Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel H2O

Luneta (Behind Quirino Grand Stand), Zaljev Manila, Manila, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel H2O Manila - Pub/salon Hotel H2O Manila - Spa centar Hotel H2O Manila - Dvorana za fitness Hotel H2O Manila - Gostinjska soba Hotel H2O Manila - Gostinjska soba Hotel H2O Manila - Gostinjska soba Hotel H2O Manila - Gostinjska soba Hotel H2O Manila - Gostinjska soba Hotel H2O Manila - Gostinjska soba Hotel H2O Manila - Gostinjska soba Hotel H2O Manila - Gostinjska soba
Područje Zaljev Manila Broj soba: 147
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 3598recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (3598)
Razvrstati po:
Pieter J. Obitelji sa malom djecom Belgium, 25. srpnja 2015.
Quality time with mom and kids

Wall aquarium, near Manila attractions,
8,7
Great for family with kids. Very nice wall aquarium, fishes come and go. Beside Ocean Park, very nice for first timers. Reception located at the 3rd floor of the building. Swimming pool is okay though it is located outside the hotel, but only open till 5:00pm. Buffet breakfast is ok. Friendly staff. Easy to check-in. Fast wifi in the room.
Prijavi ovu recenziju
Zilberstein T. Obitelji sa malom djecom Philippines, 25. srpnja 2015.
overrated

location
6,7
Fair
Prijavi ovu recenziju
Wenxia V. Grupe Singapore, 19. srpnja 2015.
Good Stay

1. Good bed. 2. Within ocean park 3. everyone is friendly.
7,7
It was a good stay, we got a free upgrade. The rooms were big with fishes swimming..... There is no door to the toilet ? or i cant find it ? hahah. was feeling very cold when i was in the tub! It will be good if some things can be done to encourage taxi to come in
Prijavi ovu recenziju
Wilfredo O. Obitelji sa malom djecom Philippines, 13. srpnja 2015.
Very satisfatory.

Very efficient and courteous staff, clean rooms, perfect location.
8,7
Very enjoyable!
Prijavi ovu recenziju
Ralf S. Parovi Germany, 13. srpnja 2015.
very nice

The staffs, bed, breakfast
9,7
It's a very pleasant stay, staffs are accomodating, and food is very nice at Makan Makan resto
Prijavi ovu recenziju
Ian D. Parovi Australia, 12. srpnja 2015.
continual problems with internet

no comment
5
breakfast not very good
Prijavi ovu recenziju
Cherry D. Poslovni putnici Australia, 11. srpnja 2015.
Fantastic Hotel, Unique and Great Service.

uniqueness, value for your money, clean surrounding s
9,3
Fantastic and very relaxing. Perfect holiday.
Prijavi ovu recenziju
William F. Poslovni putnici United States of America, 7. srpnja 2015.
H2O great place to work from with access to Manila

Easy Access to Manila Bay area, Very Secure, Awesome staff
10
Super Awesome as always
Prijavi ovu recenziju
Darren N. Parovi Australia, 6. srpnja 2015.
great location

makan makan restaurant, service and location
9,3
had a great time there ...thanks to all staff
Prijavi ovu recenziju
Pineda A. Parovi Philippines, 6. srpnja 2015.
Love the Aquarium

Room Aquarium, very comfortable bed, nice bathroom
9,7
It was a very memorable experience given the fact to the unique aquarium design in the room. My husband and I enjoyed it very much and we would love to go back for our children to experience it too.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel H2O ManilaHotel H2O Manila - Pub/salonHotel H2O Manila - Spa centarHotel H2O Manila - Dvorana za fitnessHotel H2O Manila - Gostinjska sobaHotel H2O Manila - Gostinjska sobaHotel H2O Manila - Gostinjska sobaHotel H2O Manila - Gostinjska sobaHotel H2O Manila - Gostinjska sobaHotel H2O Manila - Gostinjska sobaHotel H2O Manila - Gostinjska sobaHotel H2O Manila - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08