Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Fort Canning

11 Canning Walk, Voćnjak, Singapur 178881 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Fort Canning Singapur - Eksterijer hotela Hotel Fort Canning Singapur - Predvorje Hotel Fort Canning Singapur - Predvorje Hotel Fort Canning Singapur - Gostinjska soba Hotel Fort Canning Singapur - Kupaonica Hotel Fort Canning Singapur - Gostinjska soba Hotel Fort Canning Singapur - Gostinjska soba Hotel Fort Canning Singapur - Apartman Hotel Fort Canning Singapur - Bazen Hotel Fort Canning Singapur - Bazen Hotel Fort Canning Singapur - Plesna dvorana Hotel Fort Canning Singapur - Dvorana za fitness Hotel Fort Canning Singapur - Bazen Hotel Fort Canning Singapur - Plesna dvorana Hotel Fort Canning Singapur - Hrana i piće Hotel Fort Canning Singapur - Pub/salon
Hotel Fort Canning Singapur - Hrana i piće Hotel Fort Canning Singapur - Restoran Hotel Fort Canning Singapur - Spa centar Hotel Fort Canning Singapur - Hrana i piće Hotel Fort Canning Singapur - Bife Hotel Fort Canning Singapur - Gostinjska soba Hotel Fort Canning Singapur - Gostinjska soba Hotel Fort Canning Singapur - Gostinjska soba Hotel Fort Canning Singapur - Recepcija Hotel Fort Canning Singapur - Gostinjska soba Hotel Fort Canning Singapur - Vrt Hotel Fort Canning Singapur - Eksterijer hotela
Područje Voćnjak Broj soba: 86
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 873recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (873)
Razvrstati po:
Patrick M. Parovi Australia, 26. kolovoza 2015.
Location, location, location

Location, service, decor
10
Prijavi ovu recenziju
Matthew W. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 24. kolovoza 2015.
Great hotel

Value, rooms, location
9
Overall the place is great. Inside the hotel the standard is top notch. The old building has clearly been done up to a high standard and I would fully recommend it. A few minor points that that management need to rectify to make it even better: - The pool area is a little tired. There were cabanas with ripped shades and lots of loungers were missing padded mats and more needs to be done to hide the pump room which looked dilapidated and mouldy. - There wasn't any menu at breakfast, so it was unclear what was available at the egg station - Only having a frosted film on the toilet door is insufficient. Bathrooms should be private places, so seeing someone's outline is not desirable.
Prijavi ovu recenziju
Phan H. Poslovni putnici Vietnam, 17. kolovoza 2015.
My time at Fort Canning

Cleaness, bathroom view, lights
7
Good enviroment, nice view but a bit hard to get a taxi
Prijavi ovu recenziju
Chan Y. Parovi Singapore, 16. kolovoza 2015.
Wonderful stay!

Hotel Cleanliness, Staff performance and courtesy upgrade.
9
Fantastic, memorable birthday spent!
Prijavi ovu recenziju
Carol S. Parovi Singapore, 9. kolovoza 2015.
Beautiful hotel hidden in urban city

Beautiful room, serenity in city center and small boutique hotel makes the hotel not too crowded
8,3
Prefer to have more cuisine options at the hotel
Prijavi ovu recenziju
Nur I. Parovi Singapore, 7. kolovoza 2015.
Quiet

Clean nice rooms, nice surrounding, very near orchard
8,7
Prijavi ovu recenziju
Joshua O. Parovi Singapore, 7. kolovoza 2015.
SG50 staycation

Open toilet, garden patio and that's it
7,3
It was above average. I will stay here again.
Prijavi ovu recenziju
Vani N. Parovi Singapore, 7. kolovoza 2015.
good

all great!
9,7
Prijavi ovu recenziju
Yat T. Parovi Hong Kong, 3. kolovoza 2015.
Charming

Bathroom, old style colonial charm, location
7,3
Prijavi ovu recenziju
Siti R. Solo putnici Singapore, 2. kolovoza 2015.
nice room

staff,room,ambience
8,7
Excellent stay..staff was excellent.clean room.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Fort Canning SingapurHotel Fort Canning Singapur - Eksterijer hotelaHotel Fort Canning Singapur - PredvorjeHotel Fort Canning Singapur - PredvorjeHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - KupaonicaHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - ApartmanHotel Fort Canning Singapur - BazenHotel Fort Canning Singapur - BazenHotel Fort Canning Singapur - Plesna dvoranaHotel Fort Canning Singapur - Dvorana za fitnessHotel Fort Canning Singapur - BazenHotel Fort Canning Singapur - Plesna dvoranaHotel Fort Canning Singapur - Hrana i pićeHotel Fort Canning Singapur - Pub/salonHotel Fort Canning Singapur - Hrana i pićeHotel Fort Canning Singapur - RestoranHotel Fort Canning Singapur - Spa centarHotel Fort Canning Singapur - Hrana i pićeHotel Fort Canning Singapur - BifeHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - RecepcijaHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - VrtHotel Fort Canning Singapur - Eksterijer hotelaHotel Fort Canning Singapur - Plesna dvoranaHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - Soba za sastankeHotel Fort Canning Singapur - Plesna dvoranaHotel Fort Canning Singapur - VrtHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - Plesna dvoranaHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03