Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Landmark Canton

8 Qiao Guang Road, Haizhu Square, Yuexiu okrug -Beijing cesta / Haizhu trg, Guangzhou, Kina 510115 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Landmark Canton Guangzhou - Eksterijer hotela Hotel Landmark Canton Guangzhou - Apartman Hotel Landmark Canton Guangzhou - Gostinjska soba Hotel Landmark Canton Guangzhou - Apartman Hotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotela Hotel Landmark Canton Guangzhou - Soba za sastanke Hotel Landmark Canton Guangzhou - Rekreacijski sadržaji Hotel Landmark Canton Guangzhou - Dvorana za fitness Hotel Landmark Canton Guangzhou - Bazen Hotel Landmark Canton Guangzhou - Rekreacijski sadržaji Hotel Landmark Canton Guangzhou - Dvorana za fitness Hotel Landmark Canton Guangzhou - Bazen Hotel Landmark Canton Guangzhou - Gostinjska soba Hotel Landmark Canton Guangzhou - Soba za sastanke Hotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotela Hotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotela
Hotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotela Hotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotela Hotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotela Hotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotela Hotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotela Hotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotela Hotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotela Hotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotela Hotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotela Hotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotela Hotel Landmark Canton Guangzhou - Gostinjska soba Hotel Landmark Canton Guangzhou - Gostinjska soba
Područje Yuexiu okrug -Beijing cesta / Haizhu trg Broj soba: 486
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 3553recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (3553)
Razvrstati po:
Ng S. Poslovni putnici Malaysia, 21. kolovoza 2015.
Too Old Hotel

Location
4
This Hotel is too old
Prijavi ovu recenziju
Herlinna H. Poslovni putnici Indonesia, 16. kolovoza 2015.
good view hotel

service, view and room
8
everything is ok
Prijavi ovu recenziju
Felicia C. Poslovni putnici Indonesia, 14. kolovoza 2015.
Extremely Rude and Lazy Staff

Location.
5,3
Horrible. First, the reception took forever to check us in even though we already have everything paid in full. They were also very unfriendly. Not even a smile was offered by the 3 in the front desk. Then, the AC was broken and the room was freezing. Upon complaint, instead of switching us to a different room, they sent housekeeping with extra blanket. (Mind you, the hotel was not even half full when we were there. Cleanliness was also questionable with the hotel being very old and not all rooms are renovated. Then, when we checked out and ask for the front desk to call taxi, she gave us attitude and told us to flag it down ourself. Only when my travel companion snapped about her attitude, then she made some halfhearted attempt about finding out where we're heading. We walked out and have the bellboy flagged a taxi. At least he was nice. The reception lady was so stuck up and rude you'd think she's born a princess. Should totally be fired because we never see that kind of attitude .
Prijavi ovu recenziju
Kwen G. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 12. kolovoza 2015.
Reception Staff

Convenient location, good chamber maid and good dim sum.
6,7
The first impression was terrble as the reception staff were unfriendly. We were attended by a trainne staff. She was unsure with the administration but we were not disturbed and waited patiently. We wete really upset that the other male staff and other staff was reluctant to offer help even after a few request. Finally he came to take over but his attitude was unacceptable. The way he spoke to us was like interrogating us. It really left a very poor image throughout our stay. The chambermaids greet us but not the reception staff, no service at all. However, I would like to praise the receprion staff who process my hotel checkup. The entire group have smiles on their faces. A pleasant closure to our stay.
Prijavi ovu recenziju
Pingfu C. Solo putnici Taiwan, 9. kolovoza 2015.
Very good!

Good view for river. Best place. Nearly subway.
8
I'll choose it for my next time stay hotel of Guangzhou.
Prijavi ovu recenziju
Ahmet H. Poslovni putnici Turkey, 6. kolovoza 2015.
The worst staff i have ever seen in a hotel...

just the location
3,3
The hotel staff is very very vry bad. They keep disturbing you with the payment or signing a paper. They do not let visitors in hotel and being very very rude to them.
Prijavi ovu recenziju
Tee N. Poslovni putnici Malaysia, 5. kolovoza 2015.
good hotel but location inconvenient

friendly, well maintained and good river view
8
no complaints
Prijavi ovu recenziju
Yoke W. Parovi Malaysia, 4. kolovoza 2015.
room condition

convenient location and nearby mrt
3,3
the room condition is deplorable for a 4 star hotel.room need a complete refurbishment and makeover.furniture are old and room is not clean.the hallway carpet needs to be replaced.i would rate this as a 1 or 2 star hotel and definitely would not want to stay in this hotel.
Prijavi ovu recenziju
Xin W. Poslovni putnici Malaysia, 2. kolovoza 2015.
A CHOICE FOR BUSINESS TRIP

LOCATION , FOOD AND HELPFUL STAFF
6,7
Prijavi ovu recenziju
Pei S. Poslovni putnici Malaysia, 31. srpnja 2015.
Best stay ever!

Clean, ideal location and pleasant customer service.
10
Wonderful..
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Landmark Canton GuangzhouHotel Landmark Canton Guangzhou - Eksterijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - ApartmanHotel Landmark Canton Guangzhou - Gostinjska sobaHotel Landmark Canton Guangzhou - ApartmanHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Soba za sastankeHotel Landmark Canton Guangzhou - Rekreacijski sadržajiHotel Landmark Canton Guangzhou - Dvorana za fitnessHotel Landmark Canton Guangzhou - BazenHotel Landmark Canton Guangzhou - Rekreacijski sadržajiHotel Landmark Canton Guangzhou - Dvorana za fitnessHotel Landmark Canton Guangzhou - BazenHotel Landmark Canton Guangzhou - Gostinjska sobaHotel Landmark Canton Guangzhou - Soba za sastankeHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Gostinjska sobaHotel Landmark Canton Guangzhou - Gostinjska sobaHotel Landmark Canton Guangzhou - Gostinjska sobaHotel Landmark Canton Guangzhou - Gostinjska sobaHotel Landmark Canton Guangzhou - ApartmanHotel Landmark Canton Guangzhou - Soba za sastankeHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Soba za sastankeHotel Landmark Canton Guangzhou - Eksterijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - ApartmanHotel Landmark Canton Guangzhou - Gostinjska sobaHotel Landmark Canton Guangzhou - Interijer hotelaHotel Landmark Canton Guangzhou - ApartmanHotel Landmark Canton Guangzhou - ApartmanHotel Landmark Canton Guangzhou - ApartmanHotel Landmark Canton Guangzhou - Gostinjska sobaHotel Landmark Canton Guangzhou - Gostinjska sobaHotel Landmark Canton Guangzhou - Gostinjska sobaHotel Landmark Canton Guangzhou - Apartman


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B01