Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Melamun

Jl. Laviana, Banyualit, Desa Kalibukbuk, Lovina, Singaraja, (+62)81936570755 / (+62)362 41561, Lovina plaža, Bali, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Melamun Bali - Bazen Hotel Melamun Bali - Bazen Hotel Melamun Bali - Gostinjska soba Hotel Melamun Bali - Recepcija Hotel Melamun Bali - Pogled Hotel Melamun Bali - Ulaz Hotel Melamun Bali - Okružje Hotel Melamun Bali - Interijer hotela Hotel Melamun Bali - Okružje Hotel Melamun Bali - Kupaonica Hotel Melamun Bali - Bazen Hotel Melamun Bali - Restoran Hotel Melamun Bali - Bazen Hotel Melamun Bali - Gostinjska soba Hotel Melamun Bali - Gostinjska soba Hotel Melamun Bali - Gostinjska soba
Hotel Melamun Bali - Spa centar Hotel Melamun Bali - Gostinjska soba Hotel Melamun Bali - Spa centar Hotel Melamun Bali - Spa centar Hotel Melamun Bali - Gostinjska soba Hotel Melamun Bali - Gostinjska soba Hotel Melamun Bali - Gostinjska soba Hotel Melamun Bali - Spa centar Hotel Melamun Bali - Spa centar Hotel Melamun Bali - Spa centar Hotel Melamun Bali - Spa centar Hotel Melamun Bali - Spa centar
Područje Lovina plaža Broj soba: 10

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 363recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (363)
Razvrstati po:
Rumaksono S. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 2. siječnja 2016.
exclusive resort hotel

good staf, delicious food, near dolphin boat port
9,3
very happy, we will stay in this hotel for next holiday
Prijavi ovu recenziju
Lisa L. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 28. prosinca 2015.
Nice hotel, very homey & comfortable

Comfortable bed, clean bathroom & good food
7,7
Melamun is a small hotel only 9 rooms but very comfortable, the room spacious enough, all the furniture /equipment in the room & bathroom looks solid & strong, not like some budget hotel which just simply use cheap furniture. It's not easy to find a decent hotel, reasonable price, and yet modern plus comfortable in Lovina. I found it all in Melamun, only one minor thing maybe the location is not in front of the beach. To me a good sleep is better than having a sea view for 24 hours. The staffs who works at Melamun also all very kind & friendly from the Manager who in charge in the marketing & reception until the restaurant staffs and the cleaning service who also act as porter.. everyone are sincere & well mannered. Before the trip I have doubted how my trip will end up because it took us 5 hours to reach Lovina from Denpasar, the traffic quite bad in bedugul area due to high season, lots of busses.. but after staying 2 nights in Lovina I was very happy and Lovina is very quiet & peaceful..
Prijavi ovu recenziju
Amanda H. Parovi Sweden, 28. prosinca 2015.
Excellent

Helpfull staff, big bathrooms with shower and bathtub, modern and new rooms
10
Prijavi ovu recenziju
Gitama R. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 24. prosinca 2015.
Nice clean hotel

Well maintained, clean, chocolate spa
8
Prijavi ovu recenziju
Pam W. Grupe Singapore, 6. studenog 2015.
Comfortable stay

comfortable bed, value for money, nice environment
6
Prijavi ovu recenziju
Nurzahrifah Z. Solo putnici Singapore, 28. rujna 2015.
A comfortable stay.

Spacious rooms, cleanliness, friendly staffs.
7,7
My 2D1N stay at Hotel Melamun was relaxing. I came here for the dolphin watching and the hotel is located about 5 mins walk to the starting point where the traditional boats are docked. Room 105 which I stayed in was clean and spacious. However, the food choices are limited. There can be room for improvements. Staffs were very helpful and friendly. There's chocolate spa and the pool looks very nice and clean, but I didn't give it a try. Overall, it was a pleasant and comfortable stay.
Prijavi ovu recenziju
Rachel D. Parovi Australia, 24. rujna 2015.
Peaceful Gem

Staff, Setting & the pillows
9,3
We had a lovely stay. The staff are wonderful. Big size room & bathroom. We used the pool & restaurant daily. Utilised the services of the chocolate spa which was fantastic. Stay would have been flawless if they had everything on the menu, but still plenty to chose from & good quality. 3-4 nights is plenty of time to explore Lovina & also get some 'RnR'
Prijavi ovu recenziju
Yew F. Parovi Malaysia, 15. rujna 2015.
Value for money

Clean, food is good and near to the beach
8,3
Overall is good, it is near to the beach where we depart to the dolphin sighting. Both dinner and breakfast are delicious.
Prijavi ovu recenziju
Phillip W. Solo putnici Australia, 12. rujna 2015.
EXCELLENT

ROOM. STAFF. EVERYTHING
9,3
SUPPURB. CAN'T FAULT IT
Prijavi ovu recenziju
Angeline S. Parovi Indonesia, 9. rujna 2015.
Luxury comfy affordable

bathroom, bed, spa
9,7
i stayed one night only and i'm sure i'll be back. The room is big and very nice. The bed and the pillow are great, I have a very good night sleep. And don't forget the bathroom is so big.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Melamun BaliHotel Melamun Bali - BazenHotel Melamun Bali - BazenHotel Melamun Bali - Gostinjska sobaHotel Melamun Bali - RecepcijaHotel Melamun Bali - PogledHotel Melamun Bali - UlazHotel Melamun Bali - OkružjeHotel Melamun Bali - Interijer hotelaHotel Melamun Bali - OkružjeHotel Melamun Bali - KupaonicaHotel Melamun Bali - BazenHotel Melamun Bali - RestoranHotel Melamun Bali - BazenHotel Melamun Bali - Gostinjska sobaHotel Melamun Bali - Gostinjska sobaHotel Melamun Bali - Gostinjska sobaHotel Melamun Bali - Spa centarHotel Melamun Bali - Gostinjska sobaHotel Melamun Bali - Spa centarHotel Melamun Bali - Spa centarHotel Melamun Bali - Gostinjska sobaHotel Melamun Bali - Gostinjska sobaHotel Melamun Bali - Gostinjska sobaHotel Melamun Bali - Spa centarHotel Melamun Bali - Spa centarHotel Melamun Bali - Spa centarHotel Melamun Bali - Spa centarHotel Melamun Bali - Spa centarHotel Melamun Bali - Hrana i pićeHotel Melamun Bali - Hrana i pićeHotel Melamun Bali - Hrana i pićeHotel Melamun Bali - Hrana i pićeHotel Melamun Bali - Hrana i pićeHotel Melamun Bali - Hrana i pićeHotel Melamun Bali - Hrana i pićeHotel Melamun Bali - KupaonicaHotel Melamun Bali - KupaonicaHotel Melamun Bali - KupaonicaHotel Melamun Bali - KupaonicaHotel Melamun Bali - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08