Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Grand Pacific

101 Victoria Street, Bugis, Singapur 188018

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 2216recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (2216)
Razvrstati po:
Radyiatul M. Grupe Singapore, 4. veljače 2016.
Room service. Free room upgrade. Able to extend ch

The service was good and efficient. The staffs were friendly and accomodating. The premium room was way much better than deluxe room that merely look like staying in some chinese apartment
8,3
Prijavi ovu recenziju
Chris W. Parovi Malaysia, 1. veljače 2016.
Definitely will come again!

Cleanliness, comfortable, and staff's performance is superb
7,7
It was a good experience ever during my stay in Singapore, no matter in terms of cleanliness, comfort, value of money, staff's attitude, etc. all are well designed and provided. I will come it again with my love and I would definitely recommend this hotel to others!
Prijavi ovu recenziju
Chen C. Solo putnici Brunei Darussalam, 31. siječnja 2016.
Great location

Location, cleanliness, facilities
8,3
Hotel was clean and close to bugis shopping and mrt
Prijavi ovu recenziju
Rachel S. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 31. siječnja 2016.
The staffs are friendly and location is strategic

Near the shopping area. Convenient and safe
7,3
Prijavi ovu recenziju
Saliya R. Poslovni putnici Sri Lanka, 25. siječnja 2016.
Great Stay

Location, Comfort of the room and staff
7,3
Prijavi ovu recenziju
Lina S. Parovi Indonesia, 22. siječnja 2016.
Good location

Location, nice staffs, good bed
8,3
I am satisfied, the bed is not too soft. Good location
Prijavi ovu recenziju
Aiza F. Parovi Philippines, 19. siječnja 2016.
Friendly staff,nice location

Staffs were really friendly we even got upgraded to premiere room, Me. Velu was also friendly and very helpful during our stay :)
9,7
Prijavi ovu recenziju
Gibson W. Parovi Indonesia, 18. siječnja 2016.
overall it's good

it's clean, comfortable and easy to find
7,3
Prijavi ovu recenziju
Vitaliy D. Parovi Ukraine, 18. siječnja 2016.
Good

Very very good
9,7
Good
Prijavi ovu recenziju
Dimas H. Poslovni putnici Indonesia, 18. siječnja 2016.
Good service, old facilites

Location, location, service
7,7
My stay was fine and location is pretty fantastic, near to two MRT stations and shopping malls. The staff are nice too. However, the hotel and facilities itself require a makeover as they are rather outdated.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Hotel Grand Pacific SingapurHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska sobaHotel Grand Pacific Singapur - UlazHotel Grand Pacific Singapur - UlazHotel Grand Pacific Singapur - PredvorjeHotel Grand Pacific Singapur - PredvorjeHotel Grand Pacific Singapur - Soba za sastankeHotel Grand Pacific Singapur - KafićHotel Grand Pacific Singapur - KafićHotel Grand Pacific Singapur - KafićHotel Grand Pacific Singapur - KafićHotel Grand Pacific Singapur - KafićHotel Grand Pacific Singapur - KafićHotel Grand Pacific Singapur - KafićHotel Grand Pacific Singapur - KafićHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska sobaHotel Grand Pacific Singapur - Dvorana za fitnessHotel Grand Pacific Singapur - Dvorana za fitnessHotel Grand Pacific Singapur - BazenHotel Grand Pacific Singapur - BazenHotel Grand Pacific Singapur - BazenHotel Grand Pacific Singapur - BazenHotel Grand Pacific Singapur - BazenHotel Grand Pacific Singapur - Interijer hotelaHotel Grand Pacific Singapur - Interijer hotelaHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska sobaHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska sobaHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska sobaHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska sobaHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska sobaHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska sobaHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska sobaHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska sobaHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska sobaHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska sobaHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska sobaHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska sobaHotel Grand Pacific Singapur - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03