Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Jen Brisbane

159 Roma Street, Centar grada Brisbane, Brisbane, Australija 4000

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 463recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (463)
Razvrstati po:
Dyi E. Obitelji sa malom djecom Singapore, 15. siječnja 2016.
Comfortable stay

Location, staff, comfort
8,3
Stayed couple of nights at this hotel. Staff were friendly and very accommodating to our needs. Thumbs up to their performance. Free wifi provided to those who need them. We had to pay for parking but they were cheaper than most other places we stayed. Rooms were comfortable and clean and walking distance to the main shopping street.
Prijavi ovu recenziju
David H. Poslovni putnici Australia, 9. siječnja 2016.
Bathroom

Price, location, friendly staff
6,3
Bathroom was outdated and needs a clean up/refurb
Prijavi ovu recenziju
Denis C. Poslovni putnici Thailand, 7. siječnja 2016.
100% worth it, great location and great staff

Breakfast, Location and Staff
8
Prijavi ovu recenziju
Michelle M. Parovi Australia, 5. siječnja 2016.
Happy Traveller

Location, Cleanliness, Room Size
9,7
enjoyed stay, great location
Prijavi ovu recenziju
Marion K. Parovi Australia, 22. prosinca 2015.
Perfect for over night stay

Conveniently close to station for airport . Quiet room. Very clean and comfortable.
10
Prijavi ovu recenziju
Anh D. Obitelji sa malom djecom Australia, 22. prosinca 2015.
Need swimming pool

Close to City
8,7
Good
Prijavi ovu recenziju
S G. Solo putnici Thailand, 19. prosinca 2015.
Happy holiday start

Bed bath quietness
9,3
Successfully stress free
Prijavi ovu recenziju
Po L. Parovi Hong Kong, 18. prosinca 2015.
Good location, comfort hotel

Just next to the railway station, very convenient to travellers; good food in breakfast with free take-away service; comfort and spacious room.
9
It was great to have chosen Jen Hotel which is just located next to the railway station, when I took the train from Gold Coast. A short walkable distance to CBD where you have all the spots and places to visit. Quick and early check-in with pleasant staff giving all the details and suggestions for your travel. Good food provided in breakfast, with free take-away service offered. I would certainly stay in Jen Hotel elsewhere!
Prijavi ovu recenziju
Rebecca K. Parovi Australia, 13. prosinca 2015.
No balcony and expensive parking

The bed
7
The only good thing was the bed which was amazing. No balcony, no aircon below 19dhrees and $30 a day for parking i top of the room price!
Prijavi ovu recenziju
Haw K. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 13. prosinca 2015.
Value for money

Location, cleanliness & politeness
8,3
Comfortable stay at hotel. Breakfast was good, with take away available after you have finished your meal. Internet was available throughout the hotel.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Hotel Jen Brisbane BrisbaneHotel Jen Brisbane Brisbane - Soba za sastankeHotel Jen Brisbane Brisbane - Soba za sastankeHotel Jen Brisbane Brisbane - Plesna dvoranaHotel Jen Brisbane Brisbane - RecepcijaHotel Jen Brisbane Brisbane - RecepcijaHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - SadržajiHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - VrtHotel Jen Brisbane Brisbane - Hrana i pićeHotel Jen Brisbane Brisbane - PredvorjeHotel Jen Brisbane Brisbane - Dvorana za fitnessHotel Jen Brisbane Brisbane - UlazHotel Jen Brisbane Brisbane - Hrana i pićeHotel Jen Brisbane Brisbane - RestoranHotel Jen Brisbane Brisbane - VrtHotel Jen Brisbane Brisbane - KafićHotel Jen Brisbane Brisbane - RestoranHotel Jen Brisbane Brisbane - PredvorjeHotel Jen Brisbane Brisbane - RestoranHotel Jen Brisbane Brisbane - RestoranHotel Jen Brisbane Brisbane - RestoranHotel Jen Brisbane Brisbane - VrtHotel Jen Brisbane Brisbane - SadržajiHotel Jen Brisbane Brisbane - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07