ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Jen Brisbane

159 Roma Street, Centar grada Brisbane, Brisbane, Australija 4000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Traders Hotel Brisbane by Shangri-La
Hotel Jen Brisbane Brisbane - Ulaz Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Restoran Hotel Jen Brisbane Brisbane - Soba za sastanke Hotel Jen Brisbane Brisbane - Soba za sastanke Hotel Jen Brisbane Brisbane - Plesna dvorana Hotel Jen Brisbane Brisbane - Eksterijer hotela Hotel Jen Brisbane Brisbane - Predvorje Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Recepcija Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Recepcija Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Dvorana za fitness
Hotel Jen Brisbane Brisbane - Sadržaji Hotel Jen Brisbane Brisbane - Eksterijer hotela Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Restoran Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Sadržaji Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Sadržaji Hotel Jen Brisbane Brisbane - Sadržaji Hotel Jen Brisbane Brisbane - Sadržaji Hotel Jen Brisbane Brisbane - Sadržaji Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba
Područje Centar grada Brisbane Broj soba: 191
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 363recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (363)
Razvrstati po:
Ahmad Z. Poslovni putnici Malaysia, 13. prosinca 2014.
Nice Hotel

Big room, nice staff, good location
8,7
Will stay again in future
Peter O. Parovi Australia, 8. prosinca 2014.
No concierge

Location Comfort Cleanliness
8,3
Due to renovations breakfast was disappointing due to limited seating.No concierge.Everything else was spot on
Pui Y. Parovi Hong Kong, 1. prosinca 2014.
Great location

Great to have guest rate parking fee which save us a lot.
8
A short stay, location is great and hotel is clean and considerably large room.
Chan C. Parovi Hong Kong, 30. studenog 2014.
Good Experience

Friendly Staff, Good Location, Great Facilities
8,3
Kay S. Solo putnici Australia, 29. studenog 2014.
loved our stay

staff, very accomodating, late check out, loved that, beds very comfy
8,3
yes we really liked our stay and would recommend it. staff very helpful and accomodating with towels and glasses etc. enjoyed the buffett breakfast. and late check out. regards kay
Murray M. Parovi Australia, 11. studenog 2014.
In Transit stopover

(1) Excellent location near roma St. Station. (2) friendly welcome by staff (3) helpful reception staff who showed us to our room on the 15th floor.
8,7
We really enjoyed our stay. Great for seniors like us ( aged 77 and 83 years ) Very helpful and courteous staff. Thank You ! for making our stay so enjoyable. Kathleen and Murray Millar Woodgate Beach Qld
Ocea F. Parovi Australia, 9. studenog 2014.
Nice and relaxing

Great service, Large good size room, Nice views
9
It was nice
Clara N. Poslovni putnici Australia, 7. studenog 2014.
A nice and comfortable stay

Size of the bed, Size of the room and friendliness of the staff
9
Badrol H. Solo putnici Malaysia, 2. studenog 2014.
Quick stay at Brisbane

Centrally located, near Metro Station and mall
8
Kathi N. Solo putnici United States of America, 31. listopada 2014.
Best hotel

Location was perfect for me. A quick train ride from airport. Clean. And quiet
9
The hotel was clean and I was able to get a peaceful night sleep. The restaurant wasn't anything great. As a single female traveler, I was concerned by evening time seeing men loitering outside The hotel. The hotel is secure, it's just getting to and from. I would however stay there again.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Jen Brisbane BrisbaneHotel Jen Brisbane Brisbane - UlazHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - RestoranHotel Jen Brisbane Brisbane - Soba za sastankeHotel Jen Brisbane Brisbane - Soba za sastankeHotel Jen Brisbane Brisbane - Plesna dvoranaHotel Jen Brisbane Brisbane - Eksterijer hotelaHotel Jen Brisbane Brisbane - PredvorjeHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - RecepcijaHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - RecepcijaHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - Dvorana za fitnessHotel Jen Brisbane Brisbane - SadržajiHotel Jen Brisbane Brisbane - Eksterijer hotelaHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - RestoranHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - SadržajiHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - SadržajiHotel Jen Brisbane Brisbane - SadržajiHotel Jen Brisbane Brisbane - SadržajiHotel Jen Brisbane Brisbane - SadržajiHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - Vrt


AS-AGWEB-3B01