ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Kuta A1

Jl. Kubu Anyar No. 43, Kuta / Tuban, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Kuta A1 Bali - Gostinjska soba Hotel Kuta A1 Bali - Bazen Hotel Kuta A1 Bali - Gostinjska soba Hotel Kuta A1 Bali - Gostinjska soba Hotel Kuta A1 Bali - Bazen Hotel Kuta A1 Bali - Recepcija Hotel Kuta A1 Bali - Pogled Hotel Kuta A1 Bali - Bazen Hotel Kuta A1 Bali - Gostinjska soba Hotel Kuta A1 Bali - Recepcija Hotel Kuta A1 Bali - Bazen Hotel Kuta A1 Bali - Gostinjska soba Hotel Kuta A1 Bali - Eksterijer hotela Hotel Kuta A1 Bali - Bazen Hotel Kuta A1 Bali - Bazen
Područje Kuta / Tuban Broj soba: 60
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,9

od 536recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
6,7
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
4,9
Sve recenzije (536)
Razvrstati po:
Lynsey C. Parovi United Kingdom, 28. kolovoza 2014.
Decent budget hotel

Location, pool, value for money
7,7
Sucipto A. Parovi Indonesia, 16. kolovoza 2014.
Nice and Pleasant Stay

Price, Location and Clean
8
Fan W. Solo putnici China, 12. kolovoza 2014.
Love the swimming pool

Swimming pool, clean, not far from beach
7,7
Swimming pool, clean, not far from beach and the discovery mall, nice staff
Gabriel R. Parovi Indonesia, 11. kolovoza 2014.
Our fave sweet escape

Location,location,location
7,3
Sallin R. Parovi Switzerland, 29. srpnja 2014.
dirty rooms with strange foam on the wall !!!

close to the airport! 5 min with taxi
3,7
The rooms were dirty! far away from the centre of kuta.
Roxanne P. Parovi Australia, 13. srpnja 2014.
good value but basic room

value for money
7
Karl J. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 11. srpnja 2014.
good value , it is a buget hotel

location , value , chilled.
7
Ali C. Solo putnici United Kingdom, 7. lipnja 2014.
Wouldn't recommend

Wifi, pool, tv
3,7
Within 2 mins of being in our room I was locked In the bathroom for over 40mins whilst 5 men tried to open the door, not great. The room we moved to have issues with the key card entry and we're weren't able to get in. Other than that a cheap and cheerful budget hotel, not too far from the beach, and main strip but not central kuta. Probably wouldn't stay again unless I brought my own tool kit.
Peter T. Obitelji sa malom djecom Australia, 22. svibnja 2014.
Bugget hotel

Swiming pool, bed,cold ac.
4,7
For the price it's ok, the rooms are a bit small and the shower needs to be up grade. The bed is good with cold ac the pillows are hard and the towels are old
Alan G. Solo putnici Australia, 7. svibnja 2014.
very good hotel for the price

swimming pool ,room,staff
7,7
my stay was good nice and quite i would stay there again the only down fall was no resturant

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Kuta A1 BaliHotel Kuta A1 Bali - Gostinjska sobaHotel Kuta A1 Bali - BazenHotel Kuta A1 Bali - Gostinjska sobaHotel Kuta A1 Bali - Gostinjska sobaHotel Kuta A1 Bali - BazenHotel Kuta A1 Bali - RecepcijaHotel Kuta A1 Bali - PogledHotel Kuta A1 Bali - BazenHotel Kuta A1 Bali - Gostinjska sobaHotel Kuta A1 Bali - RecepcijaHotel Kuta A1 Bali - BazenHotel Kuta A1 Bali - Gostinjska sobaHotel Kuta A1 Bali - Eksterijer hotelaHotel Kuta A1 Bali - BazenHotel Kuta A1 Bali - Bazen


AS-AGWEB-3C07