Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong)

33 Wyndham Street, Central, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - Restoran Hotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - Eksterijer hotela Hotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - Restoran Hotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - Predvorje Hotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - Gostinjska soba Hotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - Gostinjska soba Hotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - Gostinjska soba Hotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - Gostinjska soba Hotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - Gostinjska soba Hotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - Gostinjska soba Hotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - Gostinjska soba Hotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - Gostinjska soba Hotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - Gostinjska soba Hotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - Apartman Hotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - Gostinjska soba Hotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - Kupaonica
Hotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - Predvorje Hotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - Predvorje Hotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - Predvorje Hotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - Pub/salon Hotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - Restoran Hotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - Restoran Hotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - Restoran Hotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - Restoran Hotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - Dvorana za fitness Hotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - Dvorana za fitness Hotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - Sadržaji Hotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - Pogled
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 95

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 589recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (589)
Razvrstati po:
Azerina M. Solo putnici Malaysia, 13. kolovoza 2015.
Good location and friendly staff

Location, room and friendly staff
7,3
Had a great stay in a nice room with the printer n fax machine . Easy access to the shops in Queen's road
Prijavi ovu recenziju
Thantawan P. Solo putnici Thailand, 26. srpnja 2015.
I have been impressed by attentive service at Here

The hotel is in a very nice design and new. I would suggest you could have a really good experience staying at this hotel and due to having the best location of Lan kwai Fong.
10
Prijavi ovu recenziju
Thantawan P. Solo putnici Thailand, 26. srpnja 2015.
good

The hotel is in a very nice design and new. I would suggest you could have a really good experience staying at this hotel and due to having the best location of Lan kwai Fong.
10
Prijavi ovu recenziju
Tanakrit A. Solo putnici Thailand, 26. srpnja 2015.
Over priced, cheap shower head, room wasn't ready

Slippers
6,3
overpriced room
Prijavi ovu recenziju
Phannapa P. Grupe Thailand, 26. srpnja 2015.
great location in LKF

location, big room, party
8,7
it was such a nice place for people who loves party. However it was very noisy at night till 3am.
Prijavi ovu recenziju
Steven H. Parovi Norway, 21. srpnja 2015.
Good location, clean but everything is about money

Location, clean big room
8
Good enough but no late check out. They want to charge for 1 hour later check out.
Prijavi ovu recenziju
Tony G. Poslovni putnici Australia, 13. srpnja 2015.
best hotel in hong kong

location
9,3
loved it
Prijavi ovu recenziju
Jaeho J. Parovi South Korea, 5. srpnja 2015.
Good

Good
10
Prijavi ovu recenziju
Ping P. Solo putnici Singapore, 28. lipnja 2015.
Pleasantly Surprised

Size of Room n bathroom and location
9,3
Excellent
Prijavi ovu recenziju
Edward E. Parovi Australia, 23. lipnja 2015.
My worst stay out of three

Convenience of location, size of room and room facilities.
5,7
Unfortunately, we were "upgraded" to a mini suite right above the bar street Lan Kwai Fong. The windows were not sealed so not only were the window frame and curtains dirty from months of exposure to the elements, but also the noise from the bars until 4am was unbearable. We should have know there would be a problem when we found earplugs on the bedside table. The management was inflexible in their view that there was nothing wrong with the windows when the problem was obvious, although in fairness they did offer to move us, but as they did not say where to, we did not see moving as an option. I have stayed on the other side of the hotel twice before without mishap (and recommended the hotel to clients on several occasions. The senior management should really learn something from the poor way the junior management staff handled this because I will not be recommending the hotel again. It is fortunate this happened to me not a client.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong KongHotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - RestoranHotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - Eksterijer hotelaHotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - RestoranHotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - PredvorjeHotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - Gostinjska sobaHotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - Gostinjska sobaHotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - Gostinjska sobaHotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - Gostinjska sobaHotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - Gostinjska sobaHotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - Gostinjska sobaHotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - Gostinjska sobaHotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - Gostinjska sobaHotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - Gostinjska sobaHotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - ApartmanHotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - Gostinjska sobaHotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - KupaonicaHotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - PredvorjeHotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - PredvorjeHotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - PredvorjeHotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - Pub/salonHotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - RestoranHotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - RestoranHotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - RestoranHotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - RestoranHotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - Dvorana za fitnessHotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - Dvorana za fitnessHotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - SadržajiHotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - PogledHotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - SadržajiHotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - KupaonicaHotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - KupaonicaHotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - Gostinjska sobaHotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - Gostinjska sobaHotel LKF By Rhombus (Lan Kwai Fong) Hong Kong - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05