ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Fort Canning

11 Canning Walk, Voćnjak, Singapur 178881 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Fort Canning Singapur - Eksterijer hotela Hotel Fort Canning Singapur - Predvorje Hotel Fort Canning Singapur - Predvorje Hotel Fort Canning Singapur - Interijer hotela Hotel Fort Canning Singapur - Gostinjska soba Hotel Fort Canning Singapur - Gostinjska soba Hotel Fort Canning Singapur - Gostinjska soba Hotel Fort Canning Singapur - Gostinjska soba Hotel Fort Canning Singapur - Kupaonica Hotel Fort Canning Singapur - Gostinjska soba Hotel Fort Canning Singapur - Gostinjska soba Hotel Fort Canning Singapur - Gostinjska soba Hotel Fort Canning Singapur - Apartman Hotel Fort Canning Singapur - Apartman Hotel Fort Canning Singapur - Apartman Hotel Fort Canning Singapur - Gostinjska soba
Hotel Fort Canning Singapur - Apartman Hotel Fort Canning Singapur - Gostinjska soba Hotel Fort Canning Singapur - Bazen Hotel Fort Canning Singapur - Bazen Hotel Fort Canning Singapur - Plesna dvorana Hotel Fort Canning Singapur - Dvorana za fitness Hotel Fort Canning Singapur - Bazen Hotel Fort Canning Singapur - Plesna dvorana Hotel Fort Canning Singapur - Hrana i piće Hotel Fort Canning Singapur - Pub/salon Hotel Fort Canning Singapur - Hrana i piće Hotel Fort Canning Singapur - Obližnje atrakcije
Područje Voćnjak Broj soba: 86
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 788recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (788)
Razvrstati po:
Muhammad F. Parovi Singapore, 14. prosinca 2014.
Superb Hotel & Superb Room

Great Location, Superb & Cosy Room, Value the Money!!!
9,7
Staff was so helpful, Bring us to the room and show our room!!. And the room was sooooo superb!!! Itz only a deluxe room but the standard was more den tat!! Everyting was sooo excellent!!! Enjoyed our stay there....Will come again for the suite room...thumbs up!!! ☆☆☆☆☆
Goh M. Parovi Singapore, 8. prosinca 2014.
Nice Room and Clean

Clean, Modern and Cool
6,7
Feel very good once again but price is too expensive based on location
Keng Y. Parovi Singapore, 7. prosinca 2014.
Staycation Dec 2014

Food, Room and Staff service.
7,3
It's was overall a not bad place. They still have rooms for improvement, breakfast timing maybe able to extend till 11am, room rates etc.
Shai H. Parovi China, 7. prosinca 2014.
Pretty good bathroom and good view, cool swimming

bathroom
9,7
wonderful experience
Ain A. Parovi Singapore, 7. prosinca 2014.
Beautiful experience

Room, service and ambience
9,3
Elaine L. Parovi Malaysia, 3. prosinca 2014.
Quiet and private yet centrally located

Private, central location, attentive service
8,3
Elaine L. Parovi Malaysia, 3. prosinca 2014.
Privacy in the middle of the city

Privacy, central location, attentive service
8
Very peaceful and tranquil. Relaxing.
Heli V. Grupe Finland, 28. studenog 2014.
Great place to relax

Peacefull and very beautifull surroundings, friedly personnel and good possibilities to relax in the gym and pools
9
We really enjoyed with my sister! The only thing to improve was coffee at breakfast. The coffee we could make in the room was much better than the coffee served for breakfast.
Anantharaja K. Solo putnici Singapore, 22. studenog 2014.
My review

Food, room and staff
7,7
Comfortable and much needed
Alan P. Poslovni putnici United Kingdom, 15. studenog 2014.
Not recommended

-
5,3
This hotel seems to cater mainly to the events market rather than functioning as a normal hotel. The rooms look good but the air conditioning is noisy and seems to lack dehumidifiers; the air was always damp. Internet wifi speed was unusable. They brought a router to the room which then fixed the problem. Breakfast was not included and for $25 a much better selection should be provided. The breakfast room was like a fridge, far too cold. Hotel's location means they need to call for a cab every time you require one. Then took about 15 mins for one to appear.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Fort Canning SingapurHotel Fort Canning Singapur - Eksterijer hotelaHotel Fort Canning Singapur - PredvorjeHotel Fort Canning Singapur - PredvorjeHotel Fort Canning Singapur - Interijer hotelaHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - KupaonicaHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - ApartmanHotel Fort Canning Singapur - ApartmanHotel Fort Canning Singapur - ApartmanHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - ApartmanHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - BazenHotel Fort Canning Singapur - BazenHotel Fort Canning Singapur - Plesna dvoranaHotel Fort Canning Singapur - Dvorana za fitnessHotel Fort Canning Singapur - BazenHotel Fort Canning Singapur - Plesna dvoranaHotel Fort Canning Singapur - Hrana i pićeHotel Fort Canning Singapur - Pub/salonHotel Fort Canning Singapur - Hrana i pićeHotel Fort Canning Singapur - Obližnje atrakcijeHotel Fort Canning Singapur - RestoranHotel Fort Canning Singapur - Soba za sastankeHotel Fort Canning Singapur - Spa centarHotel Fort Canning Singapur - Hrana i pićeHotel Fort Canning Singapur - Luksuzni salon


AS-AGWEB-3B01