ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Fortuna

No. 63 Rua de Cantao, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Fortuna Makao - Eksterijer hotela Hotel Fortuna Makao - Gostinjska soba Hotel Fortuna Makao - Kupaonica Hotel Fortuna Makao - Ulaz Hotel Fortuna Makao - Eksterijer hotela Hotel Fortuna Makao - Predvorje Hotel Fortuna Makao - Rekreacijski sadržaji Hotel Fortuna Makao - Ulaz Hotel Fortuna Makao - Recepcija Hotel Fortuna Makao - Restoran Hotel Fortuna Makao - Restoran Hotel Fortuna Makao - Pub/salon Hotel Fortuna Makao - Rekreacijski sadržaji Hotel Fortuna Makao - Spa centar Hotel Fortuna Makao - Spa centar Hotel Fortuna Makao - Pub/salon
Hotel Fortuna Makao - Eksterijer hotela Hotel Fortuna Makao - Eksterijer hotela Hotel Fortuna Makao - Gostinjska soba Hotel Fortuna Makao - Gostinjska soba Hotel Fortuna Makao - Gostinjska soba Hotel Fortuna Makao - Gostinjska soba Hotel Fortuna Makao - Gostinjska soba Hotel Fortuna Makao - Gostinjska soba Hotel Fortuna Makao - Gostinjska soba
Područje Grad Macau Broj soba: 342
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 167recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (167)
Razvrstati po:
Ho H. Grupe Malaysia, 19. siječnja 2014.
Fast check in, new ambiance and comfort

New ambiance great spa fast internet
7
The check in experience was fast and comfortable. The front deck staff are professional and friendly. The room present a fresh and new ambiance that ease our tire and stressful journey. We are happy there is spa just under our floor and the staff and workers there are friendly too.
Ho H. Solo putnici Malaysia, 11. prosinca 2013.
Room is clean and newer than I thought

New clean and central
6,7
The room is still new while the name is old. The house keeping are very flexible, attentive and friendly. The spa is greatly convenient to your busy schedule. The front desk is also very responsive to your changes requirement. The price is a bit of the higher side in view of the smaller room to the standard. Good stay over all. Thanks
Ho H. Solo putnici Malaysia, 8. prosinca 2013.
I was little surprise how new and clean it was...

Modern, central, excellent spa
7,7
I was impress by the cleanliness and modern design of this old hotel. The staff spoke reasonably well English and are very professional and friendly. The housekeeping are very helpful friendly and approachable that beat few of the international hotel that's surrounding. Congrats and looking forward to the check in again soon.
Chia C. Solo putnici Malaysia, 23. studenog 2013.
good location , convenient for shopping and foods

good location, convenient to go for shopping , casino
8
just as normal hotel , nothing is bad or good , it is pretty good location to stay
Huiling L. Grupe Singapore, 31. srpnja 2013.
cosy and comfortable room.

very near to all casino and eating place. easy acess to everywhere.
7,7
Seongsu Y. Solo putnici United States of America, 2. srpnja 2013.
Hotel fortuna is well-priced with good amenities

Location/View/Room
8,3
It was pleasant to stay at Hotel fortuna, most of things are well prepared. Most preferred thing is centrally located position.
Vernandoes C. Solo putnici Indonesia, 16. travnja 2013.
very nice hotel to stay and very near to shopping

clean, friendly staffs and good location
6,3
Andy A. Parovi Singapore, 13. prosinca 2012.
Good service with a smile

Service, Location, Cleanliness
9,7
Relatively clean hotel with good location and service.
Yee T. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 1. prosinca 2012.
Nice Service & Nice room

Good Wifi connection and Room are Clean
9,7
Hotel staff with nice smile & good service whatever we request.
Yee T. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 28. studenog 2012.
Lovely & Great Service

Understanding & helpful
9,3
This is my first time went Macau, this hotel give me a great memory as the service from the staff are great, hotel also located at the convenient location, will choose this hotel again if I back to Macau. Thanks a lots.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Fortuna MakaoHotel Fortuna Makao - Eksterijer hotelaHotel Fortuna Makao - Gostinjska sobaHotel Fortuna Makao - KupaonicaHotel Fortuna Makao - UlazHotel Fortuna Makao - Eksterijer hotelaHotel Fortuna Makao - PredvorjeHotel Fortuna Makao - Rekreacijski sadržajiHotel Fortuna Makao - UlazHotel Fortuna Makao - RecepcijaHotel Fortuna Makao - RestoranHotel Fortuna Makao - RestoranHotel Fortuna Makao - Pub/salonHotel Fortuna Makao - Rekreacijski sadržajiHotel Fortuna Makao - Spa centarHotel Fortuna Makao - Spa centarHotel Fortuna Makao - Pub/salonHotel Fortuna Makao - Eksterijer hotelaHotel Fortuna Makao - Eksterijer hotelaHotel Fortuna Makao - Gostinjska sobaHotel Fortuna Makao - Gostinjska sobaHotel Fortuna Makao - Gostinjska sobaHotel Fortuna Makao - Gostinjska sobaHotel Fortuna Makao - Gostinjska sobaHotel Fortuna Makao - Gostinjska sobaHotel Fortuna Makao - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B04