ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Icon

No 17 Science Museum Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Icon Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Icon Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Icon Hong Kong - Kupaonica Hotel Icon Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Icon Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Icon Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Icon Hong Kong - Apartman Hotel Icon Hong Kong - Apartman Hotel Icon Hong Kong - Apartman Hotel Icon Hong Kong - Predvorje Hotel Icon Hong Kong - Bazen Hotel Icon Hong Kong - Dvorana za fitness Hotel Icon Hong Kong - Dvorana za fitness Hotel Icon Hong Kong - Interijer hotela Hotel Icon Hong Kong - Restoran Hotel Icon Hong Kong - Restoran
Hotel Icon Hong Kong - Plesna dvorana Hotel Icon Hong Kong - Luksuzni salon Hotel Icon Hong Kong - Eksterijer hotela Hotel Icon Hong Kong - Bife Hotel Icon Hong Kong - Interijer hotela Hotel Icon Hong Kong - Interijer hotela Hotel Icon Hong Kong - Apartman Hotel Icon Hong Kong - Plesna dvorana Hotel Icon Hong Kong - Restoran Hotel Icon Hong Kong - Pub/salon Hotel Icon Hong Kong - Bife Hotel Icon Hong Kong - Soba za sastanke
Mjesto: Tsim Sha Tsui Broj soba: 262
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,9

od 1971recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
9,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,5
Udobnost/standard sobe:
9,2
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (1971)
Wong W. Poslovni putnici Hong Kong, 13. travnja 2014.
Comfortable room suitable for business travellers

Centrally Located, Easy Transport, Hip and Modern Style
8,3
It was a short stay in Hong Kong for business purpose. The room was very comfortable that made the short trip less exhausted. The location of the hotel is very convenient and the transportation is easy. The restaurants in the hotel are nice and I really enjoyed my stay in this hotel.
El M. Poslovni putnici United Kingdom, 4. travnja 2014.
It has been a great time at the Icone hotel

The hotel was very clean, spacious and very good breakfast
10
It was very enjoyable with good memories and fantastic variety of food not to mention the friendliness of the staff.
Chaw K. Poslovni putnici Malaysia, 28. ožujka 2014.
good experience with free upgrade of the room give

New design, good location and services
8
Great experience with nice view to the sea view Great staff services
Robert N. Poslovni putnici Germany, 26. ožujka 2014.
Superb

Friendly and attentive Staff, Room Design, General Standard
9
Nabil S. Solo putnici Yemen, 24. ožujka 2014.
The great ICOn

location , luxury and great shopping area
8,3
Ricky M. Obitelji sa malom djecom Macau, 23. ožujka 2014.
Quality of room is maintained

Location, Room Size and Free mini-bar
7
This is my 3rd time to stay in Hotel Icon and the quality of the room is still maintained - about the tidiness and cleaness of the room. However, I reaslized that the service quality of the front office staff is not good this time - without smiling face as well as no greeting to the guest when we walked pass the lobby. This made me a little bit disappointed about the hotel.
Lin F. Poslovni putnici China, 22. ožujka 2014.
very nice

good design and service
9,7
Lord N. Poslovni putnici United Kingdom, 21. ožujka 2014.
REALLY GOOD EFFICIENTLY RUN HOTEL

STAFF ARE ALL ATTENTIVE, FOOD IS GOOD, FACILITIES ARE GOOD AND IT IS WELL LOCATED.
7,7
We always enjoy our stay in this Hotel, It was very nice to have an upgrade in our rooms, food is good and the staff friendly.
Lai M. Parovi Malaysia, 20. ožujka 2014.
A great experience

Friendly staff, close to shopping areas
9
As you walk into the lobby, you are greeted with high ceiling and walls covered with greenery. It smells like aromas of green tea & flowers. It is so beautiful. The room phone, tv remotes & toilet all had a paper wrapped around them saying "I have been sterilized". Beautiful interiors and gorgeous harbour views. All the staffs are very friendly & amazing service as well.
Gary H. Parovi United Kingdom, 17. ožujka 2014.
One of the best hotels we have ever syayed in.

The view of Victoria Harbour from the room. The ease of check in, and out. The friendly and attentive staff.
9,7
We really enjoyed our stay,a brilliant hotel. The view from our bedroom of Victoria Harbour was incredible.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Icon Hong KongHotel Icon Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Icon Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Icon Hong Kong - KupaonicaHotel Icon Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Icon Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Icon Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Icon Hong Kong - ApartmanHotel Icon Hong Kong - ApartmanHotel Icon Hong Kong - ApartmanHotel Icon Hong Kong - PredvorjeHotel Icon Hong Kong - BazenHotel Icon Hong Kong - Dvorana za fitnessHotel Icon Hong Kong - Dvorana za fitnessHotel Icon Hong Kong - Interijer hotelaHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - Plesna dvoranaHotel Icon Hong Kong - Luksuzni salonHotel Icon Hong Kong - Eksterijer hotelaHotel Icon Hong Kong - BifeHotel Icon Hong Kong - Interijer hotelaHotel Icon Hong Kong - Interijer hotelaHotel Icon Hong Kong - ApartmanHotel Icon Hong Kong - Plesna dvoranaHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - Pub/salonHotel Icon Hong Kong - BifeHotel Icon Hong Kong - Soba za sastankeHotel Icon Hong Kong - RecepcijaHotel Icon Hong Kong - Interijer hotelaHotel Icon Hong Kong - Interijer hotelaHotel Icon Hong Kong - Interijer hotelaHotel Icon Hong Kong - Interijer hotelaHotel Icon Hong Kong - KupaonicaHotel Icon Hong Kong - Spa centarHotel Icon Hong Kong - Spa centarHotel Icon Hong Kong - Spa centarHotel Icon Hong Kong - Spa centarHotel Icon Hong Kong - Spa centarHotel Icon Hong Kong - Spa centarHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - Restoran


AS-AGWEB-3A01