ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Jurine

Schwedter Street 15, Prenzlauer Berg, Berlin, Njemačka 10119 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Jurine Berlin - Kupaonica Hotel Jurine Berlin - Kupaonica Hotel Jurine Berlin - Kupaonica Hotel Jurine Berlin - Ulaz Hotel Jurine Berlin - Gostinjska soba Hotel Jurine Berlin - Gostinjska soba Hotel Jurine Berlin - Gostinjska soba Hotel Jurine Berlin - Gostinjska soba Hotel Jurine Berlin - Eksterijer hotela Hotel Jurine Berlin - Eksterijer hotela Hotel Jurine Berlin - Eksterijer hotela Hotel Jurine Berlin - Predvorje Hotel Jurine Berlin - Recepcija Hotel Jurine Berlin - Recepcija Hotel Jurine Berlin - Restoran Hotel Jurine Berlin - Restoran
Hotel Jurine Berlin - Restoran Hotel Jurine Berlin - Restoran Hotel Jurine Berlin - Vrt Hotel Jurine Berlin - Restoran Hotel Jurine Berlin - Gostinjska soba Hotel Jurine Berlin - Gostinjska soba Hotel Jurine Berlin - Kupaonica Hotel Jurine Berlin - Eksterijer hotela Hotel Jurine Berlin - Gostinjska soba Hotel Jurine Berlin - Soba za sastanke Hotel Jurine Berlin - Eksterijer hotela Hotel Jurine Berlin - Balkon/terasa
Područje Prenzlauer Berg Broj soba: 53
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 12recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (12)
Razvrstati po:
Nico A. Parovi Netherlands, 4. kolovoza 2013.
You feel welcome, quiet, comfortable, helpfull

Quiet, smokefree, breakfast on the terrace
7
Good.
Karen K. Parovi United States of America, 15. kolovoza 2012.
Great location in eastern Berlin

Location, Friendliness and helpfulness of staff fluent in English
9
Hotel Jurine is well situated for touring in Berlin. It is a short walk from the U-Bahn and within easy walking distance of many cafes and restaurants and the oldest biergarten in Berlin. The rooms are small but clean and adequate. There is a breakfast buffet, but at 13 euros per person we chose to eat elsewhere. We also had no trouble using the free internet for which they provide you a password.
Sightseeing/Attractions Tip: The Original Insider Berlin Walking Tours in English are outstanding! (www.insidertour.com)We took 3 and all were excellent! Great guides!!
Tuija T. Parovi Finland, 3. kolovoza 2012.
Nice small hotel in a peaceful surroundings

Friendly staff, nice back garden, clean rooms.
8
me and my husband enjoyed our stay in berlin and hotel jurine. the location of the hotel was perfect for us: peaceful area, a lot of restaurants nearby, just two underground stations from alexanderplatz. the hotel has a lovely back garden, which is a perfect place for having breakfast or maybe a beer in the evening. good value for money.
Benjamin B. Parovi Germany, 8. travnja 2012.
Very nice hotel

Clean, friendly, inexpensive
9,3
nice room, reasonable size for a city hotel. close to subway and tram stations, basically walking distance to alexanderplatz. ideal for people who are on business or tourists who spend their day in town and use the hotel for sleeping.
Thierry C. Grupe France, 18. ožujka 2013.
Hôtel correct près du métro et des restaurants

emplacement
5,7
la literie mériterait d'être revue, les matelas et oreillers étaient très inconfortables.
Lars F. Parovi Sweden, 24. ožujka 2014.
Lugnt och skönt läge men nära till allt

Lugnt hotell
7
Thomas H. Solo putnici Sweden, 6. siječnja 2013.
Mycket bra område men små rum

Enkelt, rent, trevlig personal och wi-fi ingår
8
Hotellet är ett bra ställe att bo på för den som vill undersöka den "coola" delen av Berlin. Jag har ej ätit frukost på hotellet så jag kan ej kommentera maten där. För övrigt är det ett hotell som håller standard i renhet och funktionalitet. Personalen var trevliga och hjälpsamma om det var något. Hotellet ligger i ett område med många bra barer, caféer och restauranger. Det finns även en del shopping i olika unika butiker som rekommenderas att kolla i.
Restaurant Tip: För en god espresso eller en god kopp kaffe så besök Bonanza Coffee Heroes. Ligger med 5-7 min promenadavstånd från hotellet. Oderberger Strasse 35, 10435
Coenraad P. Parovi Netherlands, 17. kolovoza 2009.
Hotel Jurine Berlijn Mitte

Personeel is klantvriendelijk, hotel is goed bereikbaar
7,7
Hotel Jurine is een goed hotel, met zeer klantvriendelijk personeel. We wilden verhuizen naar de achterkant van het hotel ivm de warmte. Dat was verder geen probleem. Aanrader!!
Restaurant Tip: Er zijn vele goede eetgelegenheden in de wijk
Anja S. Parovi Denmark, 8. listopada 2012.
Rigtigt fint til prisen - god beliggenhed

Beliggenhed, ældre hotel, men pænt og rent
7,7
Hotellet ligger super, midt mellem to gode restaurenter i Prenzlauerberg. Stømmen gik på vores værelse mens vi var der, så vi fik et ufrivilligt værelsesbytte, men servicen var i top hele vejen igennem.
Dongil C. Solo putnici South Korea, 29. rujna 2012.
호텔은 깨끗하고, 주변에 호스텔도 많은 것으로 봐서는 머 나쁘지 않음

깨끗함
7,7
호텔은 깨끗하고, 주변에 호스텔도 있는 것으로 봐서는 사람들이 많이 다니는 지역인 듯 함. 하지만, 중심부는 걸어서 이동하기에는 조금 무리가 있음, 가까운 곳에 지하철이 있어서 지하철로 이동하면, 무리는 없음. 주변에 공간이라는 한식당도 있음.
Hotel Feature Tip: 냉장고 없음

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Jurine BerlinHotel Jurine Berlin - KupaonicaHotel Jurine Berlin - KupaonicaHotel Jurine Berlin - KupaonicaHotel Jurine Berlin - UlazHotel Jurine Berlin - Gostinjska sobaHotel Jurine Berlin - Gostinjska sobaHotel Jurine Berlin - Gostinjska sobaHotel Jurine Berlin - Gostinjska sobaHotel Jurine Berlin - Eksterijer hotelaHotel Jurine Berlin - Eksterijer hotelaHotel Jurine Berlin - Eksterijer hotelaHotel Jurine Berlin - PredvorjeHotel Jurine Berlin - RecepcijaHotel Jurine Berlin - RecepcijaHotel Jurine Berlin - RestoranHotel Jurine Berlin - RestoranHotel Jurine Berlin - RestoranHotel Jurine Berlin - RestoranHotel Jurine Berlin - VrtHotel Jurine Berlin - RestoranHotel Jurine Berlin - Gostinjska sobaHotel Jurine Berlin - Gostinjska sobaHotel Jurine Berlin - KupaonicaHotel Jurine Berlin - Eksterijer hotelaHotel Jurine Berlin - Gostinjska sobaHotel Jurine Berlin - Soba za sastankeHotel Jurine Berlin - Eksterijer hotelaHotel Jurine Berlin - Balkon/terasaHotel Jurine Berlin - Eksterijer hotelaHotel Jurine Berlin - Gostinjska sobaHotel Jurine Berlin - Gostinjska sobaHotel Jurine Berlin - RestoranHotel Jurine Berlin - BifeHotel Jurine Berlin - BifeHotel Jurine Berlin - Balkon/terasaHotel Jurine Berlin - Recepcija


AS-AGWEB-3B08