Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Lindemann's

Potsdamer Str. 171-173., Schöneberg, Berlin, Njemačka

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 50recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (50)
Razvrstati po:
Ziad D. Solo putnici Jordan, 4. siječnja 2016.
Perfect choice

Centrally located. Bus stop infront of hotel.
10
Great.
Prijavi ovu recenziju
Albertus D. Parovi Netherlands, 12. rujna 2015.
good stay

location, room-size bathroom
7
ok for a day
Prijavi ovu recenziju
Artur O. Parovi Poland, 24. siječnja 2015.
Good stay

clean, cousy, modern
9
Prijavi ovu recenziju
Mie J. Parovi Denmark, 26. srpnja 2014.
Quiet and relaxing. We where very happy

Quiet, so we could relax after hours of sight seeing, clean and very good beds. Very nice and helpful staff.
9,3
It was more than we was hoping for when we looked into a stay in Berlin. I would recommend it to who ever needs a place in Berlin.
Prijavi ovu recenziju
Ray C. Parovi Hong Kong, 27. lipnja 2014.
Rediculous
5,3
bad. only have 2 single bed, no large double bed.
Prijavi ovu recenziju
Jensq W. Parovi Germany, 14. ožujka 2014.
Good value

Good Location, Close to the subway, nice rooms
9
It was our third stay in this hotel. All rooms are really good value.
Prijavi ovu recenziju
Pui T. Parovi Hong Kong, 7. kolovoza 2013.
nothing to complain about

very nice and attentive staff, close to a bhan (7-minute walk) and clean room
8,3
The staff members are nice and attentive. They are very helpful and give me useful information about the area around the hotel and other information about travelling in the city. The hotel is reasonably close to a bhan and it just takes a couple of minute to walk to an area with hundreds of restaurants and bars. It is a pleasant experience staying at this hotel.
Prijavi ovu recenziju
Jens G. Solo putnici Germany, 21. travnja 2013.
Nice, clean room, location is good

Nice, clean room, location is good
8
Even though the location is good in a sense that the hotel is almost in the heart of Schoeneberg and close to a subway stop (Buelowstrasse), the street that the hotel is at is not the nicest in town. The hotel is very modern and the rooms are clean and nicely decorated.
Prijavi ovu recenziju
Thilo E. Parovi Germany, 26. prosinca 2012.
Unbelivable good hotel

quiet, clean, fresh
10
This hotel is very clean, quiet, very friendly staff - good to relax in a big city
Prijavi ovu recenziju
Lars P. Solo putnici Norway, 10. rujna 2012.
Great hotel: new, modern design, serviceminded

The rooms are of very high quality and ultra modern
9,3
Simply one of the best hotels I have visited travelling as a tourist. Price/value: Very favourable. Breakfast was also very good and with a lot of choice.
Savjeti za putovanje: Do not miss to check out this option next time you travel to Berlin!
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Hotel Lindemann’s BerlinHotel Lindemann’s Berlin - Gostinjska sobaHotel Lindemann’s Berlin - Pub/salonHotel Lindemann’s Berlin - Gostinjska sobaHotel Lindemann’s Berlin - Gostinjska sobaHotel Lindemann’s Berlin - Gostinjska sobaHotel Lindemann’s Berlin - Pub/salonHotel Lindemann’s Berlin - Gostinjska sobaHotel Lindemann’s Berlin - Gostinjska sobaHotel Lindemann’s Berlin - Gostinjska sobaHotel Lindemann’s Berlin - KupaonicaHotel Lindemann’s Berlin - Gostinjska sobaHotel Lindemann’s Berlin - Eksterijer hotelaHotel Lindemann’s Berlin - PredvorjeHotel Lindemann’s Berlin - Gostinjska sobaHotel Lindemann’s Berlin - Gostinjska sobaHotel Lindemann’s Berlin - Gostinjska sobaHotel Lindemann’s Berlin - Eksterijer hotelaHotel Lindemann’s Berlin - Gostinjska sobaHotel Lindemann’s Berlin - Gostinjska sobaHotel Lindemann’s Berlin - Gostinjska sobaHotel Lindemann’s Berlin - RestoranHotel Lindemann’s Berlin - Gostinjska sobaHotel Lindemann’s Berlin - Gostinjska sobaHotel Lindemann’s Berlin - Gostinjska sobaHotel Lindemann’s Berlin - Gostinjska sobaHotel Lindemann’s Berlin - RestoranHotel Lindemann’s Berlin - Gostinjska sobaHotel Lindemann’s Berlin - Gostinjska sobaHotel Lindemann’s Berlin - Gostinjska sobaHotel Lindemann’s Berlin - Gostinjska sobaHotel Lindemann’s Berlin - Gostinjska sobaHotel Lindemann’s Berlin - Eksterijer hotelaHotel Lindemann’s Berlin - Gostinjska sobaHotel Lindemann’s Berlin - Interijer hotelaHotel Lindemann’s Berlin - RestoranHotel Lindemann’s Berlin - PredvorjeHotel Lindemann’s Berlin - BifeHotel Lindemann’s Berlin - PredvorjeHotel Lindemann’s Berlin - Interijer hotelaHotel Lindemann’s Berlin - Interijer hotelaHotel Lindemann’s Berlin - Interijer hotelaHotel Lindemann’s Berlin - Interijer hotelaHotel Lindemann’s Berlin - PredvorjeHotel Lindemann’s Berlin - PredvorjeHotel Lindemann’s Berlin - Interijer hotelaHotel Lindemann’s Berlin - PredvorjeHotel Lindemann’s Berlin - PredvorjeHotel Lindemann’s Berlin - Interijer hotelaHotel Lindemann’s Berlin - Hrana i pićeHotel Lindemann’s Berlin - BifeHotel Lindemann’s Berlin - Hrana i pićeHotel Lindemann’s Berlin - PredvorjeHotel Lindemann’s Berlin - Interijer hotelaHotel Lindemann’s Berlin - Hrana i pićeHotel Lindemann’s Berlin - UlazHotel Lindemann’s Berlin - Interijer hotelaHotel Lindemann’s Berlin - Interijer hotelaHotel Lindemann’s Berlin - Interijer hotelaHotel Lindemann’s Berlin - Interijer hotelaHotel Lindemann’s Berlin - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B01