Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Elizabeth Cebu

Archbishop Reyes Avenue, Camputhaw, Grad Cebu, Cebu City, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Restoran Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Okružje Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Gostinjska soba Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Gostinjska soba Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Sadržaji Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Soba za sastanke Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Sadržaji Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Sadržaji Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Sadržaji Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Restoran Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Gostinjska soba Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Sadržaji Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Sadržaji Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Kupaonica Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Gostinjska soba Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Gostinjska soba
Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Gostinjska soba Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Recepcija Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Soba za sastanke Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Kupaonica Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Interijer hotela Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Gostinjska soba Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Gostinjska soba Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Gostinjska soba Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Gostinjska soba Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Gostinjska soba Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Recepcija Hotel Elizabeth Cebu Cebu City - Sadržaji
Područje Grad Cebu Broj soba: 131
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 248recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (248)
Razvrstati po:
Hans-Werner M. Obitelji sa malom djecom Germany, 26. srpnja 2015.
Short nice stay

Big rooms, good beds, good breakfast
8,7
Prijavi ovu recenziju
Kristine J. Parovi Philippines, 26. srpnja 2015.
Comfort and convenience at its best!

Location, Cleanliness, Food
8,7
Prijavi ovu recenziju
Yeongdoo K. Solo putnici South Korea, 25. srpnja 2015.
I won't visit ever

food
5,3
old and
Prijavi ovu recenziju
Joy T. Grupe Australia, 22. srpnja 2015.
Elizaberh hotel cebu simply the best

Friendly courteous staff, cleanliness, close to shopping centres
8
Very good
Prijavi ovu recenziju
Martin S. Poslovni putnici Philippines, 22. srpnja 2015.
Just OK

Price, Location, Location
5,7
The stay is ok but upon checking in the front office staff made a couple of mistake they over swiped my card for the room guarantee and they gave us a room thats not yet fully set up but besides that the stay was ok
Prijavi ovu recenziju
Sheng C. Poslovni putnici Taiwan, 17. srpnja 2015.
Wifi need improve so slow

1. Good location near the mall 2.fair price 3. Wifi too slow not suit for business user.
8,3
Prijavi ovu recenziju
Joy T. Grupe Australia, 8. srpnja 2015.
Hotel Elizabeth Cebu simply the best

Friendly and courteous staff, location & cleanliness
8
Very good, will surely recommend Elizabeth Hotel Cebu to family and friends
Prijavi ovu recenziju
Lim K. Poslovni putnici Singapore, 29. lipnja 2015.
Just soso...

really nothing special.
5,7
room not really nice, i smell something odd when i go in to the room.
Prijavi ovu recenziju
Michael B. Obitelji sa malom djecom Australia, 27. lipnja 2015.
Staff were really accommodating

The friendliness of staff, the location and the comfort of the room
9,3
Staff were very accommodating - Our kids were not well behaved and the staff helped and did their best to make our stay enjoyable.
Prijavi ovu recenziju
Celia P. Parovi Philippines, 25. lipnja 2015.
Value for money

Location, spacious room, value for money
7
We were satisfied with our stay as this was our second time in this hotel. Our only suggestion is to improve their breakfast buffet with enough choices for them to be rated as 4-star hotel.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Elizabeth Cebu Cebu CityHotel Elizabeth Cebu Cebu City - RestoranHotel Elizabeth Cebu Cebu City - OkružjeHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu Cebu City - SadržajiHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Soba za sastankeHotel Elizabeth Cebu Cebu City - SadržajiHotel Elizabeth Cebu Cebu City - SadržajiHotel Elizabeth Cebu Cebu City - SadržajiHotel Elizabeth Cebu Cebu City - RestoranHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu Cebu City - SadržajiHotel Elizabeth Cebu Cebu City - SadržajiHotel Elizabeth Cebu Cebu City - KupaonicaHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu Cebu City - RecepcijaHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Soba za sastankeHotel Elizabeth Cebu Cebu City - KupaonicaHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Interijer hotelaHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu Cebu City - RecepcijaHotel Elizabeth Cebu Cebu City - SadržajiHotel Elizabeth Cebu Cebu City - KupaonicaHotel Elizabeth Cebu Cebu City - KupaonicaHotel Elizabeth Cebu Cebu City - KupaonicaHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu Cebu City - KupaonicaHotel Elizabeth Cebu Cebu City - KupaonicaHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Soba za sastankeHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Interijer hotelaHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Interijer hotelaHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Soba za sastankeHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu Cebu City - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08