Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Europa City

Konstanzer Street 60, Wilmersdorf, Berlin, Njemačka 10707 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Europa City Berlin - Eksterijer hotela Hotel Europa City Berlin - Gostinjska soba Hotel Europa City Berlin - Gostinjska soba Hotel Europa City Berlin - Gostinjska soba Hotel Europa City Berlin - Gostinjska soba Hotel Europa City Berlin - Kupaonica Hotel Europa City Berlin - Interijer hotela Hotel Europa City Berlin - Interijer hotela Hotel Europa City Berlin - Pub/salon Hotel Europa City Berlin - Gostinjska soba Hotel Europa City Berlin - Ulaz Hotel Europa City Berlin - Restoran Hotel Europa City Berlin - Restoran Hotel Europa City Berlin - Gostinjska soba Hotel Europa City Berlin - Gostinjska soba Hotel Europa City Berlin - Gostinjska soba
Hotel Europa City Berlin - Kupaonica Hotel Europa City Berlin - Gostinjska soba Hotel Europa City Berlin - Gostinjska soba Hotel Europa City Berlin - Gostinjska soba Hotel Europa City Berlin - Gostinjska soba Hotel Europa City Berlin - Predvorje Hotel Europa City Berlin - Gostinjska soba
Područje Wilmersdorf Broj soba: 65
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 72recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (72)
Razvrstati po:
Albert V. Solo putnici Spain, 2. kolovoza 2015.
Value for money, breakfast included

Value for money, breakfast included
7,3
Simple hotel but for its price more than enough if you are only looking for staying overnight and because breakfast is included, simple but included. Nice staff, quite area and just 3-5 min walking to subway.
Prijavi ovu recenziju
Christopher B. Solo putnici United States of America, 20. srpnja 2015.
They have a gruff unpleasant Ill informed front dE

When the shut up and or turned the bass down
6,3
Lame
Prijavi ovu recenziju
Olya N. Parovi Israel, 19. srpnja 2015.
It couldn't be better

Very helpful stuff, best location, good rooms
10
Perfect place to stay in Berlin, they make you feel like home. I forgot my i phone somewhere in the hall of the hotel, and went to the city, after few hours I realized that my phone is missing, i called to reception with no hope and what a surprise- they found my phone and keep it for me . Very reliable place. Definitely will back again:)
Prijavi ovu recenziju
Micha M. Solo putnici Israel, 22. lipnja 2015.
Fair for the price

Helping stuff.price.cleaning
7
A good hotel for travelers
Prijavi ovu recenziju
Teng P. Solo putnici Malaysia, 20. veljače 2015.
Front counter rude staff

nil
4,3
On a scale 1-10 I rate 3 walls to thin sound coming all directions got a room 101 next to lift shaft
Prijavi ovu recenziju
Yeung W. Solo putnici China, 12. kolovoza 2014.
Good location and breakfast

Varied food provided for breakfast
7,7
A front desk staff is not helpful and unfriendly. When i asked him to help for reservation, he refused to help and said that he was busy. But it should be just a few minutes thing. Other staff are fine. The hotel is old but clean.
Prijavi ovu recenziju
Rebecca B. Parovi Israel, 22. svibnja 2014.
The staff were very helpful and attentive

Staff, location, quiet
9,3
We were very satisfied, the staff catered to out special needs and helped us out. The bath was wonderful and the room was quiet and clean. We were very close to olivear plats
Prijavi ovu recenziju
Mikko P. Parovi Finland, 19. svibnja 2014.
Nice value for money

cheap, good breakfast, ok location
8
Good
Prijavi ovu recenziju
Prosselkov P. Parovi Australia, 30. rujna 2013.
Fantastic

Great value for money.
10
Would recommend it for everyone but suspect that it costs more to stay there what I actually paid.
Prijavi ovu recenziju
Laszlo V. Poslovni putnici Hungary, 10. rujna 2013.
Good location, reconstruction needed!

Good location, good breakfast
8
No aircondition on noisy street, not recommended for summer. Carpets, bathroom is old, not really clean, but acceptable. Location is very good, close to subway. Breakfast really good.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Europa City BerlinHotel Europa City Berlin - Eksterijer hotelaHotel Europa City Berlin - Gostinjska sobaHotel Europa City Berlin - Gostinjska sobaHotel Europa City Berlin - Gostinjska sobaHotel Europa City Berlin - Gostinjska sobaHotel Europa City Berlin - KupaonicaHotel Europa City Berlin - Interijer hotelaHotel Europa City Berlin - Interijer hotelaHotel Europa City Berlin - Pub/salonHotel Europa City Berlin - Gostinjska sobaHotel Europa City Berlin - UlazHotel Europa City Berlin - RestoranHotel Europa City Berlin - RestoranHotel Europa City Berlin - Gostinjska sobaHotel Europa City Berlin - Gostinjska sobaHotel Europa City Berlin - Gostinjska sobaHotel Europa City Berlin - KupaonicaHotel Europa City Berlin - Gostinjska sobaHotel Europa City Berlin - Gostinjska sobaHotel Europa City Berlin - Gostinjska sobaHotel Europa City Berlin - Gostinjska sobaHotel Europa City Berlin - PredvorjeHotel Europa City Berlin - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01