Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Istana Kuala Lumpur City Center

73 Jalan Raja Chulan, Bukit Bintang, Kuala Lumpur, Malezija 50200 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Dvorana za fitness Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Bazen Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Bazen Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Plesna dvorana Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Soba za sastanke Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Plesna dvorana Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Eksterijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Eksterijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreacijski sadržaji Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Restoran Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska soba Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Bife Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Eksterijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreacijski sadržaji Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Eksterijer hotela
Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska soba Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska soba Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Bife Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Spa centar Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Soba za sastanke Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotela
Područje Bukit Bintang Broj soba: 505
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 4204recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (4204)
Razvrstati po:
Tan T. Parovi Malaysia, 30. kolovoza 2015.
Most Value for Money 5 Star Hotel

Value for money, Near Jalan Bintang, Nice Food & Dinning
8,7
It is great and ready a memorable stay for 2 night here. I am having a gathering dinner with my wife and friends here, the food is nice and delicious. The staff here is so friendly and polite which impressed me. My wife even told me why not just stay here next time we are KL.....
Prijavi ovu recenziju
Violeta F. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 26. kolovoza 2015.
Deifinitely not 5 Star! Deteriorated a lot

Location, room size and price
6
Housekeeping was inconsistent sometimes providing less towels and sometimes more, takes ages to respond to requests and sometimes do not even come with your request. Transferred room twice during our stay which all happened on the first and second days. On the first room the aircon wasnt working and on the second one the safe wasnt working. The shower area floods and some bathroom tiles have mold/mildew on it. On our final room the window wasn't even clean but didn't bother as everything else was working well. the hotel is definitely not five star!
Prijavi ovu recenziju
Kok P. Poslovni putnici Singapore, 21. kolovoza 2015.
Very good

Good room size, excellent service & nice food at Urban restaurant.
9
Very satisfactory ! Will come again!
Prijavi ovu recenziju
Mazia M. Parovi Singapore, 14. kolovoza 2015.
All was good but di satisfied with housekeeping

Location, Cleanliness and amenities
6,3
Hotel did not include breakfast
Prijavi ovu recenziju
Terence B. Poslovni putnici United Kingdom, 14. kolovoza 2015.
Not 5 star

Hard to find 3 things
5,7
When I asked for an adapter, the maintenance man offered me a 2 pin and a screwdriver to push into the socket! Just too lazy to get another one from his office.
Prijavi ovu recenziju
Mohamed S. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 10. kolovoza 2015.
Last min traveller

Clean, near Pavalion, good rate for that day
6,7
We transfer to Traders Hotel the following day as Istana rate baloon up, while we got better rate to stay in Traders Suite
Prijavi ovu recenziju
Nur A. Obitelji sa malom djecom Singapore, 10. kolovoza 2015.
Hotel Cleanliness & Services

Locaion, Food
7
Service - Biase towards tourist. Only Europeans were given welcome drinks. Staffs in restaurant telling lies about the breakfast area having some private function and arrow us to another area where only limited food were served. Cleanliness - Bed bugs in one of our rooms, carpet not vacuum when we first arrived in the room. Leakage ceiling where it was not handled immediately at floor 10.
Prijavi ovu recenziju
Raad S. Obitelji sa malom djecom Yemen, 9. kolovoza 2015.
3 Times in KL, 3 Times in Istana.

Location, Gym , Bathroom shower.
7,7
+ points : Bathroom shower is the best ever, Gym, Location walking distance to bukit bintang. - Points : Timing for the 19th floor lounge, club room is a normal room comparing to suite.
Prijavi ovu recenziju
Khaled S. Solo putnici Bahrain, 8. kolovoza 2015.
goooood

goooood
10
Goooooood
Prijavi ovu recenziju
Samir D. Poslovni putnici India, 5. kolovoza 2015.
Istana Stay

Location. Room size. There isn't a third
6,7
It good overall. Food choices are limited. Most hotels in the area are excellent. Its just a matter of where you wish to stay. Istana sometimes has a good price. Else, there is nothing to write home about this place. They have FINAAALLLYYY installed in room WIFI after the whole world has done it. I think they must be the last 5 star hotel in the world to do so.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala LumpurHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Dvorana za fitnessHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BazenHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BazenHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Plesna dvoranaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Soba za sastankeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Plesna dvoranaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Eksterijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Eksterijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreacijski sadržajiHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - RestoranHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BifeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Eksterijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreacijski sadržajiHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Eksterijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BifeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Spa centarHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Soba za sastankeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Pub/salonHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreacijski sadržajiHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BazenHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Dvorana za fitnessHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Spa centarHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - VrtHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - KupaonicaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Pub/salonHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Pub/salonHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - RestoranHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03