Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Grand Pacific

101 Victoria Street, Bugis, Singapur 188018 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska soba Hotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska soba Hotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska soba Hotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska soba Hotel Grand Pacific Singapur - Bazen Hotel Grand Pacific Singapur - Bazen Hotel Grand Pacific Singapur - Bazen Hotel Grand Pacific Singapur - Eksterijer hotela Hotel Grand Pacific Singapur - Kafić Hotel Grand Pacific Singapur - Kafić Hotel Grand Pacific Singapur - Kafić Hotel Grand Pacific Singapur - Eksterijer hotela Hotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska soba Hotel Grand Pacific Singapur - Soba za sastanke Hotel Grand Pacific Singapur - Hrana i piće Hotel Grand Pacific Singapur - Kafić
Hotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska soba Hotel Grand Pacific Singapur - Dvorana za fitness Hotel Grand Pacific Singapur - Bazen Hotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska soba Hotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska soba Hotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska soba
Područje Bugis Broj soba: 239
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 1980recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (1980)
Razvrstati po:
Kiiun K. Parovi Malaysia, 24. kolovoza 2015.
Location, near to bugis& roman catholic church

Foods, room & quite place
9,7
It was great. We enjoyed the food at sun cafe. The location is close to roman catholic church and shopping malls and mrt as well.
Prijavi ovu recenziju
Adrian C. Poslovni putnici Philippines, 23. kolovoza 2015.
Great Hotel

Staff, Location, Food
8
Overall the stay was very pleasant, staff are all nice, buffet breakfast is fantastic. They should improve the swimming pool area and the room as it quite old already. The hotel rate is quite expensive even if we got the promo rate.
Prijavi ovu recenziju
Zhuo M. Grupe Singapore, 23. kolovoza 2015.
Polite staff fast check in

Location , discount for hotel and spacious
5
Clean quiet environment . Fast check in.
Prijavi ovu recenziju
Satam K. Poslovni putnici Thailand, 20. kolovoza 2015.
Not worth the price paid

Location
7
Prijavi ovu recenziju
Syed N. Poslovni putnici Canada, 20. kolovoza 2015.
Bad Hotel and Bad Value

location
5,3
It is like a cheap motel not a four star hotel. Predatory pricing policy rather than fair pricing policy when city has low vacancy.
Prijavi ovu recenziju
Kian H. Poslovni putnici Malaysia, 19. kolovoza 2015.
Nice hotel. Good location.

Nice hotel. Good location. Clean room.
10
Prijavi ovu recenziju
Kazunori S. Parovi Japan, 19. kolovoza 2015.
Wow Singapore

Location, price, comfort
8,3
Good...!!!
Prijavi ovu recenziju
Robin J. Solo putnici Indonesia, 17. kolovoza 2015.
Good Location & Good Service

Excellent staff service and the hotel is a strategic place , very close to the MRT and Bugis . if there is an opportunity would stay here again .
9,3
Prijavi ovu recenziju
Steven R. Parovi Australia, 16. kolovoza 2015.
Rundown

swimming pool, location
3,7
They gave us the wrong room on the first night probably because I used my agoda points, not the first hotel to do this. The hotel needs renovating, the toilets in both rooms kept running and you would think in this day and age they would have a dual flush system to more eco friendly. The beds were like sleeping on concrete and for the price of the rooms you should have at least some cable channels. The staff were only ok and not to inviting.
Prijavi ovu recenziju
Heather W. Parovi New Zealand, 16. kolovoza 2015.
Great Location, value for money

Location, value and very comfortable room
8,7
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Grand Pacific SingapurHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska sobaHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska sobaHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska sobaHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska sobaHotel Grand Pacific Singapur - BazenHotel Grand Pacific Singapur - BazenHotel Grand Pacific Singapur - BazenHotel Grand Pacific Singapur - Eksterijer hotelaHotel Grand Pacific Singapur - KafićHotel Grand Pacific Singapur - KafićHotel Grand Pacific Singapur - KafićHotel Grand Pacific Singapur - Eksterijer hotelaHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska sobaHotel Grand Pacific Singapur - Soba za sastankeHotel Grand Pacific Singapur - Hrana i pićeHotel Grand Pacific Singapur - KafićHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska sobaHotel Grand Pacific Singapur - Dvorana za fitnessHotel Grand Pacific Singapur - BazenHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska sobaHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska sobaHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01