ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Grand Pacific

101 Victoria Street, Bugis, Singapur 188018 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska soba Hotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska soba Hotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska soba Hotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska soba Hotel Grand Pacific Singapur - Bazen Hotel Grand Pacific Singapur - Bazen Hotel Grand Pacific Singapur - Bazen Hotel Grand Pacific Singapur - Eksterijer hotela Hotel Grand Pacific Singapur - Eksterijer hotela Hotel Grand Pacific Singapur - Kafić Hotel Grand Pacific Singapur - Kafić Hotel Grand Pacific Singapur - Kafić Hotel Grand Pacific Singapur - Eksterijer hotela Hotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska soba Hotel Grand Pacific Singapur - Soba za sastanke Hotel Grand Pacific Singapur - Hrana i piće
Hotel Grand Pacific Singapur - Rekreacijski sadržaji Hotel Grand Pacific Singapur - Kafić Hotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska soba
Područje Bugis Broj soba: 239
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 1336recenzija

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (1336)
Razvrstati po:
Gary S. Parovi Australia, 1. rujna 2014.
grand pacific

staff courtesy
8,7
just great
Choi K. Solo putnici China, 30. kolovoza 2014.
A very convenient hotel

Convenient, clean, big
8,3
The staff is helpful and the hotel is very convenient.
See L. Parovi Singapore, 29. kolovoza 2014.
My stayover experience with Hotel Grand Pacific.

1) big bed 2) bath tub 3) big wardrobe
9,7
It was excellent. Easily accessible location. Shopping centres are within walking distance. Good customer service. The room is spacious, well - equipped with necessities, well - designed, comfortable beds and pillows.
Ku M. Poslovni putnici Malaysia, 29. kolovoza 2014.
A good hotel to stay

Comfortable room, fast Internet, helpful staffs
7,7
OK. To be improved -- a) add 1 English movies channel on tv, tune all channel for clear reception b) upheld cleanliness in pool's changing room c) provide signage for Qiblat direction
Harry F. Obitelji sa malom djecom United States of America, 25. kolovoza 2014.
Nice gem conviently located near Bugis

Friendliness of staff, location and price
8,3
Very nice. Recommend this place if you are looking for a reasonably priced, conveniently located hotel stay. Stayed with family of 4 and we were happy with our stay.
Rawinia M. Parovi New Zealand, 25. kolovoza 2014.
Our stay at the Grand Pacific Hotel Singapore

Clean amenities, staff were great to deal with, my husband and I will recommend to others.
10
The room we had was spacious and the location of the hotel was close to everything like markets and shopping malls.
Dhia I. Parovi Singapore, 25. kolovoza 2014.
Worth the staycation

cleanlines,helpful staff,nice ambience
9
pleasant hotel and staff. I actually left my hp after checkout and only realise when i was about to reach home. Call back the hotel and the staff actually kept it for me. I really appreciate their honesty.
Chin W. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 24. kolovoza 2014.
An Average Stay

Location, WiFi Connection
6
Stayed in Deluxe Room and felt that the room is much more suitable for individuals who have business trips in Singapore. The things that I could highly praise of is its location which is situated nearby MRT station, a convenience store and multiple nightlife attractions and its fast WiFi connection.
Phyllis W. Parovi Malaysia, 23. kolovoza 2014.
medium range stay

big room, clean, nth else
6,7
no complimentary parking, breakfast end too early 9:30am start clear food
Xuan Q. Obitelji sa malom djecom Vietnam, 21. kolovoza 2014.
Excellent!

Staffs friendly. Location is good. Hotel is nice
9

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Grand Pacific SingapurHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska sobaHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska sobaHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska sobaHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska sobaHotel Grand Pacific Singapur - BazenHotel Grand Pacific Singapur - BazenHotel Grand Pacific Singapur - BazenHotel Grand Pacific Singapur - Eksterijer hotelaHotel Grand Pacific Singapur - Eksterijer hotelaHotel Grand Pacific Singapur - KafićHotel Grand Pacific Singapur - KafićHotel Grand Pacific Singapur - KafićHotel Grand Pacific Singapur - Eksterijer hotelaHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska sobaHotel Grand Pacific Singapur - Soba za sastankeHotel Grand Pacific Singapur - Hrana i pićeHotel Grand Pacific Singapur - Rekreacijski sadržajiHotel Grand Pacific Singapur - KafićHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C06