ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Jen Brisbane

159 Roma Street, Centar grada Brisbane, Brisbane, Australija 4000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Traders Hotel Brisbane by Shangri-La
Hotel Jen Brisbane Brisbane - Ulaz Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Restoran Hotel Jen Brisbane Brisbane - Soba za sastanke Hotel Jen Brisbane Brisbane - Soba za sastanke Hotel Jen Brisbane Brisbane - Plesna dvorana Hotel Jen Brisbane Brisbane - Eksterijer hotela Hotel Jen Brisbane Brisbane - Predvorje Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Recepcija Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Recepcija Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Dvorana za fitness
Hotel Jen Brisbane Brisbane - Sadržaji Hotel Jen Brisbane Brisbane - Eksterijer hotela Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Restoran Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Sadržaji Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Sadržaji Hotel Jen Brisbane Brisbane - Sadržaji Hotel Jen Brisbane Brisbane - Sadržaji Hotel Jen Brisbane Brisbane - Sadržaji Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba
Područje Centar grada Brisbane Broj soba: 191
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 388recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (388)
Razvrstati po:
Samuel H. Parovi Australia, 22. veljače 2015.
good hotel

location, restaurant, decor
9
Easy check in & check out, friendly staff, good location for walking around the city plus undercover parking for around $30/night, room was very comfy with a good view, loved the unique decor and ambience, restaurant was very nice for dinner (didn't try the breakfast).
Amy M. Obitelji sa malom djecom Australia, 11. veljače 2015.
Transit hotel

Proximity to rail, cleanliness, staff
9,3
We were very pleasantly surprised by this hotel. We needed to catch a 4am train so its location was perfect - but the Roma St parklands were also a very nice way to fill in our afternoon. The hotel felt fresh and welcoming.
Lenard E. Parovi Australia, 2. veljače 2015.
Weekend away with style

We enjoyed our stay due to freindly efficient staff. Meals at the new resturant were fantastic. Hotel meets our needs in full.
10
Our stay was first class
Dean P. Parovi Australia, 2. veljače 2015.
good stay

location at the train station, close to the mall, nice room
7,3
A clean comfortable hotel in the city. Nice rooms, good service. Only just 4 star ... nothing really special. Fitness area small, didn't find the sauna. staff helpful. price ok.
Robert G. Parovi Australia, 25. siječnja 2015.
Comfortable

Clean room , comfy bed and good shower.
9,3
It was an over night stay and was clean modern and close to everything we needed. Will stay again.
Bryan S. Parovi United States of America, 4. siječnja 2015.
Fantastic Staff

Friendly Staff, Great View, Nice Rooms
9,3
The staff made this a great stay for us. They were very friendly upon check-in and gave us some great tips on where to visit in Queensland.
Choon S. Parovi Singapore, 4. siječnja 2015.
Excellent location

Location
7
It is an average stay. As it is converted from Holiday Inn, I felt that the change of name is refreshing but it is overrated as a four star.
Wu J. Solo putnici Taiwan, 2. siječnja 2015.
mabye the best hotel in Brisbane

1、amazing location 2、super low price 3、good service
10
excellent, if I go to Brisbane again, I will pick Hotel Jen for my first choice ~
Lin W. Solo putnici China, 31. prosinca 2014.
good location, comfortable room

good location, location, nice room
8
very good location, near queen street, train ,coach center,
Jipeng H. Grupe China, 29. prosinca 2014.
excellent

everything, food, location, room comfort
10
everthing is excellent. Room is spacious, clean, comfortable. Has gym. Location is good. Breakfast is excellent.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Jen Brisbane BrisbaneHotel Jen Brisbane Brisbane - UlazHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - RestoranHotel Jen Brisbane Brisbane - Soba za sastankeHotel Jen Brisbane Brisbane - Soba za sastankeHotel Jen Brisbane Brisbane - Plesna dvoranaHotel Jen Brisbane Brisbane - Eksterijer hotelaHotel Jen Brisbane Brisbane - PredvorjeHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - RecepcijaHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - RecepcijaHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - Dvorana za fitnessHotel Jen Brisbane Brisbane - SadržajiHotel Jen Brisbane Brisbane - Eksterijer hotelaHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - RestoranHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - SadržajiHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - SadržajiHotel Jen Brisbane Brisbane - SadržajiHotel Jen Brisbane Brisbane - SadržajiHotel Jen Brisbane Brisbane - SadržajiHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - Vrt


AS-AGWEB-3C02