Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Jurine

Schwedter Street 15, Prenzlauer Berg, Berlin, Njemačka 10119 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Jurine Berlin - Eksterijer hotela Hotel Jurine Berlin - Gostinjska soba Hotel Jurine Berlin - Soba za sastanke Hotel Jurine Berlin - Eksterijer hotela Hotel Jurine Berlin - Balkon/terasa Hotel Jurine Berlin - Ulaz Hotel Jurine Berlin - Restoran Hotel Jurine Berlin - Bife Hotel Jurine Berlin - Bife Hotel Jurine Berlin - Balkon/terasa Hotel Jurine Berlin - Recepcija Hotel Jurine Berlin - Bife Hotel Jurine Berlin - Soba za sastanke Hotel Jurine Berlin - Ulaz Hotel Jurine Berlin - Restoran Hotel Jurine Berlin - Pub/salon
Hotel Jurine Berlin - Soba za sastanke Hotel Jurine Berlin - Gostinjska soba Hotel Jurine Berlin - Eksterijer hotela Hotel Jurine Berlin - Vrt Hotel Jurine Berlin - Bife Hotel Jurine Berlin - Gostinjska soba Hotel Jurine Berlin - Ulaz Hotel Jurine Berlin - Vrt Hotel Jurine Berlin - Gostinjska soba Hotel Jurine Berlin - Gostinjska soba Hotel Jurine Berlin - Balkon/terasa Hotel Jurine Berlin - Balkon/terasa
Područje Prenzlauer Berg Broj soba: 53
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 15recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (15)
Razvrstati po:
Ilze K. Solo putnici Canada, 9. srpnja 2015.
July in Berlin

location, breakfast buffet, garden area
8
We really enjoyed Hotel Jurine. The staff were friendly, the room had a nice view onto the garden and was quiet at night. The neighbourhood was fantastic with lots of restos and cafes to walk to. Easy to get to and very close to the subway line.
Prijavi ovu recenziju
Hans S. Parovi Denmark, 5. travnja 2015.
Nice, clean - expensive

Location, staff, cleanliness
7,3
Very nice and clean hotel. Friendly staff. But too expensive - but guess that goes for all hotels in Berlin during easter.
Prijavi ovu recenziju
Nico A. Parovi Netherlands, 4. kolovoza 2013.
You feel welcome, quiet, comfortable, helpfull

Quiet, smokefree, breakfast on the terrace
7
Good.
Prijavi ovu recenziju
Karen K. Parovi United States of America, 15. kolovoza 2012.
Great location in eastern Berlin

Location, Friendliness and helpfulness of staff fluent in English
9
Hotel Jurine is well situated for touring in Berlin. It is a short walk from the U-Bahn and within easy walking distance of many cafes and restaurants and the oldest biergarten in Berlin. The rooms are small but clean and adequate. There is a breakfast buffet, but at 13 euros per person we chose to eat elsewhere. We also had no trouble using the free internet for which they provide you a password.
Sightseeing/Attractions Tip: The Original Insider Berlin Walking Tours in English are outstanding! (www.insidertour.com)We took 3 and all were excellent! Great guides!!
Prijavi ovu recenziju
Tuija T. Parovi Finland, 3. kolovoza 2012.
Nice small hotel in a peaceful surroundings

Friendly staff, nice back garden, clean rooms.
8
me and my husband enjoyed our stay in berlin and hotel jurine. the location of the hotel was perfect for us: peaceful area, a lot of restaurants nearby, just two underground stations from alexanderplatz. the hotel has a lovely back garden, which is a perfect place for having breakfast or maybe a beer in the evening. good value for money.
Prijavi ovu recenziju
Benjamin B. Parovi Germany, 8. travnja 2012.
Very nice hotel

Clean, friendly, inexpensive
9,3
nice room, reasonable size for a city hotel. close to subway and tram stations, basically walking distance to alexanderplatz. ideal for people who are on business or tourists who spend their day in town and use the hotel for sleeping.
Prijavi ovu recenziju
Thierry C. Grupe France, 18. ožujka 2013.
Hôtel correct près du métro et des restaurants

emplacement
5,7
la literie mériterait d'être revue, les matelas et oreillers étaient très inconfortables.
Prijavi ovu recenziju
Lars F. Parovi Sweden, 24. ožujka 2014.
Lugnt och skönt läge men nära till allt

Lugnt hotell
7
Prijavi ovu recenziju
Thomas H. Solo putnici Sweden, 6. siječnja 2013.
Mycket bra område men små rum

Enkelt, rent, trevlig personal och wi-fi ingår
8
Hotellet är ett bra ställe att bo på för den som vill undersöka den "coola" delen av Berlin. Jag har ej ätit frukost på hotellet så jag kan ej kommentera maten där. För övrigt är det ett hotell som håller standard i renhet och funktionalitet. Personalen var trevliga och hjälpsamma om det var något. Hotellet ligger i ett område med många bra barer, caféer och restauranger. Det finns även en del shopping i olika unika butiker som rekommenderas att kolla i.
Restaurant Tip: För en god espresso eller en god kopp kaffe så besök Bonanza Coffee Heroes. Ligger med 5-7 min promenadavstånd från hotellet. Oderberger Strasse 35, 10435
Prijavi ovu recenziju
Coenraad P. Parovi Netherlands, 17. kolovoza 2009.
Hotel Jurine Berlijn Mitte

Personeel is klantvriendelijk, hotel is goed bereikbaar
7,7
Hotel Jurine is een goed hotel, met zeer klantvriendelijk personeel. We wilden verhuizen naar de achterkant van het hotel ivm de warmte. Dat was verder geen probleem. Aanrader!!
Restaurant Tip: Er zijn vele goede eetgelegenheden in de wijk
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Jurine BerlinHotel Jurine Berlin - Eksterijer hotelaHotel Jurine Berlin - Gostinjska sobaHotel Jurine Berlin - Soba za sastankeHotel Jurine Berlin - Eksterijer hotelaHotel Jurine Berlin - Balkon/terasaHotel Jurine Berlin - UlazHotel Jurine Berlin - RestoranHotel Jurine Berlin - BifeHotel Jurine Berlin - BifeHotel Jurine Berlin - Balkon/terasaHotel Jurine Berlin - RecepcijaHotel Jurine Berlin - BifeHotel Jurine Berlin - Soba za sastankeHotel Jurine Berlin - UlazHotel Jurine Berlin - RestoranHotel Jurine Berlin - Pub/salonHotel Jurine Berlin - Soba za sastankeHotel Jurine Berlin - Gostinjska sobaHotel Jurine Berlin - Eksterijer hotelaHotel Jurine Berlin - VrtHotel Jurine Berlin - BifeHotel Jurine Berlin - Gostinjska sobaHotel Jurine Berlin - UlazHotel Jurine Berlin - VrtHotel Jurine Berlin - Gostinjska sobaHotel Jurine Berlin - Gostinjska sobaHotel Jurine Berlin - Balkon/terasaHotel Jurine Berlin - Balkon/terasaHotel Jurine Berlin - Balkon/terasaHotel Jurine Berlin - BifeHotel Jurine Berlin - Gostinjska sobaHotel Jurine Berlin - RestoranHotel Jurine Berlin - RestoranHotel Jurine Berlin - Gostinjska sobaHotel Jurine Berlin - RestoranHotel Jurine Berlin - Gostinjska sobaHotel Jurine Berlin - RecepcijaHotel Jurine Berlin - Gostinjska sobaHotel Jurine Berlin - VrtHotel Jurine Berlin - Gostinjska sobaHotel Jurine Berlin - Gostinjska sobaHotel Jurine Berlin - PredvorjeHotel Jurine Berlin - BifeHotel Jurine Berlin - Balkon/terasaHotel Jurine Berlin - Balkon/terasaHotel Jurine Berlin - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01