Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Europa City

Konstanzer Street 60, Wilmersdorf, Berlin, Njemačka 10707 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Europa City Berlin - Eksterijer hotela Hotel Europa City Berlin - Gostinjska soba Hotel Europa City Berlin - Gostinjska soba Hotel Europa City Berlin - Gostinjska soba Hotel Europa City Berlin - Gostinjska soba Hotel Europa City Berlin - Kupaonica Hotel Europa City Berlin - Interijer hotela Hotel Europa City Berlin - Interijer hotela Hotel Europa City Berlin - Pub/salon Hotel Europa City Berlin - Gostinjska soba Hotel Europa City Berlin - Ulaz Hotel Europa City Berlin - Restoran Hotel Europa City Berlin - Restoran Hotel Europa City Berlin - Gostinjska soba Hotel Europa City Berlin - Gostinjska soba Hotel Europa City Berlin - Gostinjska soba
Hotel Europa City Berlin - Kupaonica Hotel Europa City Berlin - Gostinjska soba Hotel Europa City Berlin - Gostinjska soba Hotel Europa City Berlin - Gostinjska soba Hotel Europa City Berlin - Gostinjska soba Hotel Europa City Berlin - Predvorje Hotel Europa City Berlin - Gostinjska soba
Područje Wilmersdorf Broj soba: 65

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 89recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (89)
Razvrstati po:
Rolandas B. Obitelji sa malom djecom Lithuania, 31. prosinca 2015.
Value for money

Value for money, good beakfast, clean rooms and ood service
7,7
Value for money
Prijavi ovu recenziju
Maria M. Solo putnici United States of America, 4. studenog 2015.
Nice vacation in Berlin

Location, breakfast, helpful staff and nice quiet room
9
I was very pleased with my stay. I would recommend the hotel to my friends
Prijavi ovu recenziju
Ellen J. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 21. listopada 2015.
Hotel Europa City

Reasonable Price, location, and Breakfast
7
It was OK; tiny elevator and bathroom. Hard beds. Large room.
Prijavi ovu recenziju
Sylvain B. Poslovni putnici France, 9. rujna 2015.
Ok but disappointed

Location / Breakfast / Price
5
As a business traveller, the Wifi is a main choice criterai for me when going anywhere. Despoite a note in the booking, the room we had a very poor, if any, wifi signal, making any stable connection absolutely impossible. (there are wifi repeaters only every 2 floors :( ) As the hotel was full, it was not possible to change room, despite my request during the booking. The staff was not properly responding to my issue and found many excuses to not change that situation (maybe later, no one to clean your room right now...). this was a big disapointment. Otherwise, the hotel is ok, mostly clean. A better care and attention for detail (delapidated lift floor, squeeking door handle) would have given me a much better feeling about the place. In the end, to be recommended: Yes, because nothing (except wifi) was wrong. Nicely located, calm neighborhood and decent prices make it ok.
Prijavi ovu recenziju
Albert V. Solo putnici Spain, 2. kolovoza 2015.
Value for money, breakfast included

Value for money, breakfast included
7,3
Simple hotel but for its price more than enough if you are only looking for staying overnight and because breakfast is included, simple but included. Nice staff, quite area and just 3-5 min walking to subway.
Prijavi ovu recenziju
Christopher B. Solo putnici United States of America, 20. srpnja 2015.
They have a gruff unpleasant Ill informed front dE

When the shut up and or turned the bass down
6,3
Lame
Prijavi ovu recenziju
Olya N. Parovi Israel, 19. srpnja 2015.
It couldn't be better

Very helpful stuff, best location, good rooms
10
Perfect place to stay in Berlin, they make you feel like home. I forgot my i phone somewhere in the hall of the hotel, and went to the city, after few hours I realized that my phone is missing, i called to reception with no hope and what a surprise- they found my phone and keep it for me . Very reliable place. Definitely will back again:)
Prijavi ovu recenziju
Micha M. Solo putnici Israel, 22. lipnja 2015.
Fair for the price

Helping stuff.price.cleaning
7
A good hotel for travelers
Prijavi ovu recenziju
Teng P. Solo putnici Malaysia, 20. veljače 2015.
Front counter rude staff

nil
4,3
On a scale 1-10 I rate 3 walls to thin sound coming all directions got a room 101 next to lift shaft
Prijavi ovu recenziju
Ayu A. Parovi Indonesia, 27. rujna 2014.
I DONT RECOMMEND THIS HOTEL

big room, bis sofa, another small sofa
3,3
far from train station. unfriendly staff. NO BATHTUB. VERY SMALL AND OLD FASHION ELEVATOR!! much better using STAIRS. standard breakfast (smelly scrumble egg). WONT STAY ANOTHER NIGHT
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Europa City BerlinHotel Europa City Berlin - Eksterijer hotelaHotel Europa City Berlin - Gostinjska sobaHotel Europa City Berlin - Gostinjska sobaHotel Europa City Berlin - Gostinjska sobaHotel Europa City Berlin - Gostinjska sobaHotel Europa City Berlin - KupaonicaHotel Europa City Berlin - Interijer hotelaHotel Europa City Berlin - Interijer hotelaHotel Europa City Berlin - Pub/salonHotel Europa City Berlin - Gostinjska sobaHotel Europa City Berlin - UlazHotel Europa City Berlin - RestoranHotel Europa City Berlin - RestoranHotel Europa City Berlin - Gostinjska sobaHotel Europa City Berlin - Gostinjska sobaHotel Europa City Berlin - Gostinjska sobaHotel Europa City Berlin - KupaonicaHotel Europa City Berlin - Gostinjska sobaHotel Europa City Berlin - Gostinjska sobaHotel Europa City Berlin - Gostinjska sobaHotel Europa City Berlin - Gostinjska sobaHotel Europa City Berlin - PredvorjeHotel Europa City Berlin - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B01