Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel MANI

Torstrasse 136, Mitte, Berlin, Njemačka 10119

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 44recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (44)
Razvrstati po:
Andrea D. Grupe Czech Republic, 2. veljače 2016.
Super

Location, price, super comfortable
10
I have stayed in Mani on several occasions and this hotel is just lovely. Amazing location, great price and super friendly staff. I highly recommend it to everyone.
Prijavi ovu recenziju
Dante P. Poslovni putnici Italy, 22. siječnja 2016.
good hotel

Location , breakfast and staff
8
Prijavi ovu recenziju
Mileen L. Poslovni putnici United Kingdom, 9. prosinca 2015.
Very Good

Good location, clean & tidy, accessible by Metro.
7,7
We did enjoy our stay. Hoping to come back soon..
Prijavi ovu recenziju
Matteo C. Parovi United Kingdom, 4. studenog 2015.
Essential comforts in a great location. Very styls

Location, design, privacy
8,7
Perfect place for a short stay. It feels sophisticated and very private, with essential services and unobtrusive staff. There is a separate entrance from the street for those who want to avoid the elegant main lobby, and a quirky vending machine full of useful amenities, party goods and sex aids. The restaurant in the reception seems quite trendy, though the neighbourhood offers plenty if options. Only downside of the experience were the tiny rooms - only good for a short stay, and the cheap, hard, substandard mattresses.
Prijavi ovu recenziju
Kiti C. Parovi Portugal, 1. listopada 2015.
comfort, good wifi, location

The room is small but comfort. Walk one minutes to some tram stations and underground station. 5mins arrive S bann. Wifi free and good
7,3
Prijavi ovu recenziju
Paul N. Parovi Ireland, 1. listopada 2015.
Amazing hotel in a truly great location. We enjoye

Location, price and style.
9,7
Amazing. If the rooms where a little bigger and the mattress was one it would have absolutely perfect. Quiet stylish and comfortable, we couldn't ask for more.
Prijavi ovu recenziju
Alan R. Parovi United Kingdom, 14. rujna 2015.
Berlin Trend

Location, quiet, cleanliness
8,3
Excellent. Dark lighting a glass can feel a bit oppressive at times but could not fault anything else. Little interaction with staff and did not try any of the dining options.
Prijavi ovu recenziju
Joseph C. Solo putnici United States of America, 10. kolovoza 2015.
Stylish hotel

Style, comfort, location
8,3
I had an excellent stay. Staff was very welcoming, the room was wonderful. Very chic hotel, but also laid back. The only downside was that the breakfast was a bit overpriced given the limited options.
Prijavi ovu recenziju
Gaurav G. Parovi India, 5. kolovoza 2015.
Great hotel. Value for money. Good location.

Cleanliness, Location in Mitte, Value for Money
8,7
Prijavi ovu recenziju
Anastasios K. Parovi Greece, 16. ožujka 2015.
Great hotel

Cleanliness, room condition, location
9,7
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Hotel MANI BerlinHotel MANI Berlin - Gostinjska sobaHotel MANI Berlin - Gostinjska sobaHotel MANI Berlin - Gostinjska sobaHotel MANI Berlin - Gostinjska sobaHotel MANI Berlin - Gostinjska sobaHotel MANI Berlin - Gostinjska sobaHotel MANI Berlin - SadržajiHotel MANI Berlin - KupaonicaHotel MANI Berlin - KupaonicaHotel MANI Berlin - Interijer hotelaHotel MANI Berlin - Rekreacijski sadržajiHotel MANI Berlin - RestoranHotel MANI Berlin - TrgovineHotel MANI Berlin - PredvorjeHotel MANI Berlin - PredvorjeHotel MANI Berlin - PredvorjeHotel MANI Berlin - Interijer hotelaHotel MANI Berlin - Interijer hotelaHotel MANI Berlin - TrgovineHotel MANI Berlin - Interijer hotelaHotel MANI Berlin - Posao CentarHotel MANI Berlin - PredvorjeHotel MANI Berlin - Soba za sastankeHotel MANI Berlin - Soba za sastankeHotel MANI Berlin - Soba za sastankeHotel MANI Berlin - Soba za sastanke


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04