ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Icon

No 17 Science Museum Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Icon Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Icon Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Icon Hong Kong - Kupaonica Hotel Icon Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Icon Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Icon Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Icon Hong Kong - Apartman Hotel Icon Hong Kong - Apartman Hotel Icon Hong Kong - Apartman Hotel Icon Hong Kong - Predvorje Hotel Icon Hong Kong - Bazen Hotel Icon Hong Kong - Dvorana za fitness Hotel Icon Hong Kong - Dvorana za fitness Hotel Icon Hong Kong - Interijer hotela Hotel Icon Hong Kong - Restoran Hotel Icon Hong Kong - Restoran
Hotel Icon Hong Kong - Plesna dvorana Hotel Icon Hong Kong - Luksuzni salon Hotel Icon Hong Kong - Eksterijer hotela Hotel Icon Hong Kong - Bife Hotel Icon Hong Kong - Interijer hotela Hotel Icon Hong Kong - Interijer hotela Hotel Icon Hong Kong - Apartman Hotel Icon Hong Kong - Plesna dvorana Hotel Icon Hong Kong - Restoran Hotel Icon Hong Kong - Pub/salon Hotel Icon Hong Kong - Bife Hotel Icon Hong Kong - Soba za sastanke
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 262
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,9

od 2309recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
9,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,5
Udobnost/standard sobe:
9,2
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (2309)
Razvrstati po:
Marlowe E. Obitelji sa malom djecom Australia, 13. prosinca 2014.
Very high standard Hotel Icon

Great location. Family friendly and Very clean and new hotel.
10
The friendly front desk gave us an upgrade to the water view with amazing Christmas light decorations and laser show. Thank you to hotel icon staff that made our stay very accomodating and we enjoyed our stay. We can't wait till next visit soon.
Michael L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 13. prosinca 2014.
Nice Surprises

Quality of service, free hand phone within HK for local and international calls, big gym with quality equipment and view
9
Surprisingly high quality of service, free use of mobile, great gym with Tecnogym treadmill views (underutilised), good sized room
Tung S. Poslovni putnici Hong Kong, 11. prosinca 2014.
decent hotel

great staff, nice room with wonderful view, good handy phone
9,7
Mayed A. Parovi United Arab Emirates, 9. prosinca 2014.
-

-
9
-
Robert R. Solo putnici United States of America, 3. prosinca 2014.
Nice Hotel with an Interesting Twist

Free internet phone, nice shuttle bus to harbor city, central location
10
The hotel, though not flashy and grand, is nonetheless, topnotch in all the necessary amenities expected of a five star hotel- including a decent in-house dining experience, clean facilities, helpful staff, central location, option of an executive lounge and club floors as well as free internet and free phone service locally and internationally! Also, the best part free in-room bar which is well stocked!. Good value for the money.
Levente U. Parovi Hungary, 22. studenog 2014.
A hotel of complimentary

1) Free minibar is a fantastic gesture 2) Very friendly and helpful staff 3) A free mobile in the room which we could use during our tour in the city
10
It is a fantastic hotel, the spa and pool are beautiful, the view from the room is also nice. What I liked most was the complimentary minibar and the free phone. They are small things but really nice gesture. I tend to try out different hotels when I revisit towns, but for Hong Kong, I'm staying at Icon next time I visit.
Samar G. Poslovni putnici Singapore, 19. studenog 2014.
iconic indeed

Breakfast, Room and Phone
7,3
Merrick S. Poslovni putnici Philippines, 13. studenog 2014.
This hotel deserves a 5-star rating.

Super nice club rooms. Very friendly and helpful staff. Very reasonsable price.
9,3
Sau N. Parovi Hong Kong, 11. studenog 2014.
Clean

Food , service , location
9
Hotel it's in TST east , 15mins walk to TST MTR station n close to Hong Kong island area such as central , we haven't try the resturant there but we saw reviews in different platform about the market at second floor of our hotel which it's famous and difficult make reservation , maybe next time will try to go again
Wei C. Poslovni putnici China, 6. studenog 2014.
Spacious and great location

Spacious,great staff and food
10

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Icon Hong KongHotel Icon Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Icon Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Icon Hong Kong - KupaonicaHotel Icon Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Icon Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Icon Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Icon Hong Kong - ApartmanHotel Icon Hong Kong - ApartmanHotel Icon Hong Kong - ApartmanHotel Icon Hong Kong - PredvorjeHotel Icon Hong Kong - BazenHotel Icon Hong Kong - Dvorana za fitnessHotel Icon Hong Kong - Dvorana za fitnessHotel Icon Hong Kong - Interijer hotelaHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - Plesna dvoranaHotel Icon Hong Kong - Luksuzni salonHotel Icon Hong Kong - Eksterijer hotelaHotel Icon Hong Kong - BifeHotel Icon Hong Kong - Interijer hotelaHotel Icon Hong Kong - Interijer hotelaHotel Icon Hong Kong - ApartmanHotel Icon Hong Kong - Plesna dvoranaHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - Pub/salonHotel Icon Hong Kong - BifeHotel Icon Hong Kong - Soba za sastankeHotel Icon Hong Kong - RecepcijaHotel Icon Hong Kong - Interijer hotelaHotel Icon Hong Kong - Interijer hotelaHotel Icon Hong Kong - Interijer hotelaHotel Icon Hong Kong - Interijer hotelaHotel Icon Hong Kong - KupaonicaHotel Icon Hong Kong - Spa centarHotel Icon Hong Kong - Spa centarHotel Icon Hong Kong - Spa centarHotel Icon Hong Kong - Spa centarHotel Icon Hong Kong - Spa centarHotel Icon Hong Kong - Spa centarHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - RestoranHotel Icon Hong Kong - Restoran


AS-AGWEB-3B07