ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel H2O

Luneta (Behind Quirino Grand Stand), Zaljev Manila, Manila, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel H2O Manila - Interijer hotela Hotel H2O Manila - Eksterijer hotela Hotel H2O Manila - Predvorje Hotel H2O Manila - Interijer hotela Hotel H2O Manila - Soba za sastanke Hotel H2O Manila - Interijer hotela Hotel H2O Manila - Spa centar Hotel H2O Manila - Gostinjska soba Hotel H2O Manila - Dvorana za fitness Hotel H2O Manila - Dvorana za fitness Hotel H2O Manila - Restoran Hotel H2O Manila - Restoran Hotel H2O Manila - Pub/salon Hotel H2O Manila - Gostinjska soba Hotel H2O Manila - Interijer hotela Hotel H2O Manila - Recepcija
Hotel H2O Manila - Recepcija Hotel H2O Manila - Eksterijer hotela Hotel H2O Manila - Gostinjska soba Hotel H2O Manila - Eksterijer hotela Hotel H2O Manila - Apartman Hotel H2O Manila - Apartman Hotel H2O Manila - Gostinjska soba Hotel H2O Manila - Gostinjska soba Hotel H2O Manila - Spa centar Hotel H2O Manila - Spa centar Hotel H2O Manila - Pub/salon Hotel H2O Manila - Dvorana za fitness
Područje Zaljev Manila Broj soba: 147
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 3194recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (3194)
Razvrstati po:
Steven A. Parovi United Kingdom, 14. rujna 2014.
My stay in Manila bay!

staff,location and staff!
9,3
had a good time only problem was that it ended far too quickly.
Florian M. Parovi Philippines, 13. rujna 2014.
nice staycation

room, staff and location(ocean park)
9,3
Really enjoyed the stay
Wynne L. Obitelji sa malom djecom United States of America, 13. rujna 2014.
Awesome!

Room, food and location
10
Awesome. Babysitting my son without my wife isn't easy at all, but this time, he never cried at all looking for mommy. That aquarium was so fantastic that really was so amazing for the kids. The room is clean, everything is in order. The food and dining are great as well. The staff are very friendly and accommodating. I would definitely recommend this hotel to family and friends. It's worth staying for the night.
Noe E. Obitelji sa malom djecom Philippines, 12. rujna 2014.
it was unforgettable! all hotel staff are amazing!

1. the room is comfortable with a free view on sealion show! 2. staff are all accommodating and hospitable :) 3. it's a hussle free hotel :)
9,7
comfortable!
Sherwin M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 9. rujna 2014.
Our 1day stay in h2o

Have a nice rooms, all staff are very accomodating, easy access to have a trip for children to manila ocean park.
8
That was nice and very accessible to have trip in manila ocean park.
Ma.Emilia B. Obitelji sa malom djecom Philippines, 7. rujna 2014.
amazing

the aqua room
6,7
Good
Nino D. Obitelji sa malom djecom Philippines, 7. rujna 2014.
Family bonding in the heart of the metro

The Fishes in the Aquarium; the food; and the accessibility
10
It was memorable. Me, and my family, will surely come back.
Ariel A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 7. rujna 2014.
Great for family w/ young children

Room, Food
10
Room was great as I had with my young children. A unique ambiance experience.
Crestita S. Parovi Philippines, 7. rujna 2014.
Clean nice hotel but very small room

The view,convenient restaurants
6,3
Not bad.i intend to stay for one more night but I was offered a very expensive room.i was told since I booked from agoda I cannot stay on the same room for extension instead they have to give me a new room more expensive than my present room.very disappointing I cannot understand their point.
Rhona A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 7. rujna 2014.
The H2O Experience

1. Aquarium
7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel H2O ManilaHotel H2O Manila - Interijer hotelaHotel H2O Manila - Eksterijer hotelaHotel H2O Manila - PredvorjeHotel H2O Manila - Interijer hotelaHotel H2O Manila - Soba za sastankeHotel H2O Manila - Interijer hotelaHotel H2O Manila - Spa centarHotel H2O Manila - Gostinjska sobaHotel H2O Manila - Dvorana za fitnessHotel H2O Manila - Dvorana za fitnessHotel H2O Manila - RestoranHotel H2O Manila - RestoranHotel H2O Manila - Pub/salonHotel H2O Manila - Gostinjska sobaHotel H2O Manila - Interijer hotelaHotel H2O Manila - RecepcijaHotel H2O Manila - RecepcijaHotel H2O Manila - Eksterijer hotelaHotel H2O Manila - Gostinjska sobaHotel H2O Manila - Eksterijer hotelaHotel H2O Manila - ApartmanHotel H2O Manila - ApartmanHotel H2O Manila - Gostinjska sobaHotel H2O Manila - Gostinjska sobaHotel H2O Manila - Spa centarHotel H2O Manila - Spa centarHotel H2O Manila - Pub/salonHotel H2O Manila - Dvorana za fitnessHotel H2O Manila - PredvorjeHotel H2O Manila - PredvorjeHotel H2O Manila - Dvorana za fitnessHotel H2O Manila - Interijer hotelaHotel H2O Manila - PredvorjeHotel H2O Manila - Posao CentarHotel H2O Manila - Pub/salonHotel H2O Manila - Gostinjska sobaHotel H2O Manila - Gostinjska sobaHotel H2O Manila - Gostinjska sobaHotel H2O Manila - Gostinjska sobaHotel H2O Manila - Gostinjska sobaHotel H2O Manila - Gostinjska sobaHotel H2O Manila - Gostinjska sobaHotel H2O Manila - Gostinjska sobaHotel H2O Manila - Gostinjska sobaHotel H2O Manila - Gostinjska sobaHotel H2O Manila - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B07