Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Graf Puckler

Schonwalder Str. 21, Mitte, Berlin, Njemačka 13347 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Graf Puckler Berlin - Interijer hotela Hotel Graf Puckler Berlin - Restoran Hotel Graf Puckler Berlin - Gostinjska soba Hotel Graf Puckler Berlin - Gostinjska soba Hotel Graf Puckler Berlin - Gostinjska soba Hotel Graf Puckler Berlin - Pub/salon Hotel Graf Puckler Berlin - Eksterijer hotela Hotel Graf Puckler Berlin - Restoran Hotel Graf Puckler Berlin - Eksterijer hotela Hotel Graf Puckler Berlin - Recepcija Hotel Graf Puckler Berlin - Bife Hotel Graf Puckler Berlin - Vrt Hotel Graf Puckler Berlin - Balkon/terasa Hotel Graf Puckler Berlin - Soba za sastanke
Mjesto: Mitte Broj soba: 48
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 23recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (23)
Soon L. Solo putnici Singapore, 8. prosinca 2013.
Poor wifi.

Cheap with breakfast
6,7
Location was ok, quiet area that is quite safe. However the staff wasn't too friendly, and the wifi in the room was horrible, had to go to corridor near the wifi hotspot and sit on the floor to connect.
Megan S. Solo putnici United States of America, 23. studenog 2013.
Uncomfortable; bad wifi and bad location

I did not enjoy this hotel.
4,3
I did not like this hotel. The location was much farther away from the central attractions that was advertised. It also had very spotty wifi and felt a bit dingy. I would not recommend this hotel.
Kun Z. Solo putnici China, 18. kolovoza 2013.
A budget hotel. Not special in every aspect.

Not far from the Berlin HBF, I walked there in 30 minutes.
7
Diejuan L. Solo putnici China, 6. lipnja 2013.
nice hotel

good location, cleaning room, nice staff
9,7
Irina L. Parovi Israel, 6. svibnja 2013.
good

close to pablic transport
8
Uta J. Poslovni putnici Germany, 8. ožujka 2013.
Old-fashioned hotel but nice staff

The staff is very helpful and friendly and makes the stay enjoyable.
7,7
Staying in this old-fashioned hotel is like a journey back to the 70ies: Like in an old "Kommissar" with Erik Ode the guest is surrounded by brown furniture and dark corridors. If you like that, it's a great place to stay. The rooms are clean, the staff is helpful and gives you a smile. A concierge is always there.
Tongli L. Parovi Singapore, 30. rujna 2012.
Simple B&B

Clean, no frills, near to train station
8,3
The thing we liked about the hotel is that the location is really near the train station. The floor was a little bit creaky, think the building's a little old but we were pleasantly surprised by its cleanliness, hot shower attached bathrooms and CNN! The breakfast was simple and the drinks of juice and coffee were served to you while you can get the food from the buffet spread.
Hotel Feature Tip: Be there before 10pm for check in! We were there at 955pm and we were told that the receptionist was about to leave!
Yoav L. Israel, 8. rujna 2012.
do not recomend

close to the subway
4,3
the hotel was bad, very old. the hotel closes at 10 p/m and then there is no reception and the whole place looks deserted. most of the rooms do not have wifi, even though they say they do, and many rooms do not have a private bathroom. the location is o.k but other then that i would not recomend
Rosa M. Solo putnici Italy, 11. ožujka 2013.
Vintage Hotel

perfettamente pulito, personale estremamente genitle, attento ed amichevole, buona ed abbondante la colazione inclusa nel prezzo. Vicinissimo alla fermata della S Bahn e della U Bahn.
8
Un ottimo soggiorno, il personale s'è fatto in quattro per soddisfare qualsiasi mia esigenza. Estremamente pulito, camera calda e confortevole. Ambiente retrò, sembra d'essere in un film della vecchia Berlino Est! Unica pecca: il collegamento internet molto lento. Comodo da raggiu ngere con i mezzi pubblici. Per me che desideravo un alloggio vicino all'Eisstadium s'è rivelato un'ottima scelta.
Mauro C. Parovi Italy, 12. kolovoza 2012.
Hotel economico, piuttosto datato.

Cortesia
4
L'hotel è davvero vecchio anche se pulito, le moquettes dei corridoi, l'ascensore e tutto l'hotel in generale sembrano presi da un film sulla DDR degli anni 60 se non 50. Il personale però è cortese, anche se 8 euro per una colazione come quella proposta è davvero esagerato.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Graf Puckler Berlin - UlazHotel Graf Puckler Berlin - Interijer hotelaHotel Graf Puckler Berlin - RestoranHotel Graf Puckler Berlin - Gostinjska sobaHotel Graf Puckler Berlin - Gostinjska sobaHotel Graf Puckler Berlin - Gostinjska sobaHotel Graf Puckler Berlin - Pub/salonHotel Graf Puckler Berlin - Eksterijer hotelaHotel Graf Puckler Berlin - RestoranHotel Graf Puckler Berlin - Eksterijer hotelaHotel Graf Puckler Berlin - RecepcijaHotel Graf Puckler Berlin - BifeHotel Graf Puckler Berlin - VrtHotel Graf Puckler Berlin - Balkon/terasaHotel Graf Puckler Berlin - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3B08