Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Jen Brisbane

159 Roma Street, Centar grada Brisbane, Brisbane, Australija 4000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Traders Hotel Brisbane by Shangri-La
Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Soba za sastanke Hotel Jen Brisbane Brisbane - Soba za sastanke Hotel Jen Brisbane Brisbane - Plesna dvorana Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Recepcija Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Recepcija Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Sadržaji Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Vrt Hotel Jen Brisbane Brisbane - Hrana i piće
Hotel Jen Brisbane Brisbane - Predvorje Hotel Jen Brisbane Brisbane - Restoran Hotel Jen Brisbane Brisbane - Dvorana za fitness Hotel Jen Brisbane Brisbane - Ulaz Hotel Jen Brisbane Brisbane - Vrt Hotel Jen Brisbane Brisbane - Restoran Hotel Jen Brisbane Brisbane - Vrt Hotel Jen Brisbane Brisbane - Ulaz Hotel Jen Brisbane Brisbane - Restoran Hotel Jen Brisbane Brisbane - Predvorje Hotel Jen Brisbane Brisbane - Restoran Hotel Jen Brisbane Brisbane - Restoran
Područje Centar grada Brisbane Broj soba: 191
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 421recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (421)
Razvrstati po:
Nicola M. Parovi New Zealand, 26. srpnja 2015.
Superb!

Staff were exceptionally helpful. Room was very clean. Location was perfect for us as we were transiting through Brisbane for the night.
10
Fantastic stay! Not only did we get a great room with an amazing view, we had excellent service from the front desk staff - Scott & Aaron (I think was his name). We had 6 hours to fill in before going to the airport. They happily looked after our luggage but more importantly gave us some ideas of things we could do. The City Cat ride was fantastic. Being from Christchurch, NZ, we were also asked how things are going here after he earthquakes. They was a really lovely touch. Thanks Hotel Jen for a great stay in Brisbane.
Prijavi ovu recenziju
David H. Parovi Australia, 18. srpnja 2015.
Great Hotel well worth the stay

Location, Friendliness of staff cleanliness
9,7
Very enjoyable, Location was very close to all amenities, Staff was very friendly, Rooms very comfortable and price was very reasonable
Prijavi ovu recenziju
Geoffrey D. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 10. srpnja 2015.
Ideal Location

Ideal location to town shopping, public transport at your doorstep and very close to Southbank & Suncorp Stadium
9
Our room needed a few cosmetic touch up's. Although the pillows were quite big, they were a little bit hard to sleep on. Ask for a city view room.
Prijavi ovu recenziju
Lee F. Solo putnici Australia, 9. srpnja 2015.
room not ready

location
8,3
Arrived at 14.20hrs to find room was not ready. As we were due to register shower and then leave for an appointment this was not satisfactory. Was offered the use of the showers in the gym and lights in both showers did not work. For an overnight stay this was far from the level of service we were expecting. The staff seemed to think that as they were fully booked it was acceptable.
Prijavi ovu recenziju
Joey T. Grupe Singapore, 17. lipnja 2015.
Excellent Stay!

Clean, cosy, modern
9
Excellent stay! 1 min walk to Roma Street station, very accessible. very clean and cosy room.
Prijavi ovu recenziju
Gim C. Obitelji sa malom djecom Singapore, 10. lipnja 2015.
The surprise package

Breakfast was good, location in central and competitive price
7
Generally good in all aspect. The main lobby entrance ( taxi waiting area) was really smelly and the furnishing of the room truly need to be upgraded especially the toilet .
Prijavi ovu recenziju
Thomas K. Poslovni putnici Sierra Leone, 8. lipnja 2015.
Hotel Jen Brisbane

Location, cleanliness, food
9
Excellent
Prijavi ovu recenziju
Peter M. Solo putnici Australia, 7. lipnja 2015.
Train noise

Location bed comfort room size
9,3
Great hotel however sound of trains all night not so good.told on checkout next time I book I should request a room on ROMA Street side.
Prijavi ovu recenziju
Charlotte R. Poslovni putnici Australia, 3. lipnja 2015.
Easy

Location, quiet,
7,7
Easy for work
Prijavi ovu recenziju
Ronald M. Parovi Australia, 1. lipnja 2015.
deliccious food room service

room service food quality, room service food price, room facilities
8,7
very comfortable stay. very good food ,one big annoyance charged a fee to pay by credit card,so unnecessary
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Jen Brisbane BrisbaneHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - Soba za sastankeHotel Jen Brisbane Brisbane - Soba za sastankeHotel Jen Brisbane Brisbane - Plesna dvoranaHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - RecepcijaHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - RecepcijaHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - SadržajiHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - VrtHotel Jen Brisbane Brisbane - Hrana i pićeHotel Jen Brisbane Brisbane - PredvorjeHotel Jen Brisbane Brisbane - RestoranHotel Jen Brisbane Brisbane - Dvorana za fitnessHotel Jen Brisbane Brisbane - UlazHotel Jen Brisbane Brisbane - VrtHotel Jen Brisbane Brisbane - RestoranHotel Jen Brisbane Brisbane - VrtHotel Jen Brisbane Brisbane - UlazHotel Jen Brisbane Brisbane - RestoranHotel Jen Brisbane Brisbane - PredvorjeHotel Jen Brisbane Brisbane - RestoranHotel Jen Brisbane Brisbane - RestoranHotel Jen Brisbane Brisbane - RestoranHotel Jen Brisbane Brisbane - Vrt


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03