ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Jen Brisbane

159 Roma Street, Centar grada Brisbane, Brisbane, Australija 4000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Traders Hotel Brisbane by Shangri-La
Hotel Jen Brisbane Brisbane - Ulaz Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Restoran Hotel Jen Brisbane Brisbane - Soba za sastanke Hotel Jen Brisbane Brisbane - Soba za sastanke Hotel Jen Brisbane Brisbane - Plesna dvorana Hotel Jen Brisbane Brisbane - Eksterijer hotela Hotel Jen Brisbane Brisbane - Predvorje Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Recepcija Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Recepcija Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Dvorana za fitness
Hotel Jen Brisbane Brisbane - Sadržaji Hotel Jen Brisbane Brisbane - Eksterijer hotela Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Restoran Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Sadržaji Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Sadržaji Hotel Jen Brisbane Brisbane - Sadržaji Hotel Jen Brisbane Brisbane - Sadržaji Hotel Jen Brisbane Brisbane - Sadržaji Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba
Područje Centar grada Brisbane Broj soba: 191
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 381recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (381)
Razvrstati po:
Bryan S. Parovi United States of America, 4. siječnja 2015.
Fantastic Staff

Friendly Staff, Great View, Nice Rooms
9,3
The staff made this a great stay for us. They were very friendly upon check-in and gave us some great tips on where to visit in Queensland.
Choon S. Parovi Singapore, 4. siječnja 2015.
Excellent location

Location
7
It is an average stay. As it is converted from Holiday Inn, I felt that the change of name is refreshing but it is overrated as a four star.
Wu J. Solo putnici Taiwan, 2. siječnja 2015.
mabye the best hotel in Brisbane

1、amazing location 2、super low price 3、good service
10
excellent, if I go to Brisbane again, I will pick Hotel Jen for my first choice ~
Lin W. Solo putnici China, 31. prosinca 2014.
good location, comfortable room

good location, location, nice room
8
very good location, near queen street, train ,coach center,
Chunmei X. Obitelji sa malom djecom China, 29. prosinca 2014.
Good

Good location good staff clean
8
Jipeng H. Grupe China, 29. prosinca 2014.
excellent

everything, food, location, room comfort
10
everthing is excellent. Room is spacious, clean, comfortable. Has gym. Location is good. Breakfast is excellent.
Made C. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 28. prosinca 2014.
Good location

Location, spacious room
7,7
This hotel is really perfect for us, a family with two children. They have two double beds in their twin room. The location is the second thing that makes this hotel perfect. It is just right beside the train station. From the airport we only need to take a train to reach the hotel then take less than 5 minutes walk from the station. It is also just minutes away from the famous Queen Street Mall. And there is free wifi in our room, so we could keep connecting to our socmed 😊. I would recommend this hotel to all families and friends.
Sing Y. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 27. prosinca 2014.
Good room good breakfast

Room is clean and comfortable
9,7
The room is good The breakfast is good
Ka C. Parovi Hong Kong, 25. prosinca 2014.
Good location with clear environment

good location
9,3
Jennifer L. Solo putnici Singapore, 25. prosinca 2014.
staff were very helpful and frienknowledgeable

Good location, very convenient to travel to the towns , city and other cities
10
Great, recommended and will still my choice. Hotel Jen, wonderful!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Jen Brisbane BrisbaneHotel Jen Brisbane Brisbane - UlazHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - RestoranHotel Jen Brisbane Brisbane - Soba za sastankeHotel Jen Brisbane Brisbane - Soba za sastankeHotel Jen Brisbane Brisbane - Plesna dvoranaHotel Jen Brisbane Brisbane - Eksterijer hotelaHotel Jen Brisbane Brisbane - PredvorjeHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - RecepcijaHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - RecepcijaHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - Dvorana za fitnessHotel Jen Brisbane Brisbane - SadržajiHotel Jen Brisbane Brisbane - Eksterijer hotelaHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - RestoranHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - SadržajiHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - SadržajiHotel Jen Brisbane Brisbane - SadržajiHotel Jen Brisbane Brisbane - SadržajiHotel Jen Brisbane Brisbane - SadržajiHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - Vrt


AS-AGWEB-3A02