ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Jen Brisbane

159 Roma Street, Centar grada Brisbane, Brisbane, Australija 4000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Traders Hotel Brisbane by Shangri-La
Hotel Jen Brisbane Brisbane - Ulaz Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Restoran Hotel Jen Brisbane Brisbane - Soba za sastanke Hotel Jen Brisbane Brisbane - Soba za sastanke Hotel Jen Brisbane Brisbane - Plesna dvorana Hotel Jen Brisbane Brisbane - Eksterijer hotela Hotel Jen Brisbane Brisbane - Predvorje Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Recepcija Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Recepcija Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Dvorana za fitness
Hotel Jen Brisbane Brisbane - Sadržaji Hotel Jen Brisbane Brisbane - Eksterijer hotela Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Restoran Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Sadržaji Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Sadržaji Hotel Jen Brisbane Brisbane - Sadržaji Hotel Jen Brisbane Brisbane - Sadržaji Hotel Jen Brisbane Brisbane - Sadržaji Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba
Područje Centar grada Brisbane Broj soba: 191
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 396recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (396)
Razvrstati po:
Wendy P. Parovi Australia, 13. ožujka 2015.
Great Night

Wonderful Bed,Great view,friendly staff
10
It was a lovely night stopover after a long flight arrived late and nothing was to much trouble changed our room to the riverside when requested the bed was amazing and the breakfast at the nest was delicious.We hope to stay again someday we have stayed at this hotel when it was Holiday Inn then Traders and now Hotel Jen great location and it just keeps getting better the staff are so friendly.
Roslyn Y. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 7. ožujka 2015.
Best place to stay in Brisbane

Comfort and cleanliness, great staff best location.
10
Loved it! Room was perfect, so close to everything, excellent staff.
Amanda L. Obitelji sa malom djecom Australia, 6. ožujka 2015.
Very impressed

Location, cleanliness & value for $
10
Man T. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 1. ožujka 2015.
My best hotel experience in first AUS trip

1)Next to the train station, easy to get to airport or other known location (eg. Gold Coast) 2.Close to the down town (just 3 blocks away, 10 to 15 mins walking) 3)Very helpful staffs.
8,3
1)Next to the train station, easy to get to airport or other known location (eg. Gold Coast) 2)Close to the down town (just 3 blocks away, 10 to 15 mins walking) 3)Very helpful staffs. Very good experience in Hotel Jen Brisbance, Thanks.
Mehran C. Poslovni putnici Bangladesh, 22. veljače 2015.
Business traveller in Brisbane

location. Helpful staff. Big executive room
8
very comfortable. Great location to get anywhere downtown by walking
Samuel H. Parovi Australia, 22. veljače 2015.
good hotel

location, restaurant, decor
9
Easy check in & check out, friendly staff, good location for walking around the city plus undercover parking for around $30/night, room was very comfy with a good view, loved the unique decor and ambience, restaurant was very nice for dinner (didn't try the breakfast).
Amy M. Obitelji sa malom djecom Australia, 11. veljače 2015.
Transit hotel

Proximity to rail, cleanliness, staff
9,3
We were very pleasantly surprised by this hotel. We needed to catch a 4am train so its location was perfect - but the Roma St parklands were also a very nice way to fill in our afternoon. The hotel felt fresh and welcoming.
Lenard E. Parovi Australia, 2. veljače 2015.
Weekend away with style

We enjoyed our stay due to freindly efficient staff. Meals at the new resturant were fantastic. Hotel meets our needs in full.
10
Our stay was first class
Dean P. Parovi Australia, 2. veljače 2015.
good stay

location at the train station, close to the mall, nice room
7,3
A clean comfortable hotel in the city. Nice rooms, good service. Only just 4 star ... nothing really special. Fitness area small, didn't find the sauna. staff helpful. price ok.
Robert G. Parovi Australia, 25. siječnja 2015.
Comfortable

Clean room , comfy bed and good shower.
9,3
It was an over night stay and was clean modern and close to everything we needed. Will stay again.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Jen Brisbane BrisbaneHotel Jen Brisbane Brisbane - UlazHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - RestoranHotel Jen Brisbane Brisbane - Soba za sastankeHotel Jen Brisbane Brisbane - Soba za sastankeHotel Jen Brisbane Brisbane - Plesna dvoranaHotel Jen Brisbane Brisbane - Eksterijer hotelaHotel Jen Brisbane Brisbane - PredvorjeHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - RecepcijaHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - RecepcijaHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - Dvorana za fitnessHotel Jen Brisbane Brisbane - SadržajiHotel Jen Brisbane Brisbane - Eksterijer hotelaHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - RestoranHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - SadržajiHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - SadržajiHotel Jen Brisbane Brisbane - SadržajiHotel Jen Brisbane Brisbane - SadržajiHotel Jen Brisbane Brisbane - SadržajiHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - Vrt


AS-AGWEB-3A07