Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Jen Brisbane

159 Roma Street, Centar grada Brisbane, Brisbane, Australija 4000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Traders Hotel Brisbane by Shangri-La
Hotel Jen Brisbane Brisbane - Ulaz Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Restoran Hotel Jen Brisbane Brisbane - Soba za sastanke Hotel Jen Brisbane Brisbane - Soba za sastanke Hotel Jen Brisbane Brisbane - Plesna dvorana Hotel Jen Brisbane Brisbane - Eksterijer hotela Hotel Jen Brisbane Brisbane - Predvorje Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Recepcija Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Recepcija Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Dvorana za fitness
Hotel Jen Brisbane Brisbane - Sadržaji Hotel Jen Brisbane Brisbane - Eksterijer hotela Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Restoran Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Sadržaji Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Sadržaji Hotel Jen Brisbane Brisbane - Sadržaji Hotel Jen Brisbane Brisbane - Sadržaji Hotel Jen Brisbane Brisbane - Sadržaji Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba
Područje Centar grada Brisbane Broj soba: 191
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 409recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (409)
Razvrstati po:
Emmy L. Poslovni putnici Hong Kong, 16. svibnja 2015.
Just next to Roma Streer Station

Location, service n room design
6
Good
John A. Parovi Australia, 7. svibnja 2015.
Jen Excellence

baggage service to platform 10 at Roma Street
9,3
Excellent.
Jackie S. Solo putnici New Zealand, 2. svibnja 2015.
q

Staff, competent, helpful and happy
10
Dave S. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 18. travnja 2015.
Be happy, stay with Jen

Location, comfort, value
8
Great. Simple but comfortable style. Would recommend
Wendy P. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 10. travnja 2015.
Relaxing overnight stay

Comfortable Bed,coffee machine,Friendly amazing staff
10
It was a lovely relaxing night girl time for my daughter and I. So we relaxed watched TV ate food and had coffee from the coffee machine in the room great new addition. We slept very well in the most comfortable beds with amazing pillows. Had a beautiful shower using the lovely bag of toiletries in the bathroom then off to a delicious breakfast at the nest after we went to the Theatre which is what we come to Brisbane for and shopping of course. We love Brisbane and this Hotel it is so close to everything and has all you could want in a hotel.The staff are amazing all of them. We will be back next month Thanks Wendy & Sarah.
Colin B. Parovi United Kingdom, 3. travnja 2015.
Great short stay location

Ease of checking in and checking out, large comfortable bed and generous size of room.
8
Lok Y. Parovi Hong Kong, 3. travnja 2015.
nice

clean, helpful and good location
10
Phichkeang I. Parovi Cambodia, 29. ožujka 2015.
Excellent

Good location, large room, and clean
8,7
Lau V. Grupe China, 27. ožujka 2015.
Good location

clean, tidy and good location
9,3
The location is near City center and it is very convinent to find the restaurant and convinent shop.
Nola D. Parovi Australia, 26. ožujka 2015.
Showtime

Proxomity to rail and bus transport
7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Jen Brisbane BrisbaneHotel Jen Brisbane Brisbane - UlazHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - RestoranHotel Jen Brisbane Brisbane - Soba za sastankeHotel Jen Brisbane Brisbane - Soba za sastankeHotel Jen Brisbane Brisbane - Plesna dvoranaHotel Jen Brisbane Brisbane - Eksterijer hotelaHotel Jen Brisbane Brisbane - PredvorjeHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - RecepcijaHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - RecepcijaHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - Dvorana za fitnessHotel Jen Brisbane Brisbane - SadržajiHotel Jen Brisbane Brisbane - Eksterijer hotelaHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - RestoranHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - SadržajiHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - SadržajiHotel Jen Brisbane Brisbane - SadržajiHotel Jen Brisbane Brisbane - SadržajiHotel Jen Brisbane Brisbane - SadržajiHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - VrtHotel Jen Brisbane Brisbane - OkružjeHotel Jen Brisbane Brisbane - OkružjeHotel Jen Brisbane Brisbane - OkružjeHotel Jen Brisbane Brisbane - OkružjeHotel Jen Brisbane Brisbane - OkružjeHotel Jen Brisbane Brisbane - OkružjeHotel Jen Brisbane Brisbane - OkružjeHotel Jen Brisbane Brisbane - OkružjeHotel Jen Brisbane Brisbane - OkružjeHotel Jen Brisbane Brisbane - OkružjeHotel Jen Brisbane Brisbane - OkružjeHotel Jen Brisbane Brisbane - OkružjeHotel Jen Brisbane Brisbane - OkružjeHotel Jen Brisbane Brisbane - OkružjeHotel Jen Brisbane Brisbane - Okružje


AM-AGWEB-4E07