Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel de Edge by Rhombus

94-95, Connaught Road West, Sheung Wan, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Kupaonica Hotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Gostinjska soba Hotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Gostinjska soba Hotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Gostinjska soba Hotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Gostinjska soba Hotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Gostinjska soba Hotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Gostinjska soba Hotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Gostinjska soba Hotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Hrana i piće Hotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Hrana i piće Hotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Hrana i piće Hotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Eksterijer hotela Hotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Kupaonica Hotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Kupaonica Hotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Restoran Hotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Restoran
Hotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Pub/salon Hotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Recepcija Hotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Eksterijer hotela
Mjesto: Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 90
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 2277recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (2277)
Riwon K. Solo putnici South Korea, 17. travnja 2014.
clean and near ferry terminal

location price view
7,7
good for business traveler
Axmund P. Poslovni putnici Singapore, 15. travnja 2014.
Average

Quiet
4,7
Not a good experience
Julia B. Solo putnici United States of America, 13. travnja 2014.
Small rooms but modern and comfortable

Within walking distance of downtown, shopping, good food. Right across the street from the harbor, a park, and beautiful walking path. Very modern rooms, small as are most in HK but very comfortable.
8
I would stay at Hotel de Edge again. It was perfect for a weekend away, good location and included free breakfast and internet. We had a nice view of the harbor as well.
Lijiu Z. Solo putnici China, 12. travnja 2014.
private trip with comfortable hotel

check in/out is fast. room is clean and comfortable. sea view outside the window is amazing
9,7
The night at this hotel is quite comfortable. after checking out, I was told that my luggage can be deposit at grand floor, however seems nobody was at the position to help me on this.
Khoo G. Parovi Singapore, 11. travnja 2014.
Simple, Modern, Comfortable, Harbor View Rooms

Clean, 10mins walk to nearest MTR, Friendly staff
8,7
Tsz L. Solo putnici Hong Kong, 10. travnja 2014.
The place is quite nice, located at the urban area

Reasonable price, comfortable and good wifi service
7
Fajar F. Parovi Indonesia, 9. travnja 2014.
So so Hotel

Location, room, free internet
6,3
(+) good location, nice room, free internet (-) breakfast, bathroom with glass wall.
Roy L. Solo putnici Singapore, 6. travnja 2014.
Good, well maintained hotel

Location, new, clean
7,7
Small hotel with limited rooms per floor, but each room was well furnished with a large television for the small room size. Room was overlooking the harbour and enjoyed nice sunlight and view in the day.
Wei M. Poslovni putnici Malaysia, 5. travnja 2014.
centrally located value for money

central location, friendly staff, nice room
7,7
Stephen R. Poslovni putnici United Kingdom, 2. travnja 2014.
Good location

location, service, price
8
Pleasant stay and well looked after by attentive staff. I would recommend to business traveller on a budget.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel de Edge by Rhombus Hong KongHotel de Edge by Rhombus Hong Kong - KupaonicaHotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Gostinjska sobaHotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Gostinjska sobaHotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Gostinjska sobaHotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Gostinjska sobaHotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Gostinjska sobaHotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Gostinjska sobaHotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Gostinjska sobaHotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Hrana i pićeHotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Hrana i pićeHotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Hrana i pićeHotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Eksterijer hotelaHotel de Edge by Rhombus Hong Kong - KupaonicaHotel de Edge by Rhombus Hong Kong - KupaonicaHotel de Edge by Rhombus Hong Kong - RestoranHotel de Edge by Rhombus Hong Kong - RestoranHotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Pub/salonHotel de Edge by Rhombus Hong Kong - RecepcijaHotel de Edge by Rhombus Hong Kong - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3C01