Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Fort Canning

11 Canning Walk, Voćnjak, Singapur 178881 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Fort Canning Singapur - Eksterijer hotela Hotel Fort Canning Singapur - Predvorje Hotel Fort Canning Singapur - Predvorje Hotel Fort Canning Singapur - Gostinjska soba Hotel Fort Canning Singapur - Kupaonica Hotel Fort Canning Singapur - Gostinjska soba Hotel Fort Canning Singapur - Gostinjska soba Hotel Fort Canning Singapur - Apartman Hotel Fort Canning Singapur - Bazen Hotel Fort Canning Singapur - Bazen Hotel Fort Canning Singapur - Plesna dvorana Hotel Fort Canning Singapur - Dvorana za fitness Hotel Fort Canning Singapur - Bazen Hotel Fort Canning Singapur - Plesna dvorana Hotel Fort Canning Singapur - Hrana i piće Hotel Fort Canning Singapur - Pub/salon
Hotel Fort Canning Singapur - Hrana i piće Hotel Fort Canning Singapur - Restoran Hotel Fort Canning Singapur - Spa centar Hotel Fort Canning Singapur - Hrana i piće Hotel Fort Canning Singapur - Bife Hotel Fort Canning Singapur - Gostinjska soba Hotel Fort Canning Singapur - Gostinjska soba Hotel Fort Canning Singapur - Gostinjska soba Hotel Fort Canning Singapur - Recepcija Hotel Fort Canning Singapur - Gostinjska soba Hotel Fort Canning Singapur - Vrt Hotel Fort Canning Singapur - Eksterijer hotela
Područje Voćnjak Broj soba: 86
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 853recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (853)
Razvrstati po:
Cindy O. Poslovni putnici Singapore, 26. srpnja 2015.
very noisy hotel

interesting location,
6
very noisy as there is constant sounds from the alleyway
Prijavi ovu recenziju
Edy S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 25. srpnja 2015.
Very nice staff

friendly staff,good room,Nice hotel
7,7
very good n very recommend
Prijavi ovu recenziju
Anthony H. Poslovni putnici New Zealand, 25. srpnja 2015.
Better than expected

Location, Room excellent (but toilet is WRONG), the evening drinks.
9
Overall it is excellent , feel of old colonial decor but with warmth and welcome atmosphere. Excellent pool areas with two pools. Room was spacious and the open bath concept very good. There is a glass door (with frosted front) on the toilet, opening into the room, which I thought was wrong design, could have put door on entrance hall wall for privacy, but that is a MINOR point. Overall, very very good. For a 5 star I would have thought a bath robe. But again this was a minor observation. I would stay there again in a heartbeat. The lunch of local food was excellent but one dish arrive 10min before others. My lunch partner had to wait. I pointed out to staff and they acknowledged that was not right.
Prijavi ovu recenziju
Michael J. Poslovni putnici Australia, 24. srpnja 2015.
Excellent Service Very comfortable Hotel

Condition and facilities, quality, Staff
9,7
Prijavi ovu recenziju
Ben H. Poslovni putnici United Kingdom, 23. srpnja 2015.
Peace and quiet in Singapore

location, staff, peacefulness
8,7
Prijavi ovu recenziju
Maria P. Solo putnici Philippines, 21. srpnja 2015.
Fantastic

Room were huge, the place were very welcoming, and very quite.
8,7
Prijavi ovu recenziju
Zhi H. Parovi Malaysia, 19. srpnja 2015.
Uniquely beautiful hotel

location, friendly and helpful staff, value for money
10
it was great. the hotel was very beautiful, unique rooms. staff was very friendly and helpful. location was really good, very central and very near to city centre and also the subway stop. would love to visit again.
Prijavi ovu recenziju
Peirong C. Parovi Singapore, 13. srpnja 2015.
Tranquil

Location, Service and Comfort
8,3
This is my second time staying her as I love the serenity of the hotel. Fantastic customer service and the client officer even gave me a complimentary check out timing at 2pm. However, I notice that maintenance work should be required for this hotel.
Prijavi ovu recenziju
Joyce O. Obitelji sa malom djecom Singapore, 10. srpnja 2015.
wow! what a room! I love the views and open toilet

rainfall shower, sofa bed, swimming pool
7,7
rested, rejuvenated
Prijavi ovu recenziju
Laura K. Solo putnici Australia, 30. lipnja 2015.
-

-
10
-
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Fort Canning SingapurHotel Fort Canning Singapur - Eksterijer hotelaHotel Fort Canning Singapur - PredvorjeHotel Fort Canning Singapur - PredvorjeHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - KupaonicaHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - ApartmanHotel Fort Canning Singapur - BazenHotel Fort Canning Singapur - BazenHotel Fort Canning Singapur - Plesna dvoranaHotel Fort Canning Singapur - Dvorana za fitnessHotel Fort Canning Singapur - BazenHotel Fort Canning Singapur - Plesna dvoranaHotel Fort Canning Singapur - Hrana i pićeHotel Fort Canning Singapur - Pub/salonHotel Fort Canning Singapur - Hrana i pićeHotel Fort Canning Singapur - RestoranHotel Fort Canning Singapur - Spa centarHotel Fort Canning Singapur - Hrana i pićeHotel Fort Canning Singapur - BifeHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - RecepcijaHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - VrtHotel Fort Canning Singapur - Eksterijer hotelaHotel Fort Canning Singapur - Plesna dvoranaHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - Soba za sastankeHotel Fort Canning Singapur - Plesna dvoranaHotel Fort Canning Singapur - VrtHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - Plesna dvoranaHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - Gostinjska sobaHotel Fort Canning Singapur - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C02