Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Istana Kuala Lumpur City Center

73 Jalan Raja Chulan, Bukit Bintang, Kuala Lumpur, Malezija 50200 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Dvorana za fitness Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Bazen Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Bazen Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Plesna dvorana Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Soba za sastanke Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Plesna dvorana Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Eksterijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Eksterijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreacijski sadržaji Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Restoran Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska soba Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Bife Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Eksterijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreacijski sadržaji Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Eksterijer hotela
Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska soba Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska soba Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Bife Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Soba za sastanke Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska soba
Područje Bukit Bintang Broj soba: 505

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 4471recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (4471)
Razvrstati po:
Saravanan S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 8. veljače 2016.
Not very happy

Location is good , hotel lobby nice & good choice of breakfast.
7
Not happy because the hotel overrated, washroom not clean in room , toilet bold spoiled & the hotel modified it in very cheap way .Long bath spoiled & the hotel just painted with white . Carpet in room not clean & curtain full with dust .
Prijavi ovu recenziju
Shadila I. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 8. veljače 2016.
the best hospitality

1. kids & baby friendly, 2. best foodie 3. very helpful staff
10
it was great escape for my family. i chose to stay here for having my candle light dinner celebrating my wedding anniversary. i decided to have it by poolside. it was light rainy at the night, while the F&B staffs were very helpful setting up my table for two. 3 times brought our table in & out just to make my dinner succeed (cause to rain). they were very sporting with smile entertained us for our dinner photoshoot as well. it gave us an unforgettable memories till now. feel blessed 😊 thanx for the Chef for your great cook ! 👍
Prijavi ovu recenziju
Sjech A. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 5. veljače 2016.
superb,nice staff

good staff,location,clean
9
best stay in kl ever!!!
Prijavi ovu recenziju
Adnan H. Parovi Bahrain, 5. veljače 2016.
pleasant stay

location.services.loby.
7,3
I like the hotel in deed. the location.staff .services. Lobby. room size. breakfast. I really enjoyed it. the only negative thing is the room standard is for 3 star hotel not 5 star. but it is acceptable taking into consideration the value of room. no doubt I will visit the hotel again. happy tenants.
Prijavi ovu recenziju
Adnan H. Parovi Bahrain, 5. veljače 2016.
pleasant stay

location.services.loby.
7,3
I like the hotel in deed. the location.staff .services. Lobby. room size. breakfast. I really enjoyed it. the only negative thing is the room standard is for 3 star hotel not 5 star. but it is acceptable taking into consideration the value of room. no doubt I will visit the hotel again. happy tenants.
Prijavi ovu recenziju
Mindaugas J. Parovi Lithuania, 2. veljače 2016.
Super location, friedly stuff

Location, friendly stuff
7,7
The Hotel is run down, not 5 stars. Must be renovated. I THINK IS OVERPRICED. but location very good and staff performance was great!
Prijavi ovu recenziju
Mindaugas J. Parovi Lithuania, 31. siječnja 2016.
Overrated

Location, very friendly staff
7,7
Location super. Friendly stuff. Pool has to many chlorid, to less chairs near the pool for guests. Hotel is run down, really not 5 stars.
Prijavi ovu recenziju
Nuruliza N. Parovi Singapore, 30. siječnja 2016.
Very classic hotel. Love it.

Near to LRT. Easy to find food. Easy to go to Town area.
8,7
Was having a short vacation & cums to my husband birthday. The hotel staff made a simple decoration on our bed & also with a complimentary cake. Such an impressive! All of the staffs were so helpful & kind. Keep it up. And we enjoyed our holidays too! *thumbs-up*
Prijavi ovu recenziju
Guruprakash N. Poslovni putnici Singapore, 29. siječnja 2016.
Not good

Breakfast , Bed
3,3
Cannot be compared with other hotels nearby. Definitely not worth the money
Prijavi ovu recenziju
Omer S. Parovi Pakistan, 28. siječnja 2016.
good place to stay in bukit bintang

location, room, staff
9,3
It was good staff could just be a little more informative about KLs transportation system
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala LumpurHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Dvorana za fitnessHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BazenHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BazenHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Plesna dvoranaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Soba za sastankeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Plesna dvoranaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Eksterijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Eksterijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreacijski sadržajiHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - RestoranHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BifeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Eksterijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreacijski sadržajiHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Eksterijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BifeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Soba za sastankeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Pub/salonHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreacijski sadržajiHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BazenHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Dvorana za fitnessHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - VrtHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - KupaonicaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Pub/salonHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Pub/salonHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - RestoranHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - RestoranHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Spa centarHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Spa centarHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Spa centar


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B05