ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel LBP

Hollywood Centre, 77-91 Queen Road's West, Sheung Wan, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel LBP Hong Kong - Apartman Hotel LBP Hong Kong - Apartman Hotel LBP Hong Kong - Apartman Hotel LBP Hong Kong - Apartman Hotel LBP Hong Kong - Apartman Hotel LBP Hong Kong - Apartman Hotel LBP Hong Kong - Apartman Hotel LBP Hong Kong - Apartman Hotel LBP Hong Kong - Apartman Hotel LBP Hong Kong - Apartman Hotel LBP Hong Kong - Apartman Hotel LBP Hong Kong - Apartman Hotel LBP Hong Kong - Apartman Hotel LBP Hong Kong - Apartman Hotel LBP Hong Kong - Gostinjska soba Hotel LBP Hong Kong - Gostinjska soba
Hotel LBP Hong Kong - Gostinjska soba Hotel LBP Hong Kong - Gostinjska soba Hotel LBP Hong Kong - Gostinjska soba Hotel LBP Hong Kong - Gostinjska soba Hotel LBP Hong Kong - Gostinjska soba Hotel LBP Hong Kong - Gostinjska soba Hotel LBP Hong Kong - Gostinjska soba Hotel LBP Hong Kong - Gostinjska soba Hotel LBP Hong Kong - Gostinjska soba Hotel LBP Hong Kong - Dvorana za fitness Hotel LBP Hong Kong - Dvorana za fitness Hotel LBP Hong Kong - Restoran
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 46
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 1496recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (1496)
Razvrstati po:
Yan Y. Obitelji sa odraslom djecom New Zealand, 12. travnja 2015.
Ok

Ok
8
Richard C. Poslovni putnici United Kingdom, 11. travnja 2015.
Did the job

...
8
Malcolm B. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 6. travnja 2015.
Lovely

Nice large room. Nice staff. Good location
7,7
Really nice experience
Sok C. Parovi Portugal, 4. travnja 2015.
good

good, convenience, clean
6
place is very convenience, the staff is very good. the bread fast also is good
Wing S. Solo putnici Hong Kong, 1. travnja 2015.
Hotel LBP

good
10
good
Philip P. Poslovni putnici United Kingdom, 27. ožujka 2015.
Great hotel

Location. Clean. Friendly.
8,3
I was a business traveller. I thought the business suite was excellent for my purposes. I'm not sure I would want to share - the bathroom is the middle of the suite and surrounded by glass albeit frosted Good location, clean and staff great. Breakfast good. Restaurant downstairs really good but overpriced. Good local restaurants nearby and Metto is only 10 mins walk I will go back - business suite and by myself!
Terry C. Poslovni putnici Australia, 24. ožujka 2015.
over nighter

cleanliness, facilities & staff
7,3
just as a smoker I was surprised to find it was a smoke-free hotel, I don't have a problem with smoke-free hotels but I wish to know about this when I book.
Andrey Z. Parovi Russia, 21. ožujka 2015.
value for money in the heart of Hong Kong

Location, Breakfast, Reception staff
9
Rooms are small but functional. The only real shortcoming is s single outlet for charging of your camera/pads/smartphones. The location is very good - 7-8 minutes from MTR station. Close enough to Central and other tourist attractions to walk there. Reception staff is very friendly and efficient. Overall is very good value for money.
Lih D. Solo putnici Taiwan, 15. ožujka 2015.
LBP Stay

Room is very big, including a living room and a mini kitchen
9
Lih D. Solo putnici Taiwan, 13. ožujka 2015.
LBP Hotel stay

The bed is very comfortable, big bathroom for showering
8,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel LBP Hong KongHotel LBP Hong Kong - ApartmanHotel LBP Hong Kong - ApartmanHotel LBP Hong Kong - ApartmanHotel LBP Hong Kong - ApartmanHotel LBP Hong Kong - ApartmanHotel LBP Hong Kong - ApartmanHotel LBP Hong Kong - ApartmanHotel LBP Hong Kong - ApartmanHotel LBP Hong Kong - ApartmanHotel LBP Hong Kong - ApartmanHotel LBP Hong Kong - ApartmanHotel LBP Hong Kong - ApartmanHotel LBP Hong Kong - ApartmanHotel LBP Hong Kong - ApartmanHotel LBP Hong Kong - Gostinjska sobaHotel LBP Hong Kong - Gostinjska sobaHotel LBP Hong Kong - Gostinjska sobaHotel LBP Hong Kong - Gostinjska sobaHotel LBP Hong Kong - Gostinjska sobaHotel LBP Hong Kong - Gostinjska sobaHotel LBP Hong Kong - Gostinjska sobaHotel LBP Hong Kong - Gostinjska sobaHotel LBP Hong Kong - Gostinjska sobaHotel LBP Hong Kong - Gostinjska sobaHotel LBP Hong Kong - Gostinjska sobaHotel LBP Hong Kong - Dvorana za fitnessHotel LBP Hong Kong - Dvorana za fitnessHotel LBP Hong Kong - RestoranHotel LBP Hong Kong - RestoranHotel LBP Hong Kong - RestoranHotel LBP Hong Kong - RestoranHotel LBP Hong Kong - VrtHotel LBP Hong Kong - Gostinjska sobaHotel LBP Hong Kong - Eksterijer hotelaHotel LBP Hong Kong - Eksterijer hotelaHotel LBP Hong Kong - RestoranHotel LBP Hong Kong - KupaonicaHotel LBP Hong Kong - Balkon/terasaHotel LBP Hong Kong - Eksterijer hotelaHotel LBP Hong Kong - RecepcijaHotel LBP Hong Kong - Interijer hotelaHotel LBP Hong Kong - Interijer hotelaHotel LBP Hong Kong - Interijer hotelaHotel LBP Hong Kong - Interijer hotelaHotel LBP Hong Kong - Interijer hotelaHotel LBP Hong Kong - Balkon/terasaHotel LBP Hong Kong - KupaonicaHotel LBP Hong Kong - KupaonicaHotel LBP Hong Kong - KupaonicaHotel LBP Hong Kong - Gostinjska sobaHotel LBP Hong Kong - Soba za sastankeHotel LBP Hong Kong - Interijer hotela


AS-AGWEB-3B01