ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Icon

No 17 Science Museum Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Icon Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Icon Hong Kong - Kupaonica Hotel Icon Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Icon Hong Kong - Apartman Hotel Icon Hong Kong - Apartman Hotel Icon Hong Kong - Apartman Hotel Icon Hong Kong - Predvorje Hotel Icon Hong Kong - Bazen Hotel Icon Hong Kong - Dvorana za fitness Hotel Icon Hong Kong - Dvorana za fitness Hotel Icon Hong Kong - Restoran Hotel Icon Hong Kong - Restoran Hotel Icon Hong Kong - Plesna dvorana Hotel Icon Hong Kong - Interijer hotela Hotel Icon Hong Kong - Eksterijer hotela Hotel Icon Hong Kong - Bife
Hotel Icon Hong Kong - Interijer hotela Hotel Icon Hong Kong - Apartman Hotel Icon Hong Kong - Plesna dvorana Hotel Icon Hong Kong - Restoran Hotel Icon Hong Kong - Bife Hotel Icon Hong Kong - Soba za sastanke Hotel Icon Hong Kong - Recepcija Hotel Icon Hong Kong - Restoran Hotel Icon Hong Kong - Interijer hotela Hotel Icon Hong Kong - Interijer hotela Hotel Icon Hong Kong - Spa centar Hotel Icon Hong Kong - Spa centar
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 262
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,9

od 2439recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
9,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,5
Udobnost/standard sobe:
9,2
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (2439)
Razvrstati po:
Markus G. Poslovni putnici Austria, 26. ožujka 2015.
like to come back

location, staff, convenience
8,7
all good there, come many times, find all what I Need for a Business trip, convenient and nice, Hotel staff friendly, all fine
Shuxia L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 21. ožujka 2015.
really good

clean,comfort,value
9,3
really recommend this hotel icon, better than what I can describe, value for money as in hong kong , the mini bar in the room are all free, and have a cell phone free to use to call local and also international , no doubt to choose, sure will come back again and again
Kunal G. Parovi India, 18. ožujka 2015.
Best value for money

Location, elegance & room size
9,7
Icon hotel is my all time favorite & I choose this hotel at my all time visit to HK
Andrew S. Poslovni putnici United Kingdom, 17. ožujka 2015.
Business stay

Breakfast, The shower, the pool
7
It was OK. I have stayed in better hotels for the price.
Matjaz B. Poslovni putnici Slovenia, 12. ožujka 2015.
Nice experience

Room, food, people
2,3
Very good.
Carolina T. Poslovni putnici Brazil, 8. ožujka 2015.
Very good

Food, location, clean
10
very good hotel and service.
Robert N. Poslovni putnici Germany, 7. ožujka 2015.
Favourite in Hong Kong

Design / Concept, rooms, rooftop pool
8,7
Anastasia Z. Poslovni putnici Russia, 6. ožujka 2015.
Very nice and modern hotel

Nice stuff, comfortable room very good service
9,3
Heloisa F. Poslovni putnici United States of America, 5. ožujka 2015.
Sensational surprises

free phone, great a la carte breakfast, friendly happy staff
9,3
I would stay again, and I think the free phone with free calls to the usa was the highlight as well as the great breakfast and beautiful view from the harbor side view.
Tsai-Ling C. Poslovni putnici Taiwan, 1. ožujka 2015.
Good

Nice staff, Nice breakfast, will choose Hotel Icon again for next HK trip
8,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Icon Hong KongHotel Icon Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Icon Hong Kong - KupaonicaHotel Icon Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Icon Hong Kong - ApartmanHotel Icon Hong Kong - ApartmanHotel Icon Hong Kong - ApartmanHotel Icon Hong Kong - PredvorjeHotel Icon Hong Kong - BazenHotel Icon Hong Kong - Dvorana za fitnessHotel Icon Hong Kong - Dvorana za fitnessHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - Plesna dvoranaHotel Icon Hong Kong - Interijer hotelaHotel Icon Hong Kong - Eksterijer hotelaHotel Icon Hong Kong - BifeHotel Icon Hong Kong - Interijer hotelaHotel Icon Hong Kong - ApartmanHotel Icon Hong Kong - Plesna dvoranaHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - BifeHotel Icon Hong Kong - Soba za sastankeHotel Icon Hong Kong - RecepcijaHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - Interijer hotelaHotel Icon Hong Kong - Interijer hotelaHotel Icon Hong Kong - Spa centarHotel Icon Hong Kong - Spa centarHotel Icon Hong Kong - Spa centarHotel Icon Hong Kong - Spa centarHotel Icon Hong Kong - Spa centarHotel Icon Hong Kong - Spa centarHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - Restoran


AS-AGWEB-3C05