Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Istana Kuala Lumpur City Center

73 Jalan Raja Chulan, KLCC, Kuala Lumpur, Malezija 50200 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Dvorana za fitness Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Bazen Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Bazen Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Plesna dvorana Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Soba za sastanke Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Plesna dvorana Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Eksterijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Eksterijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreacijski sadržaji Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Restoran Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska soba Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Bife Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Eksterijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreacijski sadržaji Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Eksterijer hotela
Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska soba Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska soba Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Bife Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Spa centar Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Soba za sastanke Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotela
Područje KLCC Broj soba: 505
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 4172recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (4172)
Razvrstati po:
Muztaba S. Obitelji sa malom djecom Bangladesh, 29. srpnja 2015.
Good

%%%%
8,3
Good
Prijavi ovu recenziju
Soon W. Poslovni putnici Singapore, 29. srpnja 2015.
Nice room

near shopping
7
breakfast not so great
Prijavi ovu recenziju
Mahek T. Poslovni putnici United Arab Emirates, 29. srpnja 2015.
Pleasant stay in a good locationm

upgrade..location and staff
7,7
Prijavi ovu recenziju
Chor C. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 27. srpnja 2015.
Stained towels, Horrible service

Close proximity to Bukit Bintang
3,3
Stayed at the hotel for 2 nights and on both days, the bath linen (hand, face, bath towels) were stained with with something brown. I initially thought that it was just a permanent stain and continued using the towels. However, to my horror, I realised that when i wiped myself after a shower, the brown stains came off as well! It was obviously not washed properly to begin with! I immediately requested for a new set of linen and like before it was stained. It was only on the second request when i got a set of properly washed towels. This isn't an isolated incident as on the second day after my room was made up, I noticed that once again, the towels were stained. The nightmare didn't just end at the towels. On my last day, I left my room at 9am for breakfast, brining with me my luggage. I however had some items left behind and hence did not want to checkout until 12pm (the agreed checkout time). At 11am, I retuned to my room to pick up the remaining items and to check out. However, I found out that the room was empty and all my personal belongings had been thrown into the cleaner's bin outside the room! I approached the cleaning staff and the stated that she thought that I had already checked out! These incidents have left me very disappointed with an establishment which claims to have a 5-star rating! I am a frequent traveller and have stayed in hotels with much lower ratings but with a much higher service and hygiene standards. I have left my feedback at the checkout counter but nothing has been done to address them.
Prijavi ovu recenziju
Hang V. Obitelji sa malom djecom Vietnam, 26. srpnja 2015.
Amazing experience in KUL

Good location: next Raja Chulan Mỏnorail, value of money, nice staff,
9
Prijavi ovu recenziju
Cheryl T. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 23. srpnja 2015.
Great location and friendly staff

Breakfast was fantastic, staff were friendly and rooms were clean and spacious
8,7
This hotel is near the shopping hub and a short free bus ride to China Town markets. The undercover walkway to Petrontas Towers is just the road and a very easy walk. So location is perfect. The breakfast buffet was delightful with many international areas and a large western section. We found Kuala Lumpur the most expensive city in Malaysia so we were glad we were only here for a few nights. The markets were very cheap for rip offs of course which our older kids delighted in. Taxi ride from KILA2 to Istana is about 200RM for 5 people and luggage which was only 25 RM more than catching the express train then we would have had to get to the hotel from station, so taxi was the best bet.
Prijavi ovu recenziju
Bee B. Poslovni putnici Singapore, 23. srpnja 2015.
very poor house keeping and maintenance.

location but very difficult to access.
5,7
Disappointed. Bathroom floor leaking, old dirty towels, no shampoo or body lotion.
Prijavi ovu recenziju
Novy W. Poslovni putnici Indonesia, 23. srpnja 2015.
cleans

good design
6
Rooms were clean and simple but Water for bathing very green
Prijavi ovu recenziju
Dauda Z. Parovi Nigeria, 22. srpnja 2015.
Really Good hotel

Location, food, service
9,3
It was awesome
Prijavi ovu recenziju
Chin Y. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 19. srpnja 2015.
It's a great hotel to stay in Kuala Lumpur City

Clean, comfort, location
9,7
Satisfied
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala LumpurHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Dvorana za fitnessHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BazenHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BazenHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Plesna dvoranaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Soba za sastankeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Plesna dvoranaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Eksterijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Eksterijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreacijski sadržajiHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - RestoranHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BifeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Eksterijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreacijski sadržajiHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Eksterijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BifeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Spa centarHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Soba za sastankeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Pub/salonHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreacijski sadržajiHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BazenHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Dvorana za fitnessHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Spa centarHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - VrtHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - KupaonicaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Pub/salonHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Pub/salonHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - RestoranHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C08