ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Grand Pacific

101 Victoria Street, Bugis, Singapur 188018 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska soba Hotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska soba Hotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska soba Hotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska soba Hotel Grand Pacific Singapur - Bazen Hotel Grand Pacific Singapur - Bazen Hotel Grand Pacific Singapur - Bazen Hotel Grand Pacific Singapur - Eksterijer hotela Hotel Grand Pacific Singapur - Eksterijer hotela Hotel Grand Pacific Singapur - Kafić Hotel Grand Pacific Singapur - Kafić Hotel Grand Pacific Singapur - Kafić Hotel Grand Pacific Singapur - Eksterijer hotela Hotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska soba Hotel Grand Pacific Singapur - Soba za sastanke Hotel Grand Pacific Singapur - Hrana i piće
Hotel Grand Pacific Singapur - Rekreacijski sadržaji Hotel Grand Pacific Singapur - Kafić Hotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska soba
Područje Bugis Broj soba: 239
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 1538recenzija

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (1538)
Razvrstati po:
Eko H. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 17. prosinca 2014.
nice location

location near bugis junctuon, mrt and bus stop
6,7
We travel with 2 kids, we like its location where walking distance to malls and mrt, bus stop. We also went to Johor, which the terminal of bus and taxi to go there is only 15 mnt walk.
Josefina M. Parovi Philippines, 14. prosinca 2014.
4 STAR HOTEL WITHOUT DISPOSABLE SHAVER

LIFT SECURITY . DOOR MAN , RESTAURANTS STAFF VERY COURTEOUS AND POLITE .
7,7
VERY HAPPY STAY.
Karmen H. Solo putnici Malaysia, 13. prosinca 2014.
Good

Room... Clean... Location
8,7
Nice hotel... Nice location
Shau C. Parovi Hong Kong, 9. prosinca 2014.
Price too high for a 2.5 star hotel

ok location near MRT
5,3
Nothing to write home about and won't recommend to friends.
Lee S. Parovi Malaysia, 7. prosinca 2014.
Why no complimently carpark?

Location ,price,cleanliness
7
Not bad but no complimently carpark
Maria D. Grupe Philippines, 7. prosinca 2014.
Nice location

Accessible
6,3
Over all its was okay.
Phanwadee M. Grupe Thailand, 6. prosinca 2014.
Not as shown in picture

Location
7,3
The location is really good. It's near MRT Bugis and Bras Basah including 2 bus stops. 7 Eleven is just near the hotel. However, my room (511) is old and not so clean. Refridgerator is broken. Bathtub is old. We cannot see the view outside because it has like iron bar covering the window glass. It's over price than it should be...
Tran M. Parovi Vietnam, 5. prosinca 2014.
Nice for MRT

Good location - close to Bras Basah MRT & Bugis. Room not big but cosy. Good food.
8,7
Good location and decent service. Only issue is that there seems to be no standard checklist for room cleaning, so occasinally items will be missed out, like no barsoap, shower gel, etc.
Yen L. Poslovni putnici Malaysia, 4. prosinca 2014.
Great Stay for my business trip

Clean, Friendly Staff, Nice Location
8,7
Comfort stay for my business trip and center location make me easy access to MRT station for the place I need to visit.
Lay H. Poslovni putnici Singapore, 3. prosinca 2014.
Good Location

Good location, short walking distance to Bugis shopping mall and MRT station.
6

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Grand Pacific SingapurHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska sobaHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska sobaHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska sobaHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska sobaHotel Grand Pacific Singapur - BazenHotel Grand Pacific Singapur - BazenHotel Grand Pacific Singapur - BazenHotel Grand Pacific Singapur - Eksterijer hotelaHotel Grand Pacific Singapur - Eksterijer hotelaHotel Grand Pacific Singapur - KafićHotel Grand Pacific Singapur - KafićHotel Grand Pacific Singapur - KafićHotel Grand Pacific Singapur - Eksterijer hotelaHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska sobaHotel Grand Pacific Singapur - Soba za sastankeHotel Grand Pacific Singapur - Hrana i pićeHotel Grand Pacific Singapur - Rekreacijski sadržajiHotel Grand Pacific Singapur - KafićHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C08