Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Majapahit

65, Jalan Tunjungan, Surabaya - East Java, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija 60275

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,8

od 1028recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,7
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
9,0
Hrana/objedi:
8,2
Sve recenzije (1028)
Razvrstati po:
Vera F. Solo putnici Indonesia, 22. svibnja 2016.
Beautiful Hotel
6,7
Hotel is very beautiful with it's well tended gardens. The staffs were kind, very helpful and accommodating to my need. Room size is quite huge and very clean. The location is in the center of the city. A huge shopping mall is within three minutes of walking. Definitely going to stay at this hotel again on my next visit to Surabaya.
Ralph M. Parovi United Kingdom, 8. svibnja 2016.
Luxury
5,7
Second visit and as we leave Indonesia soon the last. Absolutely fantastic hotel shame about the area looking like a dodgy place.
Dian K. Parovi Indonesia, 7. svibnja 2016.
beware for picture taking
3,7
Security person asking me for picture taking permission, as Hotel guest I go to this place because the idea to make some memorable anniversary picture with my wife. No picture taking equal to no value for this hotel. Special note for bad response of receptionist
Juliana L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 6. svibnja 2016.
Beautiful hotel with great service
5,3
Will definitely stay here again. Love the splendid grounds and setting. The restaurant food is great too and the staff are enthusiastic and helpful.
Chinniah D. Poslovni putnici Malaysia, 2. svibnja 2016.
Good
5,7
Good
Ardetty S. Parovi Singapore, 2. svibnja 2016.
Great place
6,3
Great place, great food , friendly staff
Ning W. Solo putnici Indonesia, 30. travnja 2016.
Beautiful Hide away place
6,3
Charlie Chaplin was here for grand opening,.. Painted glasses are well preserved, love the architecture and well groom garden. The atmosphere made you glad that you are alive. Love breakfast,.. Cakes were awesome,... Definetly come back and start chasing for insider deal 😊
Saskia R. Poslovni putnici Indonesia, 15. travnja 2016.
Interesting Experience!
5
More than great.
Wei H. Parovi China, 5. travnja 2016.
Amazing and relly deserve the money
6,7
The welcome towel, drinks and the fruits have quickly made us feel at home. The spa has really impressed us a lot. We did the candle massage, facia- cleaning and whitening as well as the feet massage. These massages have significantly made relax and refreshed after our 3 days tight schedule in Bromo. The staff is very friendly. What really impress is the historical photos and galleries they display around the hotel, which makes your stay a cultural experience except some luxurious physical enjoyment
Taner A. Poslovni putnici Turkey, 30. ožujka 2016.
Good
6,7
Perfect
1 od 1 recenzija
Hotel Majapahit SurabayaHotel Majapahit Surabaya - UlazHotel Majapahit Surabaya - Eksterijer hotelaHotel Majapahit Surabaya - PredvorjeHotel Majapahit Surabaya - Gostinjska sobaHotel Majapahit Surabaya - KupaonicaHotel Majapahit Surabaya - Gostinjska sobaHotel Majapahit Surabaya - Gostinjska sobaHotel Majapahit Surabaya - ApartmanHotel Majapahit Surabaya - ApartmanHotel Majapahit Surabaya - ApartmanHotel Majapahit Surabaya - ApartmanHotel Majapahit Surabaya - ApartmanHotel Majapahit Surabaya - ApartmanHotel Majapahit Surabaya - RestoranHotel Majapahit Surabaya - RestoranHotel Majapahit Surabaya - TrgovineHotel Majapahit Surabaya - Luksuzni salonHotel Majapahit Surabaya - Pub/salonHotel Majapahit Surabaya - KafićHotel Majapahit Surabaya - Plesna dvoranaHotel Majapahit Surabaya - Plesna dvoranaHotel Majapahit Surabaya - Soba za sastankeHotel Majapahit Surabaya - Hrana i pićeHotel Majapahit Surabaya - Spa centarHotel Majapahit Surabaya - Spa centarHotel Majapahit Surabaya - Dvorana za fitnessHotel Majapahit Surabaya - BazenHotel Majapahit Surabaya - KupaonicaHotel Majapahit Surabaya - ApartmanHotel Majapahit Surabaya - ApartmanHotel Majapahit Surabaya - Apartman


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08