Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Jen Hong Kong

508 Queen's Road West, Western District, Hong Kong Otok Zapad, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Traders Hotel by Shangri-la
Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Ulaz Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Prijevoz u blizini Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Predvorje Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salon Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salon Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Bazen Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Bazen Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Bazen Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Karta Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Prijevoz u blizini Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Prijevoz u blizini
Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Okružje Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Predvorje Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Kupaonica Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela
Područje Hong Kong Otok Zapad Broj soba: 283
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 1241recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (1241)
Razvrstati po:
Karla P. Obitelji sa malom djecom Canada, 15. lipnja 2015.
Excellent service

Service, room, breakfast
9,7
As a mom travelling alone with 2 young children, I really enjoyed my stay here. The staff were fantastic and very helpful in meeting my needs. They were kind and polite to my children as well. The breakfast in the club room on the 28th floor was great as well. And now with the MTR around the corner, the location is fantastic.
Joon K. Poslovni putnici Malaysia, 8. lipnja 2015.
Even better after rebranding to Jen from Traders.

1) Great Accessibility and Connectivity. 2) Comfortable Room and Immaculate Housekeeping Standard. 3) Always Friendly, Efficient and Helpful Staff.
9,3
Michael K. Solo putnici Denmark, 8. svibnja 2015.
Great hotel, good value for money

Staff exceeded expectations with room upgrade, knew my name and late check-out
7,3
Very good !
Samuel H. Parovi Malaysia, 3. svibnja 2015.
Convenience

Proximity to MTR, food and comfortable rooms
8
Michael K. Parovi Denmark, 30. ožujka 2015.
Great Staff !

Staff very friendly and helpful, from housekeeping to executive floor. Conveniently located next yo the MTR
8
Shane O. Poslovni putnici United Kingdom, 6. ožujka 2015.
Good business hotel - now with MTR on the doorstop

Value for money, Staff efficiency, Location
7,7
I've stayed here before several times as it is nearly always very good value by Hong Kong standards, but was delighted this time to discover the MTR extension was complete and there is a newly opened station - Hong Kong University (HKU)- just 2 minutes walk from the hotel. The hotel has been recently rebranded (used to be Traders Hotel) and is a bit more hip and cool. Room size is good by Hong Kong standards and the higher floor harbour view rooms have fantastic views.
Torben B. Poslovni putnici Germany, 4. ožujka 2015.
Great

we love the lounge
8
We had a wonderful stay and enjoy coming back.
Thomas O. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 1. ožujka 2015.
Great Hotel. Room very clean and neat.

Great layout, clean & cosy.
6,7
Wonderful! Which there are good eating places. Location a bit out.
Kwangwen C. Obitelji sa odraslom djecom Taiwan, 19. veljače 2015.
clean room with a tub

free wifi, near subway, near many restaurants
9,7
The gym was a nice touch. staff were friendly. had fast speed wifi.
Yong W. Parovi Singapore, 18. veljače 2015.
one of the best hotels I ever had in HK

Accessible, superb staff service, nice room
9,7
Hotel is very accessible as it's located right beside a MTR station. Staff (reception and room keeping) are all very friendly and professional. Would especially like to compliment reception staff Daniel for his great service and patience. thank you! Hotel rooms are clean and well maintained. Unlike some hotels, Hotel Jen has rooms that look exactly as shown in the website photos. A very comfortable stay I had.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Jen Hong Kong Hong KongHotel Jen Hong Kong Hong Kong - UlazHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Prijevoz u bliziniHotel Jen Hong Kong Hong Kong - PredvorjeHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessHotel Jen Hong Kong Hong Kong - BazenHotel Jen Hong Kong Hong Kong - BazenHotel Jen Hong Kong Hong Kong - BazenHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaHotel Jen Hong Kong Hong Kong - KartaHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Prijevoz u bliziniHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Prijevoz u bliziniHotel Jen Hong Kong Hong Kong - OkružjeHotel Jen Hong Kong Hong Kong - PredvorjeHotel Jen Hong Kong Hong Kong - KupaonicaHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02