ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Istana Kuala Lumpur City Center

73 Jalan Raja Chulan, KLCC, Kuala Lumpur, Malezija 50200 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Dvorana za fitness Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Bazen Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Bazen Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Plesna dvorana Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Soba za sastanke Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Plesna dvorana Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Eksterijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Eksterijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreacijski sadržaji Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Restoran Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska soba Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Bife Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Eksterijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreacijski sadržaji Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Eksterijer hotela
Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska soba Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska soba Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Bife Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Spa centar Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotela Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Soba za sastanke Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotela
Područje KLCC Broj soba: 505
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 4064recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (4064)
Razvrstati po:
Nikhil A. Poslovni putnici India, 4. svibnja 2015.
Good hotel. Value for money.

Location , food , service
8,7
Sara M. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 4. svibnja 2015.
good location with great room

friendly staff, nice and clean room.
9,3
nothing much to say.. this is great hote.I will be back there with my small kiddos
Eza H. Parovi Malaysia, 3. svibnja 2015.
AWESOME HONEYMOON STAY

WARMTH TREATMENT, FAST SERVICE, HONEST AND PLEASANT ON ALL THE STAFF OF ISTANA HOTEL
9,7
my stay at istana hotel was awesome. we stay at other 5 star rated hotel night before istana hotel & didnt feel any special feeling from d hotel. but when we arrived at istana hotel, the first thing i remembered was the way they welcomed us, with smile and when they saw us standing they quickly cater us and asked us how they can service us. surprisingly, they took note on our anniversary celebration and gave us a very nice surprise of bed with rose petals + a bouquet of roses and choc cakes with happy honeymoon written on it. we went to so many hotel in kl previously, but most of them take less effort in appreciating special request.especially during peak days.but thumbs up to hotel istana.when we request for housekeeping to change the blanket / provide mineral water-they service us with courtesy and smile.im impressed. plus point when we left our belongings after check out and when we called the hotel later that night, they able to return the belongings with no fuss.very honest, fast, efficient. hotel istana deserve 5 star and now i know why.tip top hospitality.
Azizah I. Grupe Singapore, 3. svibnja 2015.
Three days two nights

Location is good. Breakfast was great. Staff was polite and helpful
8
Good facilities but needs maintenance.
Halimah J. Parovi Singapore, 3. svibnja 2015.
Best. Shopping very good. Walking distance to KLCC

Hospitality very good. All staffs very friendly.
10
Best
Methis J. Parovi Singapore, 27. travnja 2015.
The lift landings and corridors should be spruced

Pleasant and courteous staff, good breakfast and convenient location.
8
Generally pleasant.
Siddhesh V. Grupe India, 25. travnja 2015.
Fabulous

Ambience / Location / Real Palace stay Feel
10
A Must Stay hotel as located ryt at the centre / Beatiful View Facing of KL tower 1. Metro At the ease 2. Bintang WalkingStreet at ur footsteps. And many more Would suggest everyone to enjoy the experience stay at ISTANA
Analiza E. Obitelji sa malom djecom Philippines, 24. travnja 2015.
Nice location and very accomodating staff

Quiet and very Relaxing place
8
Great!!!
Peng B. Poslovni putnici Singapore, 22. travnja 2015.
wifi did not work whole day

location was great. bed wasn't very comfy
7,3
Really did not help when the wifi was down for the 3 day stay. No news was given. Not professional at all. Other than that the service was fine.
Wong K. Solo putnici Hong Kong, 19. travnja 2015.
Hotel Istana

convenient place and room is comfortable
7
This is my 2nd time to stay in this hotel. The 1st time is nearly 5 years ago. I expected the hotel became older... but it's not, the room is comfortable and keeps in very good condition. It's out of my expectation. I think I will select this hotel again if I will visit Bukit Bintang next time.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala LumpurHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Dvorana za fitnessHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BazenHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BazenHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Plesna dvoranaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Soba za sastankeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Plesna dvoranaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Eksterijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Eksterijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreacijski sadržajiHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - RestoranHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BifeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Eksterijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreacijski sadržajiHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Eksterijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BifeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Spa centarHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Soba za sastankeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Interijer hotelaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Pub/salonHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreacijski sadržajiHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BazenHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Dvorana za fitnessHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Spa centarHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - VrtHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - KupaonicaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gostinjska sobaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Pub/salonHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Pub/salonHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - RestoranHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Restoran


AS-AGWEB-3B07