Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Istana Kuala Lumpur City Center

73 Jalan Raja Chulan, Bukit Bintang, Kuala Lumpur, Malezija 50200

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 4648recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (4648)
Razvrstati po:
Sungeun P. Obitelji sa malom djecom South Korea, 2. svibnja 2016.
Great service
6,7
great service and fabulous staying!
Prijavi ovu recenziju
Hussian O. Parovi Singapore, 2. svibnja 2016.
Home Away from home
5,3
1. Front Office- very helpful & friendly 2. Room- Spacious & clean 3. Toilet- Also spacious & clean 4. Health Ctr- Very cosy 5. Lobby - Very big,spacious & comfortable. 4. Dining hall- nice layout. Serve delicious variety foods & pastry.
Prijavi ovu recenziju
Khairizan M. Parovi Singapore, 2. svibnja 2016.
Pleasant Stay!
6
Hotel is worth the stay with comfortable room! Conveniently located few minutes walk from the Pavilion shopping mall and Raja Chulan LRT. Staff were fantastic in their customer service and never fail to greet you when you enter the hotel. Kudos for the team great effort in keeping their guest welcome!
Prijavi ovu recenziju
Nurul H. Obitelji sa malom djecom Singapore, 2. svibnja 2016.
Tip top Service. Memorable stay
5,7
Stayed at Hotel Istana for 2 nights. Service from the time we arrived was great. As their system was down, we were brought to the lounge & served refreshments. All the hotel staff we interacted with were friendly. Room was clean & big. Will definitely be back.
Prijavi ovu recenziju
Siti R. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 2. svibnja 2016.
Siti from Singapore
6,7
We are tourists from Singapore. Our stay were pleasant with friendly and helpful staffs. I would recommend this hotel to family and friends.
Prijavi ovu recenziju
Jane L. Parovi Singapore, 1. svibnja 2016.
couples on holiday
6
good location, nearby shopping malls and food streets. hotel is very big, room is spacious, toilet big.
Prijavi ovu recenziju
Ezdiani A. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 1. svibnja 2016.
Location, breakfast, spacious room
6
We have extended 1 more night in the hotel and being upgraded. Really love the club suite room. Breakfast is good, have wide spread of choices.
Prijavi ovu recenziju
Yea H. Parovi Malaysia, 1. svibnja 2016.
Good location but terrible service
4,3
Good location - near to the happening areas - Pavilion, Changkat Terrible Service - Housekeeping ignored requests for drinking water (twice!), front reception said would call back but never did, locked me outside my room door at 12pm on check out day Will not go back again
Prijavi ovu recenziju
Azmi A. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 1. svibnja 2016.
Fantastic Service
6
The service is good. Breakfast spread superb especially the teh tarik. Not to mention the big crowd. Room excellent. Location is very strategic. Will definitely come back and recommend to others.
Prijavi ovu recenziju
Ezdiani A. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 30. travnja 2016.
City break for Labour Day
6,3
We chose this hotel because of its location. Walking distance to Pavillion mall. On our first night we stay at the Club room and we decided to extend the night. We have been upgraded to Club suite room. Very spacious room with 2 double beds. The bathroom is also huge for both type of room. Eventhough the hotel is quite old they have been maintaining it very well. The staffs are always smiling and greeting the guest. Would recommend the hotel based on the 5-star staff hospitality.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala LumpurHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Eksterijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Eksterijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - KupaonicaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Dvorana za fitnessHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BazenHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BazenHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreacijski sadržajiHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - RestoranHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BifeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Eksterijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreacijski sadržajiHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Eksterijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BifeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Pub/salonHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreacijski sadržajiHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BazenHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Dvorana za fitnessHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - VrtHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Pub/salonHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Pub/salonHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - RestoranHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - RestoranHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Plesna dvoranaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Soba za sastankeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Plesna dvoranaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Spa centarHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Spa centarHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Spa centar


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07