Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Grand Pacific

101 Victoria Street, Bugis, Singapur 188018 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska soba Hotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska soba Hotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska soba Hotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska soba Hotel Grand Pacific Singapur - Bazen Hotel Grand Pacific Singapur - Bazen Hotel Grand Pacific Singapur - Bazen Hotel Grand Pacific Singapur - Eksterijer hotela Hotel Grand Pacific Singapur - Kafić Hotel Grand Pacific Singapur - Kafić Hotel Grand Pacific Singapur - Kafić Hotel Grand Pacific Singapur - Eksterijer hotela Hotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska soba Hotel Grand Pacific Singapur - Soba za sastanke Hotel Grand Pacific Singapur - Hrana i piće Hotel Grand Pacific Singapur - Kafić
Hotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska soba Hotel Grand Pacific Singapur - Dvorana za fitness Hotel Grand Pacific Singapur - Bazen Hotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska soba Hotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska soba Hotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska soba
Područje Bugis Broj soba: 239
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 1931recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (1931)
Razvrstati po:
Mary H. Obitelji sa malom djecom Philippines, 27. srpnja 2015.
Pleasant Stay

Location, Location, Location
8,3
We had a very pleasant stay at HGP. It was literally a 5 minute walk from the MRT Bras Basah Station. Staff was very accomodating specially Velu who paved his way in getting us booked at USS and S.E.A aquarium at a lower cost. We managed to hear mass at the nearby church which is 2 blocks away from the hotel. 7/11 is just around the corner. Bugis street is just 10 minutes walk, where you can buy souvenirs. HGP is very accessible to all modes of transportation, and you can literally just walk to go to the nearby tourist spots around bencoolen, bras basah & Bugis
Prijavi ovu recenziju
Andrew N. Parovi United States of America, 26. srpnja 2015.
great location

location, room cleanliness, ammenities
9
We enjoyed our stay and loved the location and closeness to shopping and dining areas
Prijavi ovu recenziju
Ryan S. Solo putnici Indonesia, 21. srpnja 2015.
Price is too high, compare with other hotel

Location is quite good, clean enough, employees are friendly
5
Prijavi ovu recenziju
Merry P. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 20. srpnja 2015.
Great hotel with great location

Cleanliness, Location, Comfort
7,3
We spent 2 nights in this hotel. Our room was upgraded to premier room because I was asking for one big bed. The room was quite spacious, clean and cozy so we can rest well. The internet connection runs fast, available in room and lobby. Location is very good, close to Brass Basah and Bugis MRT while the bus station is just in front of the hotel. There's also food court accross the hotel
Prijavi ovu recenziju
Mei Y. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 20. srpnja 2015.
Good price

Good price, location and friendly staff
8
Prijavi ovu recenziju
Leonard Y. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 20. srpnja 2015.
location, close to some plaza. price and facilitie

location; Price and facilities.
8,3
Good and convenience.
Prijavi ovu recenziju
Hendra C. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 20. srpnja 2015.
Superb location

Superb location, clean, comfortable
7,3
Satisfied
Prijavi ovu recenziju
Chan K. Solo putnici Malaysia, 16. srpnja 2015.
Good

Good
7,3
Prijavi ovu recenziju
Efren L. Grupe Philippines, 15. srpnja 2015.
My review

Location, comfort, cleanliness
8,3
Comfortable enough
Prijavi ovu recenziju
Raden A. Parovi Indonesia, 15. srpnja 2015.
good location , comfort , value for money

comfort room , clean , and great location
8
I was satisfied , before my flight to singapore was cancelled because of mount raung erruption in Indonesia, and actually my reservation is non refundable, but when i explained to agoda , agoda do the best for me so grand pacific management give me change the dates for my check in and check out day. Thanks to Grand Pacific Management and also Agoda. I am not loosing my money , time , and holiday... Hope I can comeback sooner..
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Grand Pacific SingapurHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska sobaHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska sobaHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska sobaHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska sobaHotel Grand Pacific Singapur - BazenHotel Grand Pacific Singapur - BazenHotel Grand Pacific Singapur - BazenHotel Grand Pacific Singapur - Eksterijer hotelaHotel Grand Pacific Singapur - KafićHotel Grand Pacific Singapur - KafićHotel Grand Pacific Singapur - KafićHotel Grand Pacific Singapur - Eksterijer hotelaHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska sobaHotel Grand Pacific Singapur - Soba za sastankeHotel Grand Pacific Singapur - Hrana i pićeHotel Grand Pacific Singapur - KafićHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska sobaHotel Grand Pacific Singapur - Dvorana za fitnessHotel Grand Pacific Singapur - BazenHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska sobaHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska sobaHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04