ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Icon

No 17 Science Museum Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Icon Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Icon Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Icon Hong Kong - Kupaonica Hotel Icon Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Icon Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Icon Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Icon Hong Kong - Apartman Hotel Icon Hong Kong - Apartman Hotel Icon Hong Kong - Apartman Hotel Icon Hong Kong - Predvorje Hotel Icon Hong Kong - Bazen Hotel Icon Hong Kong - Dvorana za fitness Hotel Icon Hong Kong - Dvorana za fitness Hotel Icon Hong Kong - Interijer hotela Hotel Icon Hong Kong - Restoran Hotel Icon Hong Kong - Restoran
Hotel Icon Hong Kong - Plesna dvorana Hotel Icon Hong Kong - Luksuzni salon Hotel Icon Hong Kong - Eksterijer hotela Hotel Icon Hong Kong - Bife Hotel Icon Hong Kong - Interijer hotela Hotel Icon Hong Kong - Interijer hotela Hotel Icon Hong Kong - Apartman Hotel Icon Hong Kong - Plesna dvorana Hotel Icon Hong Kong - Restoran Hotel Icon Hong Kong - Pub/salon Hotel Icon Hong Kong - Bife Hotel Icon Hong Kong - Soba za sastanke
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 262
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,9

od 2108recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
9,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,5
Udobnost/standard sobe:
9,2
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (2108)
Razvrstati po:
Alan O. Solo putnici United States of America, 30. srpnja 2014.
Wow!

Quality, value, view
9
This was one of the best hotel experiences I've had. I was impressed with the quality and how everything was included. The mini bar, Nespresso in-room coffee, snacks, every power adaptor, cord, office supplies... and even a mobile phone with unlimited international calls and internet! The view of the Hong Kong skyline from room was incredible. I will be recommending this hotel to everyone.
Wong H. Solo putnici Australia, 30. srpnja 2014.
Ok but my expectation was higher...

Good breakfast, Clean, Free minibar
7
The room is a bit smaller than expected. The shower and sink were a bit too fancy and not practical. Minibar is free, which is a big bonus.
Hermione L. Parovi Hong Kong, 24. srpnja 2014.
It's fantastic! Nice service and very comfortable!

Swimming pool and accommodation
9,3
Li H. Poslovni putnici Taiwan, 22. srpnja 2014.
Amazing

The view
9
Alvin B. Parovi Australia, 22. srpnja 2014.
Superb hotel that constantly improves

Staff, value & extras
9
We have stayed at this hotel a number of times now & it remains one of our favourites. The staff are always friendly, helpful & attentive. The hotel is clean, modern & makes a dedicated effort to not only listen to customer feedback but also follow through in order to improve the hotel. We stayed in a club room which was spacious, clean and full of extras. The bar fridge is free & restocked daily. Now they have even added a smart phone with a local sim in the room for guests to use (free of charge) during their entire stay! Genius! Would definitely come back again.
Mukul M. Grupe India, 19. srpnja 2014.
It was fantastic

Staff , food , comfort
10
It's always been great and every time I stay here it's been amazing
Wong T. Grupe Hong Kong, 15. srpnja 2014.
Nothing
6
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Lee K. Parovi Hong Kong, 12. srpnja 2014.
very comfortable room with great staff

room format, amenities and staff attitude
8,3
Assam E. Poslovni putnici Australia, 10. srpnja 2014.
Wonderful

Modern, attention to detail and staff performance very good
9
In short I was impressed and as a business traveler I am particular when it comes to hotels in major cities. I was impressed with the layout and attention to detail, helpful and attentive staff well trained for most situations, reception, lobby and even the taxi attendees simply put 9/10 for all of them. Gym a delight and the views of the harbor and city are indeed iconic. if you dont read reviews like many of us, than my summary says it all. Wonderful!
Xiao W. Obitelji sa malom djecom China, 8. srpnja 2014.
my favorite hotel in town

good quality staff, ever-improving service, comfy room
8,7
I picked Hotel Icon for my family around two years ago and it was a very nice stay, so it's their first choice when they came to HK again. Staff were friendly, attentive and willing to help. Rooms were comfy as they used to be. Shuttle bus service was pretty frequent. What surprised us most was that each room was equipped with a Handy, which offers free Internet access, phone calls and travel information for the convenience of non-local tourists! How thoughtful!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Icon Hong KongHotel Icon Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Icon Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Icon Hong Kong - KupaonicaHotel Icon Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Icon Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Icon Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Icon Hong Kong - ApartmanHotel Icon Hong Kong - ApartmanHotel Icon Hong Kong - ApartmanHotel Icon Hong Kong - PredvorjeHotel Icon Hong Kong - BazenHotel Icon Hong Kong - Dvorana za fitnessHotel Icon Hong Kong - Dvorana za fitnessHotel Icon Hong Kong - Interijer hotelaHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - Plesna dvoranaHotel Icon Hong Kong - Luksuzni salonHotel Icon Hong Kong - Eksterijer hotelaHotel Icon Hong Kong - BifeHotel Icon Hong Kong - Interijer hotelaHotel Icon Hong Kong - Interijer hotelaHotel Icon Hong Kong - ApartmanHotel Icon Hong Kong - Plesna dvoranaHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - Pub/salonHotel Icon Hong Kong - BifeHotel Icon Hong Kong - Soba za sastankeHotel Icon Hong Kong - RecepcijaHotel Icon Hong Kong - Interijer hotelaHotel Icon Hong Kong - Interijer hotelaHotel Icon Hong Kong - Interijer hotelaHotel Icon Hong Kong - Interijer hotelaHotel Icon Hong Kong - KupaonicaHotel Icon Hong Kong - Spa centarHotel Icon Hong Kong - Spa centarHotel Icon Hong Kong - Spa centarHotel Icon Hong Kong - Spa centarHotel Icon Hong Kong - Spa centarHotel Icon Hong Kong - Spa centarHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - Restoran


AS-AGWEB-3B06