Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel H2O

Luneta (Behind Quirino Grand Stand), Zaljev Manila, Manila, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel H2O Manila - Pub/salon Hotel H2O Manila - Spa centar Hotel H2O Manila - Dvorana za fitness Hotel H2O Manila - Gostinjska soba Hotel H2O Manila - Gostinjska soba Hotel H2O Manila - Gostinjska soba Hotel H2O Manila - Gostinjska soba Hotel H2O Manila - Gostinjska soba Hotel H2O Manila - Gostinjska soba Hotel H2O Manila - Gostinjska soba Hotel H2O Manila - Gostinjska soba
Područje Zaljev Manila Broj soba: 147
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 3534recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (3534)
Razvrstati po:
Rachelle A. Parovi Philippines, 1. lipnja 2015.
Hotel H2o aqua rooms is very relaxing

Relaxing, friendly staff, excellent service
9,7
Very nice hotel except comfort rooms doesn't have bidet.
Mohamed A. Parovi Saudi Arabia, 29. svibnja 2015.
Nice hotel and great rooms

Clean rooms nice view for the manila sea in tbe rooms with a great breakfast
6,7
Qaim S. Poslovni putnici India, 29. svibnja 2015.
Hotel H2O

Hotel H2O
3
Grace G. Parovi Philippines, 24. svibnja 2015.
relax at hotel h20

nice people, relaxing place,
7,7
very good!
Aleth J. Poslovni putnici Philippines, 24. svibnja 2015.
Great stay

Ambiance , location and service
8,3
It was a refreshing stay. Good food and great location
Lourdes A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 22. svibnja 2015.
An awesome stay!

Aquarium, Food, and orderliness
9,7
Awesome!
Goh K. Parovi Singapore, 18. svibnja 2015.
Great Stay with good View

Location, View and Food
10
The location of the hotel was not too far from the airport and the view from the room definitely surprised me. It feels as though I am staying on a cruise with direct sea view. The food served during breakfast was awesome too. Variety wise wasnt too wide spread, but the taste of the food was definitely commendable.
Vina M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 17. svibnja 2015.
A place to relax.

Clean, staffs are pleasant looking, a relaxing place to be.
10
It was very nice ... And unforgettable place.
Maria M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 17. svibnja 2015.
The place is nice.. My kids enjoyed it!

The aquarium room, the location & the service
9,3
We only stayed overnight. But we enjoyed staying at the hotel. And its just in the ocean park. So very accessible .
Marietta F. Parovi United States of America, 15. svibnja 2015.
OUTSTANDING!

PEOPLE-PRODUCT-SERVICE
10
It was outstanding! The people are customer service oriented. Yemmel and Rowell,my driver and Mark at the Guest Service are the best people I have encountered, bar none. As a General Manager in a hotel in the United States, the hospitality of these people was far the best I have ever had. Genuinely friendly and best at their game. Tremendous asset to the hotel. I cant wait to come back and will recommend with no apprehension. Thank you all for a great trip back to my country after 30 years.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel H2O ManilaHotel H2O Manila - Pub/salonHotel H2O Manila - Spa centarHotel H2O Manila - Dvorana za fitnessHotel H2O Manila - Gostinjska sobaHotel H2O Manila - Gostinjska sobaHotel H2O Manila - Gostinjska sobaHotel H2O Manila - Gostinjska sobaHotel H2O Manila - Gostinjska sobaHotel H2O Manila - Gostinjska sobaHotel H2O Manila - Gostinjska sobaHotel H2O Manila - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C03