Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Jen Manila

3001 Roxas Boulevard, Malate, Manila, Filipini 1305 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Traders Hotel - Manila
Hotel Jen Manila Manila - Restoran Hotel Jen Manila Manila - Bazen Hotel Jen Manila Manila - Dvorana za fitness Hotel Jen Manila Manila - Predvorje Hotel Jen Manila Manila - Bazen Hotel Jen Manila Manila - Gostinjska soba Hotel Jen Manila Manila - Gostinjska soba Hotel Jen Manila Manila - Gostinjska soba Hotel Jen Manila Manila - Restoran Hotel Jen Manila Manila - Restoran Hotel Jen Manila Manila - Bife Hotel Jen Manila Manila - Bife Hotel Jen Manila Manila - Sadržaji Hotel Jen Manila Manila - Gostinjska soba Hotel Jen Manila Manila - Hrana i piće Hotel Jen Manila Manila - Soba za sastanke
Hotel Jen Manila Manila - Plesna dvorana Hotel Jen Manila Manila - Gostinjska soba Hotel Jen Manila Manila - Sadržaji Hotel Jen Manila Manila - Sadržaji Hotel Jen Manila Manila - Hrana i piće Hotel Jen Manila Manila - Sadržaji Hotel Jen Manila Manila - Hrana i piće Hotel Jen Manila Manila - Sadržaji Hotel Jen Manila Manila - Predvorje Hotel Jen Manila Manila - Gostinjska soba Hotel Jen Manila Manila - Sadržaji
Područje Malate Broj soba: 312
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 605recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (605)
Razvrstati po:
William L. Parovi United States of America, 7. srpnja 2015.
Great Staff

The staff, The staff, The staff!!!
9
Very enjoyable, relaxing stay.
Niel C. Solo putnici Philippines, 22. lipnja 2015.
Good Location

Location, Affordable and the club Lounge
7,7
My stay was good, just I was a little disappointed with the swimming pool. It would have been better if the pool area was developed, maintained and make it more relaxing and bigger.
Rowyn P. Parovi Philippines, 8. lipnja 2015.
great stay

all the hotel staff were helpful, the room was clean and big and the breakfast buffet was delicious.
8,7
We had a good time during our stay at HJM.
Zyn T. Poslovni putnici Singapore, 4. lipnja 2015.
Good, Clean, Comfortable

Good, Clean, Comfortable
7
David H. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 1. lipnja 2015.
Manila stay

nice and helpful staff, spacious room, nice views
7,3
comfortable
Nur W. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 30. svibnja 2015.
nice... value for money... good location

nice hotel, good view of manila sights... worth your money... located near malls and restaurants
8,3
very good... choose rooms in the upper floors for better sights of manila lights :)
Chih K. Poslovni putnici Singapore, 28. svibnja 2015.
Excellent Hotel for Business Stay

Staff were excellent and friendly, room was clean and cozy, good service. Located in Malate.
9,3
I was given an upgrade to club level by paying for the breakfast. It was a good decision as the room was clean and cozy. Staff at ground floor and club level were excellent. A good stay and would come back again if I had to stay in Malate area.
Marissa M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 27. svibnja 2015.
Comfortable and accessible

Accessible to airport and nearby establishments. I enjoyed the luxury of being in the club lounge although the buffet breakfast has limited choices of food.
8
My family enjoyed the pool and wifi. We will definitely comeback to this hotel.
Duncan L. Poslovni putnici United Kingdom, 21. svibnja 2015.
Jens aka Traders hotel

the staff - The staff - the staff
6,7
quite enjoyable as always Tho hotel needs some renovation ... Air conditioning at two important F&B outlets broke down same nite same time ... Different floors G/f and Top floor Use of club lounge for guest was appreciated
Ulysses J. Obitelji sa malom djecom Philippines, 19. svibnja 2015.
Great value hotel

Food, service, location
8
Great hotel if you can get them at their lower range of prices. Owned by Shangrila so expect almost same level of service. No frills great value hotel. We had a baby with us though and their room and bathroom is not conducive or very safe for babies. No telephone shower for ease of use in our room, what looked like molds in the floor tile as well. The coffee table in the room is a glass top which is quite precariously held by 4 arms only. Food is great, and bed and linen are excellent as well

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Jen Manila ManilaHotel Jen Manila Manila - RestoranHotel Jen Manila Manila - BazenHotel Jen Manila Manila - Dvorana za fitnessHotel Jen Manila Manila - PredvorjeHotel Jen Manila Manila - BazenHotel Jen Manila Manila - Gostinjska sobaHotel Jen Manila Manila - Gostinjska sobaHotel Jen Manila Manila - Gostinjska sobaHotel Jen Manila Manila - RestoranHotel Jen Manila Manila - RestoranHotel Jen Manila Manila - BifeHotel Jen Manila Manila - BifeHotel Jen Manila Manila - SadržajiHotel Jen Manila Manila - Gostinjska sobaHotel Jen Manila Manila - Hrana i pićeHotel Jen Manila Manila - Soba za sastankeHotel Jen Manila Manila - Plesna dvoranaHotel Jen Manila Manila - Gostinjska sobaHotel Jen Manila Manila - SadržajiHotel Jen Manila Manila - SadržajiHotel Jen Manila Manila - Hrana i pićeHotel Jen Manila Manila - SadržajiHotel Jen Manila Manila - Hrana i pićeHotel Jen Manila Manila - SadržajiHotel Jen Manila Manila - PredvorjeHotel Jen Manila Manila - Gostinjska sobaHotel Jen Manila Manila - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C02