ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Jen Brisbane

159 Roma Street, Centar grada Brisbane, Brisbane, Australija 4000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Traders Hotel Brisbane by Shangri-La
Hotel Jen Brisbane Brisbane - Ulaz Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Restoran Hotel Jen Brisbane Brisbane - Soba za sastanke Hotel Jen Brisbane Brisbane - Soba za sastanke Hotel Jen Brisbane Brisbane - Plesna dvorana Hotel Jen Brisbane Brisbane - Eksterijer hotela Hotel Jen Brisbane Brisbane - Predvorje Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Recepcija Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Recepcija Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Dvorana za fitness
Hotel Jen Brisbane Brisbane - Sadržaji Hotel Jen Brisbane Brisbane - Eksterijer hotela Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Restoran Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Sadržaji Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba Hotel Jen Brisbane Brisbane - Sadržaji Hotel Jen Brisbane Brisbane - Sadržaji Hotel Jen Brisbane Brisbane - Sadržaji Hotel Jen Brisbane Brisbane - Sadržaji Hotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska soba
Područje Centar grada Brisbane Broj soba: 191
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 356recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (356)
Razvrstati po:
Murray M. Parovi Australia, 11. studenog 2014.
In Transit stopover

(1) Excellent location near roma St. Station. (2) friendly welcome by staff (3) helpful reception staff who showed us to our room on the 15th floor.
8,7
We really enjoyed our stay. Great for seniors like us ( aged 77 and 83 years ) Very helpful and courteous staff. Thank You ! for making our stay so enjoyable. Kathleen and Murray Millar Woodgate Beach Qld
Ocea F. Parovi Australia, 9. studenog 2014.
Nice and relaxing

Great service, Large good size room, Nice views
9
It was nice
Clara N. Poslovni putnici Australia, 7. studenog 2014.
A nice and comfortable stay

Size of the bed, Size of the room and friendliness of the staff
9
Badrol H. Solo putnici Malaysia, 2. studenog 2014.
Quick stay at Brisbane

Centrally located, near Metro Station and mall
8
Kathi N. Solo putnici United States of America, 31. listopada 2014.
Best hotel

Location was perfect for me. A quick train ride from airport. Clean. And quiet
9
The hotel was clean and I was able to get a peaceful night sleep. The restaurant wasn't anything great. As a single female traveler, I was concerned by evening time seeing men loitering outside The hotel. The hotel is secure, it's just getting to and from. I would however stay there again.
Gavin R. Poslovni putnici Australia, 31. listopada 2014.
Great business hotel

Friendliness, good facilities, cleanliness
8
Very pleasant stay in good quality business hotel. Good value for money. Will definately be staying again.
Dimitri M. Parovi France, 13. listopada 2014.
conveniently located at roma station, nice hotel

Location, location, location
8,3
The staff was helpfull, the room was nice, we were satisfied by this choice. Very conveniently located at roma station, so it was easy to go their from the airport, as well as to go catch a long distance greyhound bus at the bus terminal (to go to surfers pardise). Here is a tip: the hotel is actually connected to the station, you can go their via the level 2 in the elevator.
Osama A. Solo putnici Saudi Arabia, 5. listopada 2014.
nice for a few days

location, staff
8,3
Tsz W. Parovi Hong Kong, 5. listopada 2014.
Comfortable experience

Worth for the money, ideal location, good customer service
9
It had been fantastic
Chui T. Poslovni putnici Australia, 5. listopada 2014.
Nice and clean

Big room, good location, convenience
7,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Jen Brisbane BrisbaneHotel Jen Brisbane Brisbane - UlazHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - RestoranHotel Jen Brisbane Brisbane - Soba za sastankeHotel Jen Brisbane Brisbane - Soba za sastankeHotel Jen Brisbane Brisbane - Plesna dvoranaHotel Jen Brisbane Brisbane - Eksterijer hotelaHotel Jen Brisbane Brisbane - PredvorjeHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - RecepcijaHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - RecepcijaHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - Dvorana za fitnessHotel Jen Brisbane Brisbane - SadržajiHotel Jen Brisbane Brisbane - Eksterijer hotelaHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - RestoranHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - SadržajiHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - SadržajiHotel Jen Brisbane Brisbane - SadržajiHotel Jen Brisbane Brisbane - SadržajiHotel Jen Brisbane Brisbane - SadržajiHotel Jen Brisbane Brisbane - Gostinjska sobaHotel Jen Brisbane Brisbane - Vrt


AS-AGWEB-3B08