Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Gat Point Charlie

Mauerstrasse 81-82, Mitte, Berlin, Njemačka 10117

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 346recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (346)
Razvrstati po:
Ralph B. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 27. travnja 2016.
Great location
6,7
Small but perfectly formed, the hotel is comfortable, quiet and in a very convenient location for the central Berlin sights. The rooms are a good size and shower excellent, but clothes storage is limited. You may need to beef up however to get through the revolving entrance door which is VERY stiff for some reason!
Prijavi ovu recenziju
Chew K. Parovi Malaysia, 21. travnja 2016.
Poor Cleanliness and hotel facilities
2,7
1) Location not so perfect, need to walk around 150m-200m to reach UNDERGROUND Metro. 2) Bathroom tiles so many stain 3) Stay 2 nights, Nescafe and tea without refill . Complain at Reception and she reply me Our hotel only provide for the first night. 4) Poor internet connection 5) Hotel ENTRANCE with BIG MANUAL GLASS ROTATION DOOR. This is the 1st time I saw 4 stars hotel still using Manual. I'm with 3 big luggage. I need 1 hand push the door and 1 hand take the luggage. Total 3 times to get all luggage inside hotel. 6) Cup and glass didn't wash properly. Everyday still with a bit coffee/tea stain
Prijavi ovu recenziju
Sunil B. Poslovni putnici Sri Lanka, 19. ožujka 2016.
change of food choices recommended
5,3
Thanks for the help of staff
Prijavi ovu recenziju
Tze K. Parovi Malaysia, 23. prosinca 2015.
Cool Hotel

location, value for money, friendly staff
7,7
Prijavi ovu recenziju
Hillary M. Parovi United States of America, 15. kolovoza 2015.
Great location very nice space

Excellent service. Staff went out of their way to help. The hotel is on a quiet street in a busy location and was quiet. Easy access to underground and some sights in easy walking distance. recomend.
9,3
Would highly recommend. Really liked the appearance and design of hotel. The breakfast is good but cost more than a budget traveler probably wants to spend (12 e). Plenty of food options close by. Would stay again if I visited Berlin
Prijavi ovu recenziju
Kim H. Obitelji sa malom djecom Australia, 9. kolovoza 2015.
Great location funky hotel

location, decor, price
8,3
Great. Was unusually hot that weekend and there is no cooling however they were able to provide a fan which helped me and my 8 month old son to sleep.
Prijavi ovu recenziju
Bjorg D. Grupe Faroe Islands, 26. srpnja 2015.
Good

Clean, Staff, Food
10
Nice stay :-)
Prijavi ovu recenziju
Pin X. Solo putnici Singapore, 8. svibnja 2015.
Recommended

Good location, clean and friendly staff
9
Prijavi ovu recenziju
Thomas F. Poslovni putnici Norway, 6. ožujka 2015.
Bad beds

N
3,7
Prijavi ovu recenziju
Milan M. Poslovni putnici Croatia, 6. ožujka 2015.
Good life

Location, Atmosphere, Staff
10
Nice time of my life, I would like to come back again soon!
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Hotel Gat Point Charlie BerlinHotel Gat Point Charlie Berlin - KupaonicaHotel Gat Point Charlie Berlin - Gostinjska sobaHotel Gat Point Charlie Berlin - Gostinjska sobaHotel Gat Point Charlie Berlin - Gostinjska sobaHotel Gat Point Charlie Berlin - Interijer hotelaHotel Gat Point Charlie Berlin - Interijer hotelaHotel Gat Point Charlie Berlin - Interijer hotelaHotel Gat Point Charlie Berlin - Interijer hotelaHotel Gat Point Charlie Berlin - RestoranHotel Gat Point Charlie Berlin - ApartmanHotel Gat Point Charlie Berlin - Gostinjska sobaHotel Gat Point Charlie Berlin - ApartmanHotel Gat Point Charlie Berlin - ApartmanHotel Gat Point Charlie Berlin - Gostinjska sobaHotel Gat Point Charlie Berlin - Interijer hotelaHotel Gat Point Charlie Berlin - Interijer hotelaHotel Gat Point Charlie Berlin - Interijer hotelaHotel Gat Point Charlie Berlin - Interijer hotelaHotel Gat Point Charlie Berlin - Interijer hotelaHotel Gat Point Charlie Berlin - Gostinjska sobaHotel Gat Point Charlie Berlin - PredvorjeHotel Gat Point Charlie Berlin - PredvorjeHotel Gat Point Charlie Berlin - Interijer hotelaHotel Gat Point Charlie Berlin - Eksterijer hotelaHotel Gat Point Charlie Berlin - Eksterijer hotelaHotel Gat Point Charlie Berlin - Eksterijer hotelaHotel Gat Point Charlie Berlin - PredvorjeHotel Gat Point Charlie Berlin - Gostinjska sobaHotel Gat Point Charlie Berlin - RestoranHotel Gat Point Charlie Berlin - BifeHotel Gat Point Charlie Berlin - RestoranHotel Gat Point Charlie Berlin - Gostinjska sobaHotel Gat Point Charlie Berlin - Gostinjska sobaHotel Gat Point Charlie Berlin - Eksterijer hotelaHotel Gat Point Charlie Berlin - Interijer hotelaHotel Gat Point Charlie Berlin - KupaonicaHotel Gat Point Charlie Berlin - Interijer hotelaHotel Gat Point Charlie Berlin - Eksterijer hotelaHotel Gat Point Charlie Berlin - SadržajiHotel Gat Point Charlie Berlin - Gostinjska sobaHotel Gat Point Charlie Berlin - KupaonicaHotel Gat Point Charlie Berlin - Eksterijer hotelaHotel Gat Point Charlie Berlin - RecepcijaHotel Gat Point Charlie Berlin - Gostinjska sobaHotel Gat Point Charlie Berlin - Gostinjska sobaHotel Gat Point Charlie Berlin - Gostinjska sobaHotel Gat Point Charlie Berlin - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01