ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Fort Canning

11 Canning Walk, Voćnjak, Singapur 178881 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Fort Canning Singapur - Eksterijer hotela Hotel Fort Canning Singapur - Predvorje Hotel Fort Canning Singapur - Predvorje Hotel Fort Canning Singapur - Gostinjska soba Hotel Fort Canning Singapur - Kupaonica Hotel Fort Canning Singapur - Gostinjska soba Hotel Fort Canning Singapur - Gostinjska soba Hotel Fort Canning Singapur - Apartman Hotel Fort Canning Singapur - Bazen Hotel Fort Canning Singapur - Bazen Hotel Fort Canning Singapur - Plesna dvorana Hotel Fort Canning Singapur - Dvorana za fitness Hotel Fort Canning Singapur - Bazen Hotel Fort Canning Singapur - Plesna dvorana Hotel Fort Canning Singapur - Hrana i piće Hotel Fort Canning Singapur - Pub/salon
Hotel Fort Canning Singapur - Hrana i piće Hotel Fort Canning Singapur - Restoran Hotel Fort Canning Singapur - Soba za sastanke Hotel Fort Canning Singapur - Spa centar Hotel Fort Canning Singapur - Hrana i piće Hotel Fort Canning Singapur - Bife Hotel Fort Canning Singapur - Gostinjska soba Hotel Fort Canning Singapur - Gostinjska soba
Područje Voćnjak Broj soba: 86
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 805recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (805)
Razvrstati po:
Grace D. Grupe Australia, 19. siječnja 2015.
beautiful, peaceful, central

location, pool, service
9
Wonderful, tranquil boutique hotel with character in beautiful garden location. Excellent staff are very obliging. Outdoor pools are amazing and crystal clear.
Kho S. Parovi Singapore, 18. siječnja 2015.
great service, serene hotel

service, huge bathroom, nice environment
8,3
Chinh W. Parovi Singapore, 18. siječnja 2015.
Hidden Gem in city area

Colonial feel, Location, Great service
8,7
It was fantastic with a great swimming pool and service.
Rozita Z. Solo putnici Singapore, 14. siječnja 2015.
Value for money

Location is good, hotel is nicely renovated and staff are professional
9,7
I've enjoyed my staycation at this hotel. I love the serene and calm surroundings. The hotel has nice old British charm yet modern and spacious in its settings. Staff has been professional and given good service to me. I enjoyed it so much that I kept coming back. Up till today, I've gone back to the hotel for 4 times. I will go there again if opportunity arises.
David B. Parovi United Kingdom, 11. siječnja 2015.
Musty Room, Breakfast Very Poor

bathroom, location
5,3
Expected more from this hotel. Dissapointing. Breakfasts really really terrible. Bad coffee, buffet sad and tired, low quality meats. Very average,
Jennifer S. Parovi United Kingdom, 11. siječnja 2015.
Enjoyable stay.

Excellent staff, comfortable bed, quiet location.
8,7
Pity there was no entertainment in the bar area. No atmosphere to encourage people to have a drink.
Jael W. Parovi Singapore, 4. siječnja 2015.
Awesome Stay!

Ambiance, Room & Customer Service
8,7
It was Awesome!
Kurt S. Parovi Germany, 3. siječnja 2015.
green and clean

location, food, comfort
9,7
excellent! have enjoyed the green location and its surroundings as well as the comfort in the hotel.
Chua S. Parovi Singapore, 3. siječnja 2015.
good !

guest relation officer
9
It was wonderful as usual !
Wee S. Grupe Singapore, 3. siječnja 2015.
Disappointing service

Cocktails and canapés, nespresso, comfort
3,7
Stay was disappointing mainly due to the service staff ee encountered on the 2nd day. Servicr staff has been rather condescending in his speech and not been very helpful. The positivity encountered on the first day with the front desk staff (a pity he wasnt wearing a nametag) was tarnished, the second day front day staff. It even led to us deciding not to have our lunch at hotel after our shoot due to this.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Fort Canning SingapurHotel Fort Canning Singapur - Eksterijer hotelaHotel Fort Canning Singapur - PredvorjeHotel Fort Canning Singapur - PredvorjeHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - KupaonicaHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - ApartmanHotel Fort Canning Singapur - BazenHotel Fort Canning Singapur - BazenHotel Fort Canning Singapur - Plesna dvoranaHotel Fort Canning Singapur - Dvorana za fitnessHotel Fort Canning Singapur - BazenHotel Fort Canning Singapur - Plesna dvoranaHotel Fort Canning Singapur - Hrana i pićeHotel Fort Canning Singapur - Pub/salonHotel Fort Canning Singapur - Hrana i pićeHotel Fort Canning Singapur - RestoranHotel Fort Canning Singapur - Soba za sastankeHotel Fort Canning Singapur - Spa centarHotel Fort Canning Singapur - Hrana i pićeHotel Fort Canning Singapur - BifeHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C05