ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Landmark Canton

8 Qiao Guang Road, Haizhu Square, Yuexiu okrug -Beijing cesta / Haizhu trg, Guangzhou, Kina 510115 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Landmark Canton Guangzhou - Eksterijer hotela Hotel Landmark Canton Guangzhou - Eksterijer hotela Hotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotela Hotel Landmark Canton Guangzhou - Apartman Hotel Landmark Canton Guangzhou - Gostinjska soba Hotel Landmark Canton Guangzhou - Gostinjska soba Hotel Landmark Canton Guangzhou - Gostinjska soba Hotel Landmark Canton Guangzhou - Apartman Hotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotela Hotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotela Hotel Landmark Canton Guangzhou - Rekreacijski sadržaji Hotel Landmark Canton Guangzhou - Soba za sastanke Hotel Landmark Canton Guangzhou - Soba za sastanke Hotel Landmark Canton Guangzhou - Restoran Hotel Landmark Canton Guangzhou - Rekreacijski sadržaji Hotel Landmark Canton Guangzhou - Dvorana za fitness
Hotel Landmark Canton Guangzhou - Bazen Hotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotela Hotel Landmark Canton Guangzhou - Kozmetički salon Hotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotela Hotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotela Hotel Landmark Canton Guangzhou - Gostinjska soba Hotel Landmark Canton Guangzhou - Kupaonica Hotel Landmark Canton Guangzhou - Rekreacijski sadržaji Hotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotela Hotel Landmark Canton Guangzhou - Kupaonica Hotel Landmark Canton Guangzhou - Gostinjska soba Hotel Landmark Canton Guangzhou - Gostinjska soba
Područje Yuexiu okrug -Beijing cesta / Haizhu trg Broj soba: 486
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 3300recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (3300)
Razvrstati po:
Yan Y. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 25. siječnja 2015.
Above average

Location, Services & Price
6,3
Yan Y. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 25. siječnja 2015.
Above average

Location, Services & Price
6,3
Timothy H. Parovi United Kingdom, 23. siječnja 2015.
perfect place for a short stop in Guangzhou

Staff, location ,room
8
We had a very pleasant short stop in Guangzhou. The hotel was good, clean and comfortable with friendly, helpful staff and a delightful room with a view. The breakfast (extra) was good. The location near to the Pearl River and a metro station made it easy to get around during our stay.
Fanny M. Parovi Australia, 17. siječnja 2015.
Not bad, but there are better

location, price, shopping
7,7
Tried this hotel, not bad but not exactly the best for the money. Although in saying that, prices in and around Shenzhen have gone up a bit, so I think the days of truly cheap hotel, food, etc. are coming to an end. The poor AUD exchange rate also means that there's a perception of a drop in value, but maybe it's better for travellers from other countries.
Low W. Parovi Singapore, 16. siječnja 2015.
Hotel by the Pearl River

Location, shopping and very big room
10
We were upgraded to a junior suite. The room and toilet are very big. Near to subway, shopping complex and restaurants. Definitely value for money.
Daniel G. Poslovni putnici Singapore, 15. siječnja 2015.
Average hotel

Location
6,7
Old room Cockroaches
Willy H. Poslovni putnici Indonesia, 14. siječnja 2015.
move rooms by 3 times!

location, price, nearby shops
6
I have been staying in this hotel for almost 20 times throughout the years. But this time I felt not as comfortable as last time. I've been moved to 3 different rooms. The first move was under my agreement, because my room was quite far with my colleague, but at the beginning, we already ask for connecting room but they already run out of this type of room. The second move and third was unexplained by the hotel. They said it was for maintenance purpose, but why were we placed there on the first place? And the third move was into different floor, which was quite annoying. I just wished we were explained better, because we already stayed here many many many times, and gave quite good review previously.
Erick C. Poslovni putnici Indonesia, 11. siječnja 2015.
good place

food, location, access
6,7
Danney L. Poslovni putnici Singapore, 7. siječnja 2015.
Location

Location,dining and quiet
7,3
A returning customer but this time I took the smoking room that's on offer and I am fully disappointed. The room are dirty and run down unlike those at upper floor which were renovated and clean.Double check with front desk and they too advise me to pay more for better comfort. Location is near walking street and plenty of eateries around to choose from.
Yuk Y. Parovi Hong Kong, 6. siječnja 2015.
Location is convenient

Great Location, Close to shopping district & Coach station
8,3
Excellent

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Landmark Canton GuangzhouHotel Landmark Canton Guangzhou - Eksterijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Eksterijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - ApartmanHotel Landmark Canton Guangzhou - Gostinjska sobaHotel Landmark Canton Guangzhou - Gostinjska sobaHotel Landmark Canton Guangzhou - Gostinjska sobaHotel Landmark Canton Guangzhou - ApartmanHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Rekreacijski sadržajiHotel Landmark Canton Guangzhou - Soba za sastankeHotel Landmark Canton Guangzhou - Soba za sastankeHotel Landmark Canton Guangzhou - RestoranHotel Landmark Canton Guangzhou - Rekreacijski sadržajiHotel Landmark Canton Guangzhou - Dvorana za fitnessHotel Landmark Canton Guangzhou - BazenHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Kozmetički salonHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Gostinjska sobaHotel Landmark Canton Guangzhou - KupaonicaHotel Landmark Canton Guangzhou - Rekreacijski sadržajiHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - KupaonicaHotel Landmark Canton Guangzhou - Gostinjska sobaHotel Landmark Canton Guangzhou - Gostinjska sobaHotel Landmark Canton Guangzhou - PredvorjeHotel Landmark Canton Guangzhou - Dvorana za fitnessHotel Landmark Canton Guangzhou - BazenHotel Landmark Canton Guangzhou - Gostinjska sobaHotel Landmark Canton Guangzhou - Soba za sastankeHotel Landmark Canton Guangzhou - Soba za sastankeHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Gostinjska sobaHotel Landmark Canton Guangzhou - Gostinjska sobaHotel Landmark Canton Guangzhou - Gostinjska sobaHotel Landmark Canton Guangzhou - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B06