ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Istana Kuala Lumpur City Center

73 Jalan Raja Chulan, KLCC, Kuala Lumpur, Malezija 50200 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Dvorana za fitness Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Bazen Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Bazen Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Plesna dvorana Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Soba za sastanke Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Plesna dvorana Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Eksterijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Eksterijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreacijski sadržaji Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Restoran Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Bife Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Bife Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreacijski sadržaji Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska soba Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Bife
Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Eksterijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreacijski sadržaji Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Eksterijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska soba Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska soba Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Bife Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Spa centar
Područje KLCC Broj soba: 505
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 3898recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (3898)
Razvrstati po:
Roslin I. Grupe Malaysia, 18. prosinca 2014.
Excellent

Valet man are friendly
9,7
Ruzaini R. Grupe Malaysia, 15. prosinca 2014.
Stay at Hotel Istana

Food was ok .
6
The television did not have a good and clear reception. Most of the lights in the room are not working .Insufficient toiletries in the bathroom. No ironing stand in the room too. I booked 2 rooms - 1620 and 1626 . Room 1620 was better but not 1626. The check in process was long. I had to wait for more than 5 minutes before rooms could be assigned to me. Slow service .
Azizah I. Parovi Singapore, 15. prosinca 2014.
Convenience

There's a direct coach from Sg. Location is nearby main shopping centers and eateries
8
On the whole good
Hisham H. Poslovni putnici Malaysia, 15. prosinca 2014.
Close to Shopping Mall

Close to City Center and Shopping Mall
10
Hoai T. Poslovni putnici Vietnam, 13. prosinca 2014.
Good hotel I stayed

Nice room, good breakfast, price is OK
9,7
Nice room, good breakfast, price is OK for 5 stars.
Malik A. Obitelji sa malom djecom Singapore, 11. prosinca 2014.
My Delightful Stay

Comfortable, excellent location & & warm, friendly & responsive staff at all levels.
9,3
Very comfortable and delightful stay. Facilities were great, selection of food widespread & lovely. The Club Lounge staff were especially engaging and friendly. Attending to all our needs, with a welcoming smile & genuine concern always,regardless of busy they were. Always making time for my family & I. We come here every year & would prefer no other hotel in KL!
Sri M. Obitelji sa malom djecom Singapore, 11. prosinca 2014.
Living in Comfort

comfort, convenient and friendly staffs
8,7
Good and comfortable stay. But the rooms need to be refurbished. The furniture.and fittings in rooms and toilets are quite old. Flush n hair dryer not working.
Larry L. Poslovni putnici Indonesia, 10. prosinca 2014.
Great hotel, nice location, good service

Great hotel, nice location, good service
8
Ahmadkalil B. Obitelji sa malom djecom Singapore, 9. prosinca 2014.
awesome

the staff, the ambience ,the hotel itself
9,3
We love it.. will come back
Mahathir M. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 7. prosinca 2014.
Need good explaination for car park tiket before e

Clean room, freindly staff
8

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala LumpurHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Dvorana za fitnessHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BazenHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BazenHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Plesna dvoranaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Soba za sastankeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Plesna dvoranaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Eksterijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Eksterijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreacijski sadržajiHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - RestoranHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BifeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BifeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreacijski sadržajiHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BifeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Eksterijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreacijski sadržajiHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Eksterijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BifeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Spa centarHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Soba za sastankeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A05