ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Grand Pacific

101 Victoria Street, Bugis, Singapur 188018 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska soba Hotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska soba Hotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska soba Hotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska soba Hotel Grand Pacific Singapur - Bazen Hotel Grand Pacific Singapur - Bazen Hotel Grand Pacific Singapur - Bazen Hotel Grand Pacific Singapur - Eksterijer hotela Hotel Grand Pacific Singapur - Eksterijer hotela Hotel Grand Pacific Singapur - Kafić Hotel Grand Pacific Singapur - Kafić Hotel Grand Pacific Singapur - Kafić Hotel Grand Pacific Singapur - Eksterijer hotela Hotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska soba Hotel Grand Pacific Singapur - Soba za sastanke Hotel Grand Pacific Singapur - Hrana i piće
Hotel Grand Pacific Singapur - Rekreacijski sadržaji Hotel Grand Pacific Singapur - Kafić Hotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska soba
Područje Bugis Broj soba: 239
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 1314recenzija

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (1314)
Razvrstati po:
Erny F. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 11. kolovoza 2014.
Very Good

Clean, Comfortable, and Great Hospitality
10
It was an enjoyable trip to stay in the Hotel Grand Pasific.
Erny F. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 11. kolovoza 2014.
Excellent

Clean, Comfortable, and Great Hospitality
10
This trip was perfect with staying in Hotel Grand Pasific. The location of the hotel and the excellency of the staff in performing their job made my trip with my family awesome.
Nicholas S. Solo putnici Singapore, 10. kolovoza 2014.
Really good

The bed, the bathtub and the comfort
7,7
It was really good. Other than the fact that the television channel that was scrambled up, it was all good!
Yong K. Poslovni putnici Malaysia, 4. kolovoza 2014.
Near bugis

free wifi, near bugis, with swimming pool n gym facilities.
7,7
SO far so good. Comfortable.
Fabrice B. Poslovni putnici France, 3. kolovoza 2014.
Good location, but too expensive

location, wifi
6,3
Excellent location and the staffs are efficient, I get toothpaste and shave kit within 10 minutes and front desk people are efficient too. Now the room is comfortable, but the bathroom is awkward, the sink is about 70/80cm height! the hotel is not new, but still in good shape. The hotel clientele is mostly Chinese, so it could be crowded and noisy sometimes. Overall the hotel is nice, but the room rate is not matching the value, it could be easily 30% cheaper.
Angie C. Parovi Singapore, 3. kolovoza 2014.
good service recovery

location, timely room service and accessibility
7,3
Asked for a twin bed but none available. Reception upgrade me to a premier room but still a double bed and late check out. A bit disappointed as me and fren unable to sleep in 1 bed but satisfied w the late . check out.
Andri E. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 1. kolovoza 2014.
best value, good location, nice staff

location, service, value for money
9,3
Andrie S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 28. srpnja 2014.
Economic price, nice hotel, and great location

Price, facilities and locations
9
With economic price, I got a nice small room. With Wifi, some complementary drink in refrigerator. A bath tube. And the location is very near with Bugis and not so far to Orchard.
Lee J. Parovi Singapore, 28. srpnja 2014.
Good

Service , room service and location
10
My stay there was very fruitful and enjoyable..... Will love to be back again
Hon M. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 28. srpnja 2014.
Hotel Grand Pacific

great location
9

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Grand Pacific SingapurHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska sobaHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska sobaHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska sobaHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska sobaHotel Grand Pacific Singapur - BazenHotel Grand Pacific Singapur - BazenHotel Grand Pacific Singapur - BazenHotel Grand Pacific Singapur - Eksterijer hotelaHotel Grand Pacific Singapur - Eksterijer hotelaHotel Grand Pacific Singapur - KafićHotel Grand Pacific Singapur - KafićHotel Grand Pacific Singapur - KafićHotel Grand Pacific Singapur - Eksterijer hotelaHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska sobaHotel Grand Pacific Singapur - Soba za sastankeHotel Grand Pacific Singapur - Hrana i pićeHotel Grand Pacific Singapur - Rekreacijski sadržajiHotel Grand Pacific Singapur - KafićHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C07