Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Neo Kuta Jelantik

Jl Patih Jelantik No 188, Legian, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Apartman Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Kupaonica Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Apartman Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Gostinjska soba Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Predvorje Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Sadržaji Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Gostinjska soba Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Gostinjska soba Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Gostinjska soba Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Restoran Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Gostinjska soba Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Kupaonica Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Gostinjska soba Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Sadržaji Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Gostinjska soba Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Gostinjska soba
Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Sadržaji Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Sadržaji Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Gostinjska soba Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Sadržaji Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Sadržaji
Područje Legian Broj soba: 101
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 361recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (361)
Razvrstati po:
Hakan O. Poslovni putnici Turkey, 24. kolovoza 2015.
It was excellent especially with this much cost.

Clean hotel, good Stuff and over 3 stars
9,3
Very good!
Prijavi ovu recenziju
Paulo H. Parovi Indonesia, 24. kolovoza 2015.
Best value for money

Cleanliness nice decorations
9
Terrific
Prijavi ovu recenziju
Jennifer M. Parovi United States of America, 19. kolovoza 2015.
Decent hotel in the midst of Legian chaos

Staff, Location, Wifi
8,3
I had a short stay at this hotel as I was in between flights and fastboats. From my arrival to my departure the staff was friendly, courteous and helpful. My room was clean and provided everything I needed. The location is within easy walking distance of restaurants, bars, shopping and the beach. Wifi was better than expected in room and there was HBO. My only complaint is that the water was never truly hot in the shower but for the price this hotel exceeded my expectations by far.
Prijavi ovu recenziju
Grace L. Parovi Malaysia, 19. kolovoza 2015.
Ok

Convenient
6
Ok
Prijavi ovu recenziju
Njo A. Grupe Indonesia, 18. kolovoza 2015.
good location budget hotel

clean, location, afforable price
4,3
Prijavi ovu recenziju
Raditya I. Parovi Indonesia, 4. lipnja 2015.
Best value for money

value for money, location, services
8,3
value for money hotel located in crowd of shopping walk towards kuta. For one who rent a car during holiday no need to worry as hotel provide vallet parking Food for breakfast is very standard but enough and fit to the pricing
Prijavi ovu recenziju
Elizabeth E. Parovi New Zealand, 3. lipnja 2015.
Small space, no w/robe. Sewerage smell in the toil

Location,staff
6,7
It's ok.
Prijavi ovu recenziju
Greg S. Poslovni putnici Australia, 31. svibnja 2015.
Good value for money

Location, clean, new
9,3
Pleasant enough motel in a convenient location. If you are going to Bali for your dream holiday spend a bit more.
Prijavi ovu recenziju
Katey T. Parovi Australia, 25. svibnja 2015.
Great hotel friendly staff

Staff, price, cleanliness
8
Stayed here before catching flight. Good transit hotel. Have stay before and both times the staff has been outstanding! Friendly and helpful. Restaurant food is cheap but menu is limited. The only this is it's about a 15 min walk to legian beach. Otherwise a great place to stay!!
Prijavi ovu recenziju
Kang M. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 12. svibnja 2015.
May-15 Bali Trip

Staff, cleaniness and Location
8,7
Perfect except the pool is too small
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Neo Kuta Jelantik BaliHotel Neo Kuta Jelantik Bali - ApartmanHotel Neo Kuta Jelantik Bali - KupaonicaHotel Neo Kuta Jelantik Bali - ApartmanHotel Neo Kuta Jelantik Bali - Gostinjska sobaHotel Neo Kuta Jelantik Bali - PredvorjeHotel Neo Kuta Jelantik Bali - SadržajiHotel Neo Kuta Jelantik Bali - Gostinjska sobaHotel Neo Kuta Jelantik Bali - Gostinjska sobaHotel Neo Kuta Jelantik Bali - Gostinjska sobaHotel Neo Kuta Jelantik Bali - RestoranHotel Neo Kuta Jelantik Bali - Gostinjska sobaHotel Neo Kuta Jelantik Bali - KupaonicaHotel Neo Kuta Jelantik Bali - Gostinjska sobaHotel Neo Kuta Jelantik Bali - SadržajiHotel Neo Kuta Jelantik Bali - Gostinjska sobaHotel Neo Kuta Jelantik Bali - Gostinjska sobaHotel Neo Kuta Jelantik Bali - SadržajiHotel Neo Kuta Jelantik Bali - SadržajiHotel Neo Kuta Jelantik Bali - Gostinjska sobaHotel Neo Kuta Jelantik Bali - SadržajiHotel Neo Kuta Jelantik Bali - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03