Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Landmark Canton

8 Qiao Guang Road, Haizhu Square, Yuexiu okrug -Beijing cesta / Haizhu trg, Guangzhou, Kina 510115 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Landmark Canton Guangzhou - Eksterijer hotela Hotel Landmark Canton Guangzhou - Apartman Hotel Landmark Canton Guangzhou - Gostinjska soba Hotel Landmark Canton Guangzhou - Apartman Hotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotela Hotel Landmark Canton Guangzhou - Soba za sastanke Hotel Landmark Canton Guangzhou - Rekreacijski sadržaji Hotel Landmark Canton Guangzhou - Dvorana za fitness Hotel Landmark Canton Guangzhou - Bazen Hotel Landmark Canton Guangzhou - Rekreacijski sadržaji Hotel Landmark Canton Guangzhou - Dvorana za fitness Hotel Landmark Canton Guangzhou - Bazen Hotel Landmark Canton Guangzhou - Gostinjska soba Hotel Landmark Canton Guangzhou - Soba za sastanke Hotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotela Hotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotela
Hotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotela Hotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotela Hotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotela Hotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotela Hotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotela Hotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotela Hotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotela Hotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotela Hotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotela Hotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotela Hotel Landmark Canton Guangzhou - Gostinjska soba Hotel Landmark Canton Guangzhou - Gostinjska soba
Područje Yuexiu okrug -Beijing cesta / Haizhu trg Broj soba: 486
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 3522recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (3522)
Razvrstati po:
Edric Y. Poslovni putnici Malaysia, 27. srpnja 2015.
Toilet needs improvement

Location, convenient one of the best in the area as others are horrible
7,7
The shower flooring was made of rough surface to prevent guest from falling on slippery floor. However it's not properly maintained and needs a hell lot of scrubbing. Can feel the slipperiness of the moss/soap
Prijavi ovu recenziju
Lai Y. Solo putnici China, 22. srpnja 2015.
Good, clean hotel

clean room, acessible, big
8
Can rich the MTR easily. There are a variety of shuttle bus to everywhere.
Prijavi ovu recenziju
Wai H. Parovi Singapore, 20. srpnja 2015.
The exterior is grand, but rooms are runned down

good location, convinient and near subway station.
7
Fair.
Prijavi ovu recenziju
Leung K. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 15. srpnja 2015.
Poor service and silly check-in process

Cleaningness, location, transportation
4,3
They requested all customers to sign on the form before providing the key, which I even cannot arrange it on behalf of my parents. The staff is not professional and we have taken over 15 minutes for a simple check in for 3 rooms. The rooms were not available still at 4 pm, and We ended up can check in 2 rooms only. So in general, this hotel is not upto standard.
Prijavi ovu recenziju
Lee K. Poslovni putnici Malaysia, 10. srpnja 2015.
Excellent

Good location, Good food, Good service
10
Awesome
Prijavi ovu recenziju
Kamarulbaharin A. Poslovni putnici Malaysia, 8. srpnja 2015.
Riverside with wonderful view.

Location, cleanliness and staff manners.
6,3
Prijavi ovu recenziju
Bernice L. Parovi Philippines, 6. srpnja 2015.
good hotel in guangzhou

location, cleanliness, staff
8
Good
Prijavi ovu recenziju
Wei Y. Poslovni putnici Singapore, 28. lipnja 2015.
Always been staying at this hotel

Location, Convenience and Restaurants in the area
6,7
Always been here and will always return.
Prijavi ovu recenziju
Chong T. Obitelji sa malom djecom Singapore, 21. lipnja 2015.
Good hotel

Good location. Clean room. Friendly staff.
8
Very good hotel for that price. Hotel is in a very good location which is easily access by subway, taxi and airport shuttle bus. The room is very clean and the hotel staffs are very helpful and friendly. The river view from my room is fantastic and I can even see the canton tower. The only down side for the hotel is that the room don't comes with king size bed and this is very uncomfortable for my family as me,my wife n a toddler son have to squeeze on to a small bed. I will definitely stay in this hotel when I comes to Guangzhou again but I think I will book a room with 2 beds instead.
Prijavi ovu recenziju
Hussein J. Poslovni putnici Jordan, 18. lipnja 2015.
Nice location .nice hotel

Location cleanliness. Room views
8,3
Conrftable
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Landmark Canton GuangzhouHotel Landmark Canton Guangzhou - Eksterijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - ApartmanHotel Landmark Canton Guangzhou - Gostinjska sobaHotel Landmark Canton Guangzhou - ApartmanHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Soba za sastankeHotel Landmark Canton Guangzhou - Rekreacijski sadržajiHotel Landmark Canton Guangzhou - Dvorana za fitnessHotel Landmark Canton Guangzhou - BazenHotel Landmark Canton Guangzhou - Rekreacijski sadržajiHotel Landmark Canton Guangzhou - Dvorana za fitnessHotel Landmark Canton Guangzhou - BazenHotel Landmark Canton Guangzhou - Gostinjska sobaHotel Landmark Canton Guangzhou - Soba za sastankeHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Gostinjska sobaHotel Landmark Canton Guangzhou - Gostinjska sobaHotel Landmark Canton Guangzhou - Gostinjska sobaHotel Landmark Canton Guangzhou - Gostinjska sobaHotel Landmark Canton Guangzhou - ApartmanHotel Landmark Canton Guangzhou - Soba za sastankeHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Soba za sastankeHotel Landmark Canton Guangzhou - Eksterijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - ApartmanHotel Landmark Canton Guangzhou - Gostinjska sobaHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - ApartmanHotel Landmark Canton Guangzhou - ApartmanHotel Landmark Canton Guangzhou - ApartmanHotel Landmark Canton Guangzhou - Gostinjska sobaHotel Landmark Canton Guangzhou - Gostinjska sobaHotel Landmark Canton Guangzhou - Gostinjska sobaHotel Landmark Canton Guangzhou - Apartman


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04