Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel LBP

Hollywood Centre, 77-91 Queen Road's West, Sheung Wan, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel LBP Hong Kong - Apartman Hotel LBP Hong Kong - Apartman Hotel LBP Hong Kong - Apartman Hotel LBP Hong Kong - Apartman Hotel LBP Hong Kong - Apartman Hotel LBP Hong Kong - Apartman Hotel LBP Hong Kong - Apartman Hotel LBP Hong Kong - Apartman Hotel LBP Hong Kong - Apartman Hotel LBP Hong Kong - Apartman Hotel LBP Hong Kong - Apartman Hotel LBP Hong Kong - Apartman Hotel LBP Hong Kong - Apartman Hotel LBP Hong Kong - Apartman Hotel LBP Hong Kong - Gostinjska soba Hotel LBP Hong Kong - Gostinjska soba
Hotel LBP Hong Kong - Gostinjska soba Hotel LBP Hong Kong - Gostinjska soba Hotel LBP Hong Kong - Gostinjska soba Hotel LBP Hong Kong - Gostinjska soba Hotel LBP Hong Kong - Gostinjska soba Hotel LBP Hong Kong - Gostinjska soba Hotel LBP Hong Kong - Gostinjska soba Hotel LBP Hong Kong - Gostinjska soba Hotel LBP Hong Kong - Gostinjska soba Hotel LBP Hong Kong - Dvorana za fitness Hotel LBP Hong Kong - Dvorana za fitness Hotel LBP Hong Kong - Restoran
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 46
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 1599recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (1599)
Razvrstati po:
Gary T. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 30. srpnja 2015.
A

A
8,3
A
Prijavi ovu recenziju
Caroline R. Grupe Philippines, 26. srpnja 2015.
clean

location is ok.. free breakfast
8
Prijavi ovu recenziju
Shih-Ting H. Poslovni putnici Taiwan, 25. srpnja 2015.
Goood

Clear
8
Prijavi ovu recenziju
Andyanto L. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 25. srpnja 2015.
Nice Hotel

Room Lobby Restaurant
7,7
Small room but cozy. Everything is ok
Prijavi ovu recenziju
Andyanto L. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 25. srpnja 2015.
Nice Hotel

Clean and cozy room. Good service
7,7
Clean room Good service Everything is ok
Prijavi ovu recenziju
Sylvana R. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 24. srpnja 2015.
good for family vacation, and good location

clean, friendly staf and close to mtr station
7,7
It was nice, they gave us an extra bed when they see we're coming with my son, since it was rain they give us free umbrella . But the breakfast is very limited .
Prijavi ovu recenziju
Rasjid T. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 20. srpnja 2015.
Good location, very clean and good service and fri

Room cleanliness, friendly staffs and good service
3
Prijavi ovu recenziju
Boeun H. Obitelji sa odraslom djecom South Korea, 20. srpnja 2015.
Great Stay

Breakfast, spacious room, kind staff
9,3
We stayed at the Hotel LBP for two nights and three days. Overall, we couldn't be more satisfied with the room condition and services of the hotel. We got a free upgrade from business suite to platinum suite, so it was more than enough room for us to stay. Plus, meals they offer for breakfast was much better than we were expecting. Every staff was nice and professional. Though it is about ten minutes of walk from the Sheung Wan station, it wasn't at all bad. Glad we could stay at this hotel. We'd definitely stay here again if we visit Hong Kong later.
Prijavi ovu recenziju
Natalia H. Parovi Russia, 19. srpnja 2015.
Stylish cozy hotel in good location

Stylish, clean, good location
9,3
I definitely can recommend the hotel for those who come to Hong Kong for the weekend sightseeing. Clean, cozy, with excellent staff and good breakfasts. A perfect price-quality combination.
Prijavi ovu recenziju
Mitchell S. Solo putnici United States of America, 11. srpnja 2015.
Great location and price

Location price room standard
9,3
Great place. Will stay again - very convenient to Soho and Central and Sheung Wan. Rooms were fine and amenities quite good. Breakfast was fine and staff very friendly.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel LBP Hong KongHotel LBP Hong Kong - ApartmanHotel LBP Hong Kong - ApartmanHotel LBP Hong Kong - ApartmanHotel LBP Hong Kong - ApartmanHotel LBP Hong Kong - ApartmanHotel LBP Hong Kong - ApartmanHotel LBP Hong Kong - ApartmanHotel LBP Hong Kong - ApartmanHotel LBP Hong Kong - ApartmanHotel LBP Hong Kong - ApartmanHotel LBP Hong Kong - ApartmanHotel LBP Hong Kong - ApartmanHotel LBP Hong Kong - ApartmanHotel LBP Hong Kong - ApartmanHotel LBP Hong Kong - Gostinjska sobaHotel LBP Hong Kong - Gostinjska sobaHotel LBP Hong Kong - Gostinjska sobaHotel LBP Hong Kong - Gostinjska sobaHotel LBP Hong Kong - Gostinjska sobaHotel LBP Hong Kong - Gostinjska sobaHotel LBP Hong Kong - Gostinjska sobaHotel LBP Hong Kong - Gostinjska sobaHotel LBP Hong Kong - Gostinjska sobaHotel LBP Hong Kong - Gostinjska sobaHotel LBP Hong Kong - Gostinjska sobaHotel LBP Hong Kong - Dvorana za fitnessHotel LBP Hong Kong - Dvorana za fitnessHotel LBP Hong Kong - RestoranHotel LBP Hong Kong - RestoranHotel LBP Hong Kong - RestoranHotel LBP Hong Kong - RestoranHotel LBP Hong Kong - VrtHotel LBP Hong Kong - Gostinjska sobaHotel LBP Hong Kong - Eksterijer hotelaHotel LBP Hong Kong - Eksterijer hotelaHotel LBP Hong Kong - RestoranHotel LBP Hong Kong - KupaonicaHotel LBP Hong Kong - Balkon/terasaHotel LBP Hong Kong - Eksterijer hotelaHotel LBP Hong Kong - RecepcijaHotel LBP Hong Kong - Interijer hotelaHotel LBP Hong Kong - Interijer hotelaHotel LBP Hong Kong - Interijer hotelaHotel LBP Hong Kong - Interijer hotelaHotel LBP Hong Kong - Interijer hotelaHotel LBP Hong Kong - Balkon/terasaHotel LBP Hong Kong - KupaonicaHotel LBP Hong Kong - KupaonicaHotel LBP Hong Kong - KupaonicaHotel LBP Hong Kong - Gostinjska sobaHotel LBP Hong Kong - Soba za sastankeHotel LBP Hong Kong - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06