ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Icon

No 17 Science Museum Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Icon Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Icon Hong Kong - Kupaonica Hotel Icon Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Icon Hong Kong - Apartman Hotel Icon Hong Kong - Apartman Hotel Icon Hong Kong - Apartman Hotel Icon Hong Kong - Predvorje Hotel Icon Hong Kong - Bazen Hotel Icon Hong Kong - Dvorana za fitness Hotel Icon Hong Kong - Dvorana za fitness Hotel Icon Hong Kong - Restoran Hotel Icon Hong Kong - Restoran Hotel Icon Hong Kong - Plesna dvorana Hotel Icon Hong Kong - Interijer hotela Hotel Icon Hong Kong - Eksterijer hotela Hotel Icon Hong Kong - Bife
Hotel Icon Hong Kong - Interijer hotela Hotel Icon Hong Kong - Apartman Hotel Icon Hong Kong - Plesna dvorana Hotel Icon Hong Kong - Restoran Hotel Icon Hong Kong - Bife Hotel Icon Hong Kong - Soba za sastanke Hotel Icon Hong Kong - Recepcija Hotel Icon Hong Kong - Restoran Hotel Icon Hong Kong - Interijer hotela Hotel Icon Hong Kong - Interijer hotela Hotel Icon Hong Kong - Spa centar Hotel Icon Hong Kong - Spa centar
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 262
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,9

od 2467recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
9,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,5
Udobnost/standard sobe:
9,2
Hrana/objedi:
8,5
Sve recenzije (2467)
Razvrstati po:
Cecil W. Obitelji sa malom djecom United States of America, 10. travnja 2015.
Excellent management staff

Room, food on the 28th floor and the morning buffet (The buffet staff were very professional & courteous)
9,7
The night manager Joey Leung was outstanding in helping us with room problems & also by upgrading our room which totally improved my family experience. The "Green" restaurant was also outstanding with food and especially Andrew for making my son a "berry & creme mock-tail" our server recommend a green tea cup cake which was awesome!!! Thanks for making our stay a memorable experience. We will visit Hotel Icon again in the future.
See S. Parovi Singapore, 8. travnja 2015.
excellent services

free mini bar, free phones call and mobile phone, free wifi, free nespresso machine
9
Excellent
Then C. Parovi Hong Kong, 7. travnja 2015.
beautiful hotel

comfortable, nice crew, clean
9,7
very comfortable, enjoy the swimming pool and the facilities inside the room. relex
See S. Poslovni putnici Singapore, 5. travnja 2015.
excellent services

free mini bar, free phone calls with handy mobile phone, free wifi and free nespresso machine.
9
Excellent
Sultan A. Parovi United Arab Emirates, 4. travnja 2015.
Amazing

Staff, design, cleaness
9
Amazing
Yue L. Solo putnici Hong Kong, 3. travnja 2015.
Nice hotel

Room design and facilities, Harbour view, Location
10
Very good
Hyogun C. Parovi South Korea, 28. ožujka 2015.
Best of best hotel in Hongkong

Clean and service and nice view
9,3
Club suite 80 room is really beautiful view room and staff are very kind and nice service. I want to go again.
Juliantje A. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 26. ožujka 2015.
The best hotel

The staff is so friendly nd helpfull, the location is good, they have free shuttle bus
9,7
It's my 1st time staying at the Icon, but definately will stay here again on my next visit
Koh C. Poslovni putnici Singapore, 26. ožujka 2015.
Nice and convenient 5 star hotel

Above & Beyond restaurant, location and service of staffs
10
Had a nice dinner at Above & Beyond restaurant. Location is good and service of staff is excellent!
Markus G. Poslovni putnici Austria, 26. ožujka 2015.
like to come back

location, staff, convenience
8,7
all good there, come many times, find all what I Need for a Business trip, convenient and nice, Hotel staff friendly, all fine

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Icon Hong KongHotel Icon Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Icon Hong Kong - KupaonicaHotel Icon Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Icon Hong Kong - ApartmanHotel Icon Hong Kong - ApartmanHotel Icon Hong Kong - ApartmanHotel Icon Hong Kong - PredvorjeHotel Icon Hong Kong - BazenHotel Icon Hong Kong - Dvorana za fitnessHotel Icon Hong Kong - Dvorana za fitnessHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - Plesna dvoranaHotel Icon Hong Kong - Interijer hotelaHotel Icon Hong Kong - Eksterijer hotelaHotel Icon Hong Kong - BifeHotel Icon Hong Kong - Interijer hotelaHotel Icon Hong Kong - ApartmanHotel Icon Hong Kong - Plesna dvoranaHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - BifeHotel Icon Hong Kong - Soba za sastankeHotel Icon Hong Kong - RecepcijaHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - Interijer hotelaHotel Icon Hong Kong - Interijer hotelaHotel Icon Hong Kong - Spa centarHotel Icon Hong Kong - Spa centarHotel Icon Hong Kong - Spa centarHotel Icon Hong Kong - Spa centarHotel Icon Hong Kong - Spa centarHotel Icon Hong Kong - Spa centarHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - Restoran


AS-AGWEB-3B04