ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel H2O

Luneta (Behind Quirino Grand Stand), Zaljev Manila, Manila, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel H2O Manila - Interijer hotela Hotel H2O Manila - Eksterijer hotela Hotel H2O Manila - Predvorje Hotel H2O Manila - Interijer hotela Hotel H2O Manila - Soba za sastanke Hotel H2O Manila - Interijer hotela Hotel H2O Manila - Spa centar Hotel H2O Manila - Gostinjska soba Hotel H2O Manila - Dvorana za fitness Hotel H2O Manila - Dvorana za fitness Hotel H2O Manila - Restoran Hotel H2O Manila - Restoran Hotel H2O Manila - Pub/salon Hotel H2O Manila - Gostinjska soba Hotel H2O Manila - Interijer hotela Hotel H2O Manila - Recepcija
Hotel H2O Manila - Recepcija Hotel H2O Manila - Eksterijer hotela Hotel H2O Manila - Gostinjska soba Hotel H2O Manila - Eksterijer hotela Hotel H2O Manila - Apartman Hotel H2O Manila - Apartman Hotel H2O Manila - Gostinjska soba Hotel H2O Manila - Gostinjska soba Hotel H2O Manila - Spa centar Hotel H2O Manila - Spa centar Hotel H2O Manila - Pub/salon Hotel H2O Manila - Dvorana za fitness
Područje Zaljev Manila Broj soba: 147
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 3262recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (3262)
Razvrstati po:
John C. Parovi United States of America, 14. listopada 2014.
A modern hotel with excellent amenities

Location, modern, clean & attractive hotel
9,3
Very good stay and great staff. Most comfortable. The only weakness was the limited dining choices. Having said that what they offered for breakfast was good. Dinner we made the mistake of choosing Japanese. This is something that must be a work in progress. The miso soup was very very salty and the sashimi still frozen. I would recommend the hotel and warn diners to eat out.
Catherine T. Obitelji sa malom djecom Philippines, 12. listopada 2014.
Great but small beds

View, staff and ocean park
7,7
It was good but the single beds are too small, the pool was too far from the hotel
Rencel M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 12. listopada 2014.
Relaxing Hotel

Room, Food, Ambiance
10
Rencel M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 12. listopada 2014.
Very Realxing Hotel

Rooms, Food, Ambiance
10
Rencel M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 12. listopada 2014.
Relaxing Hotel

Room, Food, Ambiance
10
Jeff B. Parovi Australia, 10. listopada 2014.
Great Theamed hotel

Very clean, comfortable room, friendly service
8,3
I booked the Aqua room, which is a large reef aquarium in room. I loved this theme very relaxing and interesting. The room was comfortable and relaxing good wifi and satellite tv. The down size is there is no local shops to buy water etc... You have to walk or take taxi outside park to get. H20 has probably the best buffet breakfast I ever had with the nicest staff big thumbs up 5star. My 2 night stay was pleasant in a theamed room and park. Little bit on pricey side so pick your dates careful and look for specials.
Ringol B. Grupe Philippines, 7. listopada 2014.
Very good

Location, efficient staff, good food
8,7
Pleasant stay. Except the style of bathroom doors. No privacy while in toilet.
Charles W. Parovi United States of America, 7. listopada 2014.
OK

Location, activites, choice of resaturants.
8
This a great novelty hotel, we stayed in the aqua room and the aquaraium was neat. There are all kinds of activities for children and families within the complex.
Edison T. Obitelji sa malom djecom Philippines, 6. listopada 2014.
One of the Best

View, location and the rooms
8,3
We had a nice stay at this hotel. My daughter enjoyed the ocean view and the jacuzzi.
Cyrill M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 6. listopada 2014.
Good but not so good

Attraction and location
6,3
We celebrated our son's bday here.. We chose this hotel mainly because of manila ocean park attractions. The accommodation is good though not that spacious. The hotel lobby was not that welcoming as well as the staff and receptionist. FYI Php2000 pesos deposit is needed upon check in and Php2000 pesos addl charge if you go over check out time. :(

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel H2O ManilaHotel H2O Manila - Interijer hotelaHotel H2O Manila - Eksterijer hotelaHotel H2O Manila - PredvorjeHotel H2O Manila - Interijer hotelaHotel H2O Manila - Soba za sastankeHotel H2O Manila - Interijer hotelaHotel H2O Manila - Spa centarHotel H2O Manila - Gostinjska sobaHotel H2O Manila - Dvorana za fitnessHotel H2O Manila - Dvorana za fitnessHotel H2O Manila - RestoranHotel H2O Manila - RestoranHotel H2O Manila - Pub/salonHotel H2O Manila - Gostinjska sobaHotel H2O Manila - Interijer hotelaHotel H2O Manila - RecepcijaHotel H2O Manila - RecepcijaHotel H2O Manila - Eksterijer hotelaHotel H2O Manila - Gostinjska sobaHotel H2O Manila - Eksterijer hotelaHotel H2O Manila - ApartmanHotel H2O Manila - ApartmanHotel H2O Manila - Gostinjska sobaHotel H2O Manila - Gostinjska sobaHotel H2O Manila - Spa centarHotel H2O Manila - Spa centarHotel H2O Manila - Pub/salonHotel H2O Manila - Dvorana za fitnessHotel H2O Manila - PredvorjeHotel H2O Manila - PredvorjeHotel H2O Manila - Dvorana za fitnessHotel H2O Manila - Interijer hotelaHotel H2O Manila - PredvorjeHotel H2O Manila - Posao CentarHotel H2O Manila - Pub/salonHotel H2O Manila - Gostinjska sobaHotel H2O Manila - Gostinjska sobaHotel H2O Manila - Gostinjska sobaHotel H2O Manila - Gostinjska sobaHotel H2O Manila - Gostinjska sobaHotel H2O Manila - Gostinjska sobaHotel H2O Manila - Gostinjska sobaHotel H2O Manila - Gostinjska sobaHotel H2O Manila - Gostinjska sobaHotel H2O Manila - Gostinjska sobaHotel H2O Manila - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C01