ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Fort Canning

11 Canning Walk, Voćnjak, Singapur 178881 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Fort Canning Singapur - Eksterijer hotela Hotel Fort Canning Singapur - Predvorje Hotel Fort Canning Singapur - Predvorje Hotel Fort Canning Singapur - Interijer hotela Hotel Fort Canning Singapur - Gostinjska soba Hotel Fort Canning Singapur - Gostinjska soba Hotel Fort Canning Singapur - Gostinjska soba Hotel Fort Canning Singapur - Gostinjska soba Hotel Fort Canning Singapur - Kupaonica Hotel Fort Canning Singapur - Gostinjska soba Hotel Fort Canning Singapur - Gostinjska soba Hotel Fort Canning Singapur - Gostinjska soba Hotel Fort Canning Singapur - Apartman Hotel Fort Canning Singapur - Apartman Hotel Fort Canning Singapur - Apartman Hotel Fort Canning Singapur - Gostinjska soba
Hotel Fort Canning Singapur - Apartman Hotel Fort Canning Singapur - Gostinjska soba Hotel Fort Canning Singapur - Bazen Hotel Fort Canning Singapur - Bazen Hotel Fort Canning Singapur - Plesna dvorana Hotel Fort Canning Singapur - Dvorana za fitness Hotel Fort Canning Singapur - Bazen Hotel Fort Canning Singapur - Plesna dvorana Hotel Fort Canning Singapur - Hrana i piće Hotel Fort Canning Singapur - Pub/salon Hotel Fort Canning Singapur - Hrana i piće Hotel Fort Canning Singapur - Obližnje atrakcije
Područje Voćnjak Broj soba: 86
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 773recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (773)
Razvrstati po:
Anisha G. Parovi Singapore, 5. listopada 2014.
Awesome!

The tub the pools the staff!
9
Chee M. Parovi Singapore, 4. listopada 2014.
Nothing. car parking an issue to guests.

bathrooms. cleanliness.
6,7
Very noisy from the event. Hotel should hv given me a room facing away from event hall.
Sharifah F. Poslovni putnici Malaysia, 4. listopada 2014.
An exclusive hotel

The setting, ambiance and cleanliness
8
I loved it as it was different and was private. The fact that it was near a park was great to. The only downside is that we have to order a cab every time we wanted to leave the hotel which would then cost us a bit more for the order charges.
Leelian L. Solo putnici Singapore, 4. listopada 2014.
Pretty decent stay

cleanliness, staff helpfulness, view
9
it was pretty good. the staff was very accommodating. i had hoped for the bathtub to be in the bathroom but it was in the same space as the beds so that was rather strange.
Xiaoli Z. Poslovni putnici Thailand, 3. listopada 2014.
Nice hotel but...

Location, ambiance, decor
7,7
The hotel is at a nice location. Only if u are looking for somewhere secluded. Beautiful surroundings and friendly staff. But the first floor room was extremely damp. It also had strong moldy smell. Event the sheets felt very sticky due to humidity.
Dhaneswery M. Parovi Singapore, 29. rujna 2014.
Clean, comfortable and value for money

Cleanliness, Room layout, Comfortable furniture
9,3
It was enjoyable and pleasant. The staff were informative, helpful and attentive to guests' presence and/or requests
Matilda S. Parovi Singapore, 27. rujna 2014.
Lovely and quiet

Th ehotel is secluded yet centrally located, the
7,3
David F. Parovi Australia, 9. rujna 2014.
Fun in Singapore

Service, facilities and location
9
James B. Parovi United Kingdom, 8. rujna 2014.
Superb...again

Character Location Charm
9,7
A truly superb hotel, we keep coming back and will continue to do so. If you're not a fan of big, charmless chain hotels, it's here or Raffles for me!
Joan T. Parovi Australia, 31. kolovoza 2014.
Fantastic

Staff very helpful, bed very comfortable, bathroom large
9,3
Wonderful. I was ill while there and the staff were very helpful and courteous. Would go back to the Hotel for another holiday.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Fort Canning SingapurHotel Fort Canning Singapur - Eksterijer hotelaHotel Fort Canning Singapur - PredvorjeHotel Fort Canning Singapur - PredvorjeHotel Fort Canning Singapur - Interijer hotelaHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - KupaonicaHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - ApartmanHotel Fort Canning Singapur - ApartmanHotel Fort Canning Singapur - ApartmanHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - ApartmanHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - BazenHotel Fort Canning Singapur - BazenHotel Fort Canning Singapur - Plesna dvoranaHotel Fort Canning Singapur - Dvorana za fitnessHotel Fort Canning Singapur - BazenHotel Fort Canning Singapur - Plesna dvoranaHotel Fort Canning Singapur - Hrana i pićeHotel Fort Canning Singapur - Pub/salonHotel Fort Canning Singapur - Hrana i pićeHotel Fort Canning Singapur - Obližnje atrakcijeHotel Fort Canning Singapur - RestoranHotel Fort Canning Singapur - Soba za sastankeHotel Fort Canning Singapur - Spa centarHotel Fort Canning Singapur - Hrana i pićeHotel Fort Canning Singapur - Luksuzni salon


AS-AGWEB-3A02