Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Gat Point Charlie

Mauerstrasse 81-82, Mitte, Berlin, Njemačka 10117 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Gat Point Charlie Berlin - Kupaonica Hotel Gat Point Charlie Berlin - Gostinjska soba Hotel Gat Point Charlie Berlin - Gostinjska soba Hotel Gat Point Charlie Berlin - Gostinjska soba Hotel Gat Point Charlie Berlin - Interijer hotela Hotel Gat Point Charlie Berlin - Interijer hotela Hotel Gat Point Charlie Berlin - Interijer hotela Hotel Gat Point Charlie Berlin - Interijer hotela Hotel Gat Point Charlie Berlin - Restoran Hotel Gat Point Charlie Berlin - Apartman Hotel Gat Point Charlie Berlin - Gostinjska soba Hotel Gat Point Charlie Berlin - Apartman Hotel Gat Point Charlie Berlin - Apartman Hotel Gat Point Charlie Berlin - Gostinjska soba Hotel Gat Point Charlie Berlin - Interijer hotela Hotel Gat Point Charlie Berlin - Interijer hotela
Hotel Gat Point Charlie Berlin - Interijer hotela Hotel Gat Point Charlie Berlin - Interijer hotela Hotel Gat Point Charlie Berlin - Interijer hotela Hotel Gat Point Charlie Berlin - Gostinjska soba Hotel Gat Point Charlie Berlin - Predvorje Hotel Gat Point Charlie Berlin - Predvorje Hotel Gat Point Charlie Berlin - Interijer hotela Hotel Gat Point Charlie Berlin - Eksterijer hotela Hotel Gat Point Charlie Berlin - Eksterijer hotela Hotel Gat Point Charlie Berlin - Eksterijer hotela Hotel Gat Point Charlie Berlin - Predvorje Hotel Gat Point Charlie Berlin - Gostinjska soba
Područje Mitte Broj soba: 140
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 337recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (337)
Razvrstati po:
Hillary M. Parovi United States of America, 15. kolovoza 2015.
Great location very nice space

Excellent service. Staff went out of their way to help. The hotel is on a quiet street in a busy location and was quiet. Easy access to underground and some sights in easy walking distance. recomend.
9,3
Would highly recommend. Really liked the appearance and design of hotel. The breakfast is good but cost more than a budget traveler probably wants to spend (12 e). Plenty of food options close by. Would stay again if I visited Berlin
Prijavi ovu recenziju
Kim H. Obitelji sa malom djecom Australia, 9. kolovoza 2015.
Great location funky hotel

location, decor, price
8,3
Great. Was unusually hot that weekend and there is no cooling however they were able to provide a fan which helped me and my 8 month old son to sleep.
Prijavi ovu recenziju
Bjorg D. Grupe Faroe Islands, 26. srpnja 2015.
Good

Clean, Staff, Food
10
Nice stay :-)
Prijavi ovu recenziju
Pin X. Solo putnici Singapore, 8. svibnja 2015.
Recommended

Good location, clean and friendly staff
9
Prijavi ovu recenziju
Thomas F. Poslovni putnici Norway, 6. ožujka 2015.
Bad beds

N
3,7
Prijavi ovu recenziju
Milan M. Poslovni putnici Croatia, 6. ožujka 2015.
Good life

Location, Atmosphere, Staff
10
Nice time of my life, I would like to come back again soon!
Prijavi ovu recenziju
You Y. Solo putnici Taiwan, 20. veljače 2015.
Very clean

very convenient
8
feel comfortable
Prijavi ovu recenziju
Olivia B. Grupe United Kingdom, 19. veljače 2015.
Second time in Berlin

- Value for money - Location -Cleanliness
7
Upon staying here last year I had no hesitation when booking another trip to Berlin to use this hotel again. It is good value for money, clean and the location is perfect. However, It would be interesting to know whether it has changed management, due to standards of customer service below what I experienced the first time, I found the tone of staff quite abrupt and felt like they were fed up with customers, I hope this was a rare occurrence and they were just having one of ' those days' that we all have once in a while. Apart from the above, every other aspect was fine, albeit not as good as my first visit and I may be hesitant to book again but value for money and the location for first time beginners is perfect.
Prijavi ovu recenziju
Shahryar R. Parovi Pakistan, 11. studenog 2014.
Location, location, location

Very close to check point Charlie, most of the staff very friendly and helpful
6,7
We stayed for 3 nights here and yes the hotel was very conveniently located close to some of the major attraction in the city (15 min walk to the Jewish museum, 2 min walk to check point Charlie, 5 min walk to the museum of communication...). The only negative point I can think of was that we had requested for an early checkin and we were hoping to get a quick nap after taking a very early flight into Germany but when we arrived at 10 we were informed that we wouldn't be able to checkin until 3pm. I understand that special requests are always subject to availability but I hope the hotel could have emailed me informing me beforehand that this may not be possible. Most of the staff at the hotel were very helpful (had one lady who came off as slightly rude but everyone else was great) and fluent in English.
Prijavi ovu recenziju
Sari M. Obitelji sa odraslom djecom Finland, 20. listopada 2014.
Nice location, that's all

Only location..
5,3
Location and staff was nice. Room was cleaned really badly. Towels and sheets were not changed daily althoug left in the floor. Also, the past hotels booked by Agoda has has really poor view. Could it be because rooms are prepaid?
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Gat Point Charlie BerlinHotel Gat Point Charlie Berlin - KupaonicaHotel Gat Point Charlie Berlin - Gostinjska sobaHotel Gat Point Charlie Berlin - Gostinjska sobaHotel Gat Point Charlie Berlin - Gostinjska sobaHotel Gat Point Charlie Berlin - Interijer hotelaHotel Gat Point Charlie Berlin - Interijer hotelaHotel Gat Point Charlie Berlin - Interijer hotelaHotel Gat Point Charlie Berlin - Interijer hotelaHotel Gat Point Charlie Berlin - RestoranHotel Gat Point Charlie Berlin - ApartmanHotel Gat Point Charlie Berlin - Gostinjska sobaHotel Gat Point Charlie Berlin - ApartmanHotel Gat Point Charlie Berlin - ApartmanHotel Gat Point Charlie Berlin - Gostinjska sobaHotel Gat Point Charlie Berlin - Interijer hotelaHotel Gat Point Charlie Berlin - Interijer hotelaHotel Gat Point Charlie Berlin - Interijer hotelaHotel Gat Point Charlie Berlin - Interijer hotelaHotel Gat Point Charlie Berlin - Interijer hotelaHotel Gat Point Charlie Berlin - Gostinjska sobaHotel Gat Point Charlie Berlin - PredvorjeHotel Gat Point Charlie Berlin - PredvorjeHotel Gat Point Charlie Berlin - Interijer hotelaHotel Gat Point Charlie Berlin - Eksterijer hotelaHotel Gat Point Charlie Berlin - Eksterijer hotelaHotel Gat Point Charlie Berlin - Eksterijer hotelaHotel Gat Point Charlie Berlin - PredvorjeHotel Gat Point Charlie Berlin - Gostinjska sobaHotel Gat Point Charlie Berlin - RestoranHotel Gat Point Charlie Berlin - BifeHotel Gat Point Charlie Berlin - RestoranHotel Gat Point Charlie Berlin - Gostinjska sobaHotel Gat Point Charlie Berlin - Gostinjska sobaHotel Gat Point Charlie Berlin - Eksterijer hotelaHotel Gat Point Charlie Berlin - Interijer hotelaHotel Gat Point Charlie Berlin - KupaonicaHotel Gat Point Charlie Berlin - Interijer hotelaHotel Gat Point Charlie Berlin - Eksterijer hotelaHotel Gat Point Charlie Berlin - SadržajiHotel Gat Point Charlie Berlin - Gostinjska sobaHotel Gat Point Charlie Berlin - KupaonicaHotel Gat Point Charlie Berlin - Eksterijer hotelaHotel Gat Point Charlie Berlin - RecepcijaHotel Gat Point Charlie Berlin - Gostinjska sobaHotel Gat Point Charlie Berlin - Gostinjska sobaHotel Gat Point Charlie Berlin - Gostinjska sobaHotel Gat Point Charlie Berlin - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06