Povratak na info o hotelu

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 3917recenzija
  • Hotelski uvjeti/čistoća: 8,7
  • Objekti 7,9
  • Lokacija 7,8
  • Udobnost/standard sobe: 8,3
  • Uslužnost osoblja: 8,4
  • Vrijednost za novac: 7,8
  • Hrana/objedi: 7,6

Mohamed H. od Saudijska Arabija
Parovi
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Excellent
Very comfortable stay and proffesional staffs excellent room
Recenzirano 15 kolovoza 2016

Quincie D. od Filipini
Parovi
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Amazing Stay
It was our first time to book for a premier suites and we really enjoyed it! We are amazed and satisfied! We will definitely come back and that's for sure!
Recenzirano 15 kolovoza 2016

Larry B. od Sjedinjene Američke Države
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
great place with sites but bad food
Thought Ocean park sould be good place for weekend getaway. It was all of that. Ocean Park only reason to visit. Was nice that way. not overall happy with quality/price of the food. Avoid the breakfast buffet at asian village. Breakfast not good deal. Smokers beware. they are serious miles to place to light up
Recenzirano 15 kolovoza 2016

danilo S. od Filipini
Grupe
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Fantastic with complementary softdrinks,bottled water, coffee and peanuts and the room is nice with aquarium and beautifull Nemo and Dory
Recenzirano 11 kolovoza 2016

Cesar G. od Peru
Obitelji sa odraslom djecom
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Very nice facility, extraordinary cleanliness, very kind staff, very quiet environment
Awesome view
Recenzirano 10 kolovoza 2016

Tim C. od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
H2O
Great
Recenzirano 09 kolovoza 2016

Donna M. od Filipini
Parovi
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Good
Love it
Recenzirano 09 kolovoza 2016

Girlie H. od Norveška
Parovi
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Very good
Good
Recenzirano 09 kolovoza 2016

Peter O. od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
need to do major cleaning
I kept sneezing the whole time I was in the room. It sparked my alergies and sinus. I would have been out there the next hour, if not for my daughter who was amazed by the aquarium. The pool was short of a big disappointment. With its lack of privacy, technically everyone who went to ocean park can peep into the pool and see everyone that is swimming there. I would never go back there again.
Recenzirano 08 kolovoza 2016

Rocel V. od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Birthday weekend at H2O Hotel
My children loved the aqua room! The staff were also very gracious and accommodating. Highly recommended!
Recenzirano 08 kolovoza 2016