ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Ku'Damm 101

Kurfurstendamm 101, Wilmersdorf, Berlin, Njemačka 10711 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Ku’Damm 101 Berlin - Ulaz Hotel Ku’Damm 101 Berlin - Recepcija Hotel Ku’Damm 101 Berlin - Pub/salon Hotel Ku’Damm 101 Berlin - Gostinjska soba Hotel Ku’Damm 101 Berlin - Gostinjska soba Hotel Ku’Damm 101 Berlin - Kupaonica Hotel Ku’Damm 101 Berlin - Vrt Hotel Ku’Damm 101 Berlin - Balkon/terasa Hotel Ku’Damm 101 Berlin - Predvorje Hotel Ku’Damm 101 Berlin - Soba za sastanke Hotel Ku’Damm 101 Berlin - Sadržaji Hotel Ku’Damm 101 Berlin - Soba za sastanke Hotel Ku’Damm 101 Berlin - Interijer hotela Hotel Ku’Damm 101 Berlin - Restoran Hotel Ku’Damm 101 Berlin - Soba za sastanke Hotel Ku’Damm 101 Berlin - Soba za sastanke
Hotel Ku’Damm 101 Berlin - Interijer hotela Hotel Ku’Damm 101 Berlin - Interijer hotela Hotel Ku’Damm 101 Berlin - Interijer hotela Hotel Ku’Damm 101 Berlin - Gostinjska soba Hotel Ku’Damm 101 Berlin - Interijer hotela Hotel Ku’Damm 101 Berlin - Spa centar Hotel Ku’Damm 101 Berlin - Interijer hotela Hotel Ku’Damm 101 Berlin - Eksterijer hotela Hotel Ku’Damm 101 Berlin - Interijer hotela Hotel Ku’Damm 101 Berlin - Kupaonica Hotel Ku’Damm 101 Berlin - Gostinjska soba Hotel Ku’Damm 101 Berlin - Restoran
Područje Wilmersdorf Broj soba: 169
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 72recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (72)
Razvrstati po:
Michael A. Poslovni putnici Germany, 11. lipnja 2014.
Will come again

Area, Price, Style
8
All in all good. There are minor things that might be looked after, esp. in the bathroom, but nothing that really matters. You get what you expect from such a design hotel - so all is good. Pick this place mainly due to the location and would decide most likely different, if my activities were in a different part of the city, to be honest. But so far, so good.
Karsten K. Obitelji sa malom djecom Oman, 7. travnja 2014.
Good value for money

Location, Staff, Room
8
No mini bar, or fridge, no coffee making facility
Mats F. Solo putnici Sweden, 31. ožujka 2014.
Clean hotel with nice staff

Clean rooms, nice bar and friendly staff
6,7
Tidy hotel with nice bar and friendly staff.
Suwikhun W. Poslovni putnici Thailand, 8. ožujka 2014.
convenient stay

location, cleanliness and nice staffs
8
superb
Marta G. Parovi Italy, 2. veljače 2014.
very nice hotel, fantastic location

big rooms, clean rooms, perfect location
8
great staying in a very nice hotel with perfect location
Ingo G. Poslovni putnici Germany, 10. ožujka 2013.
Upon check I was upgraded, that

Handling of complaints by the manager on duty
7
Upon check I was upgraded, that was already a nice welcome (check in at 9.30 a.m.. My period of stay was pre-paid, but despite me asking, if a credit card was needed for incidentals, that was answered with "not needed". I was still able to sign the invoices for breakfast to the room folio, however, a bar bill at midnight was denied, no credit. Handing over my credit card to the reception to allow postings, I was awarded with a charge of the entire stay to my credit card again. For turn down service the maid knocks and comes in without a pause in between, the same for the room maid for cleaning. Make sure you are dressed. The sign outside the hotel, awarded by the German rating agency says 3 star superior, not 4 star as stated above.
David S. Parovi Hong Kong, 27. veljače 2013.
nice boutique style

good location , friendly & efficient staff
8,3
nicely fitted out modern hotel,value for the euros. hotel carpark is not free as advertised & will be / nite, however , street parking is there , all u need s bit of patience. wifi got a 300mbs / day limit too. thumb up to their staff Mikal , very positive & friendly kido.
Matthew O. Parovi Australia, 13. siječnja 2013.
Nice Hotel

Clean, Interesting
7,7
Great breakfast in a good breakfast room (top view)
Dita S. Parovi Czech Republic, 14. listopada 2012.
Modern but friendly hotel with perfect service

rich breakfasts, helpful service and very convenient location
9
The hotel has charming modern playful design. All the staff was kind,willing and professional and well informed. Breakfasts were plentiful and with interesting changing choice. The locality is calm but down town easily reachable. Some very good restaurants and the best shopping street nearby in a walking distance.
Shopping Tip: Ku'dam street - very good shopping
May L. Parovi United States of America, 8. rujna 2012.
Nice hotel, friendly staff, great location

Location, value for money, very new interior
8,3
this hotel was way more than i expected for the price. the breakfast was very good as well. staff were friendly and helpful and spoke very good english, which was helpful for me. the hotel was very clean and new and the room was comfortable. within walking distance from all the main shopping area.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Ku’Damm 101 BerlinHotel Ku’Damm 101 Berlin - UlazHotel Ku’Damm 101 Berlin - RecepcijaHotel Ku’Damm 101 Berlin - Pub/salonHotel Ku’Damm 101 Berlin - Gostinjska sobaHotel Ku’Damm 101 Berlin - Gostinjska sobaHotel Ku’Damm 101 Berlin - KupaonicaHotel Ku’Damm 101 Berlin - VrtHotel Ku’Damm 101 Berlin - Balkon/terasaHotel Ku’Damm 101 Berlin - PredvorjeHotel Ku’Damm 101 Berlin - Soba za sastankeHotel Ku’Damm 101 Berlin - SadržajiHotel Ku’Damm 101 Berlin - Soba za sastankeHotel Ku’Damm 101 Berlin - Interijer hotelaHotel Ku’Damm 101 Berlin - RestoranHotel Ku’Damm 101 Berlin - Soba za sastankeHotel Ku’Damm 101 Berlin - Soba za sastankeHotel Ku’Damm 101 Berlin - Interijer hotelaHotel Ku’Damm 101 Berlin - Interijer hotelaHotel Ku’Damm 101 Berlin - Interijer hotelaHotel Ku’Damm 101 Berlin - Gostinjska sobaHotel Ku’Damm 101 Berlin - Interijer hotelaHotel Ku’Damm 101 Berlin - Spa centarHotel Ku’Damm 101 Berlin - Interijer hotelaHotel Ku’Damm 101 Berlin - Eksterijer hotelaHotel Ku’Damm 101 Berlin - Interijer hotelaHotel Ku’Damm 101 Berlin - KupaonicaHotel Ku’Damm 101 Berlin - Gostinjska sobaHotel Ku’Damm 101 Berlin - RestoranHotel Ku’Damm 101 Berlin - Soba za sastankeHotel Ku’Damm 101 Berlin - Spa centarHotel Ku’Damm 101 Berlin - Soba za sastankeHotel Ku’Damm 101 Berlin - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3C04