Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Jen Hong Kong

508 Queen's Road West, Western District, Hong Kong Otok Zapad, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 1275recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (1275)
Razvrstati po:
Winnie P. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 18. siječnja 2016.
Comfort hotel

Convenient, comfort and clean
7,3
Prijavi ovu recenziju
Besancon C. Parovi France, 28. prosinca 2015.
Very pleasant stay at Hotel Jen.

Efficient check in and out: very convenient and clean rooms; Nice breaksfast, Quiet. Tube station and tramway at door step. wouls also be excellent for business
8,7
Prijavi ovu recenziju
Adalberto C. Parovi Macau, 22. prosinca 2015.
Good location hotel

Close to metro exit, down sheet , 4 bottles of Water
7,3
Hotel is close to metro exit but you need to walk a long way to reach the exit. Room is clean and neat but the water pressure for shower is too small. Overall it is worth to stay for one night.
Prijavi ovu recenziju
Li C. Obitelji sa malom djecom Singapore, 19. prosinca 2015.
Clean hotel

clean. Good location. Good service.
8,3
Overall. A good hotel to stay, although room a bit small.
Prijavi ovu recenziju
Evelyn C. Obitelji sa malom djecom Singapore, 14. prosinca 2015.
Thank you, Hotel Jen Hong Kong

Conveniently situated location, close to local amenities and eatery. Friendly and approachable reception staff. Room is clean and very comfortable bed.
10
Good location, friendly staff, nice harbour view, clean and spacious room. My family and I had a memorable stay at Hotel Jen, Hong Kong. A big thank you for all the surprises! We will definitely return soon.
Prijavi ovu recenziju
John A. Poslovni putnici Hong Kong, 11. prosinca 2015.
Comfortable and good price

Friendly and helpful staff, clean and tidy, location.
7,3
A pleasant stay
Prijavi ovu recenziju
Ian W. Poslovni putnici Canada, 10. prosinca 2015.
very convenient and clean

convenient to the HKU MTR station, clean, good internet
8,7
I was quite satisfied by this hotel. Didn't try the food, but the system is making me rate it anyway (hence the "3").
Prijavi ovu recenziju
Winnie P. Obitelji sa malom djecom United States of America, 2. prosinca 2015.
great service, happy stay

the staff was wonderful and at timeswent out of their way to assist us. I enjoyed the food available to us most of the day. the location was conveniently located near restaurants and transportation
8,7
It was wonderful, albeit a little pricey. We had a small room to start but with a great view, and changed to a larger suite with an equally great view. The staff was super helpful and courteous. The only 2 things I was less than satisfied with were 1) hotel environment not too kid friendly and 2) the rooms could be cleaner (mostly dust under the beds and there was a spot on the toilet seat for days and when I finally tried to rub it off with tissue, it mostly came off).
Prijavi ovu recenziju
Suk M. Poslovni putnici Hong Kong, 2. prosinca 2015.
Good for business

Clean, tidy and friendly staff
8
Near office - the only option can pick
Prijavi ovu recenziju
Ian L. Parovi Australia, 19. studenog 2015.
Value

Value and location
10
Great
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Hotel Jen Hong Kong Hong KongHotel Jen Hong Kong Hong Kong - RestoranHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Soba za sastankeHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Prijevoz u bliziniHotel Jen Hong Kong Hong Kong - PredvorjeHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessHotel Jen Hong Kong Hong Kong - BazenHotel Jen Hong Kong Hong Kong - BazenHotel Jen Hong Kong Hong Kong - BazenHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaHotel Jen Hong Kong Hong Kong - KartaHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Prijevoz u bliziniHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Prijevoz u bliziniHotel Jen Hong Kong Hong Kong - OkružjeHotel Jen Hong Kong Hong Kong - PredvorjeHotel Jen Hong Kong Hong Kong - KupaonicaHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A06