Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Elizabeth Cebu

Archbishop Reyes Avenue, Camputhaw, IT Park, grad Cebu , Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Restoran Hotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Okružje Hotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Gostinjska soba Hotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Gostinjska soba Hotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Sadržaji Hotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Soba za sastanke Hotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Sadržaji Hotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Sadržaji Hotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Sadržaji Hotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Restoran Hotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Gostinjska soba Hotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Sadržaji Hotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Sadržaji Hotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Kupaonica Hotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Gostinjska soba Hotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Gostinjska soba
Hotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Gostinjska soba Hotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Recepcija Hotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Soba za sastanke Hotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Kupaonica Hotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Interijer hotela Hotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Gostinjska soba Hotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Gostinjska soba Hotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Gostinjska soba Hotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Gostinjska soba Hotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Gostinjska soba Hotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Recepcija Hotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Sadržaji
Područje IT Park Broj soba: 131

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 346recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (346)
Razvrstati po:
Asuncion D. Grupe Philippines, 27. siječnja 2016.
Recomend

Hotel staff are kind and friendly . But there were still a few at the front receptionist that need to be more attentive.
8,7
oVerall it is a recommendable place to stay. My only concern are their food serve for breakfast . There are most food that run out of its kind. And when you have your breakfast at 9 am . Your are just have to be serve with what has left . From dish to pastry and even fruits. I really find your place a nice place to stay I hope your service for your meal buffet must be improve. Even room service for food takes a while.
Prijavi ovu recenziju
Cristian G. Parovi Romania, 24. siječnja 2016.
Nice stay in Cebu City

Great location, big and clean rooms
9
Great value for money. The hotel in located near Alaya Mall. The rooms are clean and comfortable. The restaurant where they serve breakfast it's a little bit crowded and the food choices are limited.
Prijavi ovu recenziju
Kok P. Grupe Singapore, 18. siječnja 2016.
good location

Friendly staff, good service and good location
7
friendly staff and good location
Prijavi ovu recenziju
Kok P. Grupe Singapore, 18. siječnja 2016.
friendly staff

good service, friendly staff and good location
7
good service, friendly staff and good location
Prijavi ovu recenziju
Anthony A. Grupe Australia, 18. siječnja 2016.
Too noisy in reception and cafe area. No internet

Location
7
It was a disaster. Cable tv not working properly. No internet connection & wifi not functional at all. It was a rip off. They should not advertise it at all. Too deceiving to customers. Even the IT department can't do anything about it. The noise in the reception area was deafening due to loud sound during the Sinulog festival. No concern for customers who want to have a quiet day in the cafe. We had to go somewhere else to eat. I guess they should have an area which can accommodate customers who respect the festival but needs a space where they can relax and dine.
Prijavi ovu recenziju
Ma. V. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 18. siječnja 2016.
Good location & worth the stay

Good location, big rooms and good food.
9,7
Our stay in Hotel Elizabeth was great. The hotel has a good location a walk away from IT park and Ayala mall. The room is big and comfortable. The breakfast buffet was good, they offer variety of food and everyday they change their food choices. The staffs are very friendly and accommodating.
Prijavi ovu recenziju
Ma R. Solo putnici Philippines, 17. siječnja 2016.
Just what i needed

Room set up, location and cleanliness
8,3
It's location was perfect since it made it easier for my friends to pick me up. Plus the restaurants i wanted to try were mostly very near the hotel. Staff were great & food was good as well. Overall i'm glad i chose this hotel especially in this occasion - sinulog.
Prijavi ovu recenziju
Boon B. Poslovni putnici Singapore, 16. siječnja 2016.
Staffs friendly but facilities YUK

Nothing really if u want me to be honest. Only friendliness of staffs
5,7
Never never agaon! For the price I paid I get to stay in Kl @ Shangri la. Dont even have a blanket. For a 4 star hotel and price I paid I get a cake of soap! No bath gel. Bathroom floor was slippery and nearly fell. And I end up fixing the toilet bowl as water pump flowing whole nite. Want more??? Like the electric adaptor I want to borrow but told must pay...never never again...
Prijavi ovu recenziju
Stephen C. Parovi Australia, 14. siječnja 2016.
n

Location, friendly staff and standard of rooms
8
Prijavi ovu recenziju
Nestor J. Parovi United States of America, 9. siječnja 2016.
good location

location and staff
8
nice
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Elizabeth Cebu grad Cebu Hotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - RestoranHotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - OkružjeHotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - SadržajiHotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Soba za sastankeHotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - SadržajiHotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - SadržajiHotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - SadržajiHotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - RestoranHotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - SadržajiHotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - SadržajiHotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - KupaonicaHotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - RecepcijaHotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Soba za sastankeHotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - KupaonicaHotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Interijer hotelaHotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - RecepcijaHotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - SadržajiHotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - KupaonicaHotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - KupaonicaHotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - KupaonicaHotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - KupaonicaHotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - KupaonicaHotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Soba za sastankeHotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Interijer hotelaHotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Interijer hotelaHotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Soba za sastankeHotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu grad Cebu  - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C08