ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Icon

No 17 Science Museum Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Icon Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Icon Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Icon Hong Kong - Kupaonica Hotel Icon Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Icon Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Icon Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Icon Hong Kong - Apartman Hotel Icon Hong Kong - Apartman Hotel Icon Hong Kong - Apartman Hotel Icon Hong Kong - Predvorje Hotel Icon Hong Kong - Bazen Hotel Icon Hong Kong - Dvorana za fitness Hotel Icon Hong Kong - Dvorana za fitness Hotel Icon Hong Kong - Interijer hotela Hotel Icon Hong Kong - Restoran Hotel Icon Hong Kong - Restoran
Hotel Icon Hong Kong - Plesna dvorana Hotel Icon Hong Kong - Luksuzni salon Hotel Icon Hong Kong - Eksterijer hotela Hotel Icon Hong Kong - Bife Hotel Icon Hong Kong - Interijer hotela Hotel Icon Hong Kong - Interijer hotela Hotel Icon Hong Kong - Apartman Hotel Icon Hong Kong - Plesna dvorana Hotel Icon Hong Kong - Restoran Hotel Icon Hong Kong - Pub/salon Hotel Icon Hong Kong - Bife Hotel Icon Hong Kong - Soba za sastanke
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 262
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,9

od 2287recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
9,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,5
Udobnost/standard sobe:
9,2
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (2287)
Razvrstati po:
Levente U. Parovi Hungary, 22. studenog 2014.
A hotel of complimentary

1) Free minibar is a fantastic gesture 2) Very friendly and helpful staff 3) A free mobile in the room which we could use during our tour in the city
10
It is a fantastic hotel, the spa and pool are beautiful, the view from the room is also nice. What I liked most was the complimentary minibar and the free phone. They are small things but really nice gesture. I tend to try out different hotels when I revisit towns, but for Hong Kong, I'm staying at Icon next time I visit.
Samar G. Poslovni putnici Singapore, 19. studenog 2014.
iconic indeed

Breakfast, Room and Phone
7,3
Merrick S. Poslovni putnici Philippines, 13. studenog 2014.
This hotel deserves a 5-star rating.

Super nice club rooms. Very friendly and helpful staff. Very reasonsable price.
9,3
Sau N. Parovi Hong Kong, 11. studenog 2014.
Clean

Food , service , location
9
Hotel it's in TST east , 15mins walk to TST MTR station n close to Hong Kong island area such as central , we haven't try the resturant there but we saw reviews in different platform about the market at second floor of our hotel which it's famous and difficult make reservation , maybe next time will try to go again
Wei C. Poslovni putnici China, 6. studenog 2014.
Spacious and great location

Spacious,great staff and food
10
Vishal K. Parovi United Kingdom, 3. studenog 2014.
Back again...

the Handy mobile, the room and the cleanliness
8,7
Great Hotel, with my only gripe being that the number of TV channels they now have are terribly low/poor in contrast to when I first stayed in this hotel a few years ago in 2012. Upon checking in, I asked the lady dealing with my booking if they had a channel showing the football and she was hesitant to say no so replied saying that she wasn't sure. Luckily there are a few bars in the area showing the sports so got to catch the game! The staff are pleasant and helpful as they can be. The in room Handy Mobile the Hotel offers to take around town with you was awesome!
Yutthapon W. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 3. studenog 2014.
free unlimited handy is my impression.

handy, room, location
9,3
Super
Hsieh T. Poslovni putnici Austria, 31. listopada 2014.
nice hotel with great location

location, free mobile phone, room condition
8,3
Wei C. Poslovni putnici China, 29. listopada 2014.
Spacious

Spacious,clean and great lication
10
Kaki H. Poslovni putnici Hong Kong, 28. listopada 2014.
friendly staff, nice swinming pool

friendly staff, nice swinming pool
10
friendly staff, nice swinming pool

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Icon Hong KongHotel Icon Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Icon Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Icon Hong Kong - KupaonicaHotel Icon Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Icon Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Icon Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Icon Hong Kong - ApartmanHotel Icon Hong Kong - ApartmanHotel Icon Hong Kong - ApartmanHotel Icon Hong Kong - PredvorjeHotel Icon Hong Kong - BazenHotel Icon Hong Kong - Dvorana za fitnessHotel Icon Hong Kong - Dvorana za fitnessHotel Icon Hong Kong - Interijer hotelaHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - Plesna dvoranaHotel Icon Hong Kong - Luksuzni salonHotel Icon Hong Kong - Eksterijer hotelaHotel Icon Hong Kong - BifeHotel Icon Hong Kong - Interijer hotelaHotel Icon Hong Kong - Interijer hotelaHotel Icon Hong Kong - ApartmanHotel Icon Hong Kong - Plesna dvoranaHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - Pub/salonHotel Icon Hong Kong - BifeHotel Icon Hong Kong - Soba za sastankeHotel Icon Hong Kong - RecepcijaHotel Icon Hong Kong - Interijer hotelaHotel Icon Hong Kong - Interijer hotelaHotel Icon Hong Kong - Interijer hotelaHotel Icon Hong Kong - Interijer hotelaHotel Icon Hong Kong - KupaonicaHotel Icon Hong Kong - Spa centarHotel Icon Hong Kong - Spa centarHotel Icon Hong Kong - Spa centarHotel Icon Hong Kong - Spa centarHotel Icon Hong Kong - Spa centarHotel Icon Hong Kong - Spa centarHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - Restoran


AS-AGWEB-3C07