Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Elizabeth Cebu

Archbishop Reyes Avenue, Camputhaw, Grad Cebu, Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Restoran Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Okružje Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Gostinjska soba Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Gostinjska soba Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Sadržaji Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Soba za sastanke Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Sadržaji Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Sadržaji Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Sadržaji Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Restoran Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Gostinjska soba Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Sadržaji Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Sadržaji Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Kupaonica Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Gostinjska soba Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Gostinjska soba
Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Gostinjska soba Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Recepcija Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Soba za sastanke Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Kupaonica Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Interijer hotela Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Gostinjska soba Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Gostinjska soba Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Gostinjska soba Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Gostinjska soba Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Gostinjska soba Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Recepcija Hotel Elizabeth Cebu Cebu - Sadržaji
Područje Grad Cebu Broj soba: 131
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 235recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (235)
Razvrstati po:
Michael B. Obitelji sa malom djecom Australia, 27. lipnja 2015.
Staff were really accommodating

The friendliness of staff, the location and the comfort of the room
9,3
Staff were very accommodating - Our kids were not well behaved and the staff helped and did their best to make our stay enjoyable.
Celia P. Parovi Philippines, 25. lipnja 2015.
Value for money

Location, spacious room, value for money
7
We were satisfied with our stay as this was our second time in this hotel. Our only suggestion is to improve their breakfast buffet with enough choices for them to be rated as 4-star hotel.
Celia P. Parovi Philippines, 17. lipnja 2015.
Value for money

Value for money, location, affordable
7
It was a satisfying stay. The location is great especially for shoppers. My only observation that needs improvement is their breakfast buffet that they should add more choices for them to be rated as a 4-star hotel.
Paul A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 16. lipnja 2015.
my Hotel Elizabeth experience

the hotel is just a walking distance from Ayala mall, my Executive suite room is very spacious, clean and comfortable.
8,3
my check in process was a mess. I don't understand why they couldn't find my booking through Agoda even if I supplied them wilth all the necessary documents with my booking. it was my first booking with agoda and with hotel elizabeth and I dont think I'll use it again.
Yuadyong K. Grupe Thailand, 5. lipnja 2015.
hotel location is good near to Ayala center

Good location / Room Clean / Nice breakfast
9,7
Hotel location stay in the center of the city and near Ayala center take 5 mins by walk. Room is clean but look old. For the staff perfromance is okay but not smilely. Restaurant recommend name Rico's lechon, just only 200-300 meters from hotel.
Justerienni T. Poslovni putnici Philippines, 4. lipnja 2015.
Hotel Elizabeth Review

location, price, comfort
9,7
The hotel was good, except that i was expecting a wifi in my room, but only the lobby has wifi.
Yee L. Poslovni putnici Malaysia, 21. svibnja 2015.
Three and a half star.

Nothing
6,7
F&B not good I'm vegetrian I don't fine any food shoulable to me so sad I ask eggs the staff talk to me we don't has eggs....
Kathrina J. Grupe Philippines, 17. svibnja 2015.
comfortable stay

good location, peaceful, nice room
7
we booked the executive suite, nice room, spacious and confortable king size bed. the only downpart was the check in, supposedly hotels check in is 2 pm.. we arrived at the hotel around 1 pm and was told that the room is not available yet and so we waited at the restaurant and key was given around 2:30 or 3pm.. since we booked executive suite, 2 extra beds are included, we had to call housekeeping twice to remind them of our beds and it arrived around 6pm.. so my friend had to sleep in the sofa while waiting for the beds. hotel is nice but poor service.
Fely C. Obitelji sa malom djecom Australia, 10. svibnja 2015.
great location, value for money ,great food

location, restaurant staff are friendly and great food. comfy bed
2,3
We enjoyed the great and yummy food at the restaurant lovely staff .also the concierge we're helpful. 😊
Armando J. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 2. svibnja 2015.
Excellent location

Location
9
Great

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Elizabeth Cebu CebuHotel Elizabeth Cebu Cebu - RestoranHotel Elizabeth Cebu Cebu - OkružjeHotel Elizabeth Cebu Cebu - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu Cebu - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu Cebu - SadržajiHotel Elizabeth Cebu Cebu - Soba za sastankeHotel Elizabeth Cebu Cebu - SadržajiHotel Elizabeth Cebu Cebu - SadržajiHotel Elizabeth Cebu Cebu - SadržajiHotel Elizabeth Cebu Cebu - RestoranHotel Elizabeth Cebu Cebu - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu Cebu - SadržajiHotel Elizabeth Cebu Cebu - SadržajiHotel Elizabeth Cebu Cebu - KupaonicaHotel Elizabeth Cebu Cebu - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu Cebu - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu Cebu - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu Cebu - RecepcijaHotel Elizabeth Cebu Cebu - Soba za sastankeHotel Elizabeth Cebu Cebu - KupaonicaHotel Elizabeth Cebu Cebu - Interijer hotelaHotel Elizabeth Cebu Cebu - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu Cebu - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu Cebu - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu Cebu - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu Cebu - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu Cebu - RecepcijaHotel Elizabeth Cebu Cebu - SadržajiHotel Elizabeth Cebu Cebu - KupaonicaHotel Elizabeth Cebu Cebu - KupaonicaHotel Elizabeth Cebu Cebu - KupaonicaHotel Elizabeth Cebu Cebu - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu Cebu - KupaonicaHotel Elizabeth Cebu Cebu - KupaonicaHotel Elizabeth Cebu Cebu - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu Cebu - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu Cebu - Soba za sastankeHotel Elizabeth Cebu Cebu - Interijer hotelaHotel Elizabeth Cebu Cebu - Interijer hotelaHotel Elizabeth Cebu Cebu - Soba za sastankeHotel Elizabeth Cebu Cebu - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu Cebu - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu Cebu - Gostinjska sobaHotel Elizabeth Cebu Cebu - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05