Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Neo Kuta Jelantik

Jl Patih Jelantik No 188, Legian, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Apartman Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Kupaonica Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Apartman Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Gostinjska soba Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Predvorje Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Sadržaji Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Gostinjska soba Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Gostinjska soba Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Gostinjska soba Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Restoran Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Gostinjska soba Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Kupaonica Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Gostinjska soba Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Sadržaji Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Gostinjska soba Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Gostinjska soba
Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Sadržaji Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Sadržaji Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Gostinjska soba Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Sadržaji Hotel Neo Kuta Jelantik Bali - Sadržaji
Područje Legian Broj soba: 101
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 350recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (350)
Razvrstati po:
Raditya I. Parovi Indonesia, 4. lipnja 2015.
Best value for money

value for money, location, services
8,3
value for money hotel located in crowd of shopping walk towards kuta. For one who rent a car during holiday no need to worry as hotel provide vallet parking Food for breakfast is very standard but enough and fit to the pricing
Prijavi ovu recenziju
Elizabeth E. Parovi New Zealand, 3. lipnja 2015.
Small space, no w/robe. Sewerage smell in the toil

Location,staff
6,7
It's ok.
Prijavi ovu recenziju
Greg S. Poslovni putnici Australia, 31. svibnja 2015.
Good value for money

Location, clean, new
9,3
Pleasant enough motel in a convenient location. If you are going to Bali for your dream holiday spend a bit more.
Prijavi ovu recenziju
Katey T. Parovi Australia, 25. svibnja 2015.
Great hotel friendly staff

Staff, price, cleanliness
8
Stayed here before catching flight. Good transit hotel. Have stay before and both times the staff has been outstanding! Friendly and helpful. Restaurant food is cheap but menu is limited. The only this is it's about a 15 min walk to legian beach. Otherwise a great place to stay!!
Prijavi ovu recenziju
Kang M. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 12. svibnja 2015.
May-15 Bali Trip

Staff, cleaniness and Location
8,7
Perfect except the pool is too small
Prijavi ovu recenziju
Paul H. Parovi Australia, 19. ožujka 2015.
more than adequate

clean room- friendly staff- central location
8
no problems experienced
Prijavi ovu recenziju
Mizan M. Solo putnici Singapore, 19. ožujka 2015.
The Staff is Fantastic.

Staff, Value for money and Good Location
9
The Hotel is in a very good location. 5min walk to the nearest shop and restaurant. I would like to thank Asthie for quick respond for the airport transfer. She is very professional on her work.
Prijavi ovu recenziju
Mizan M. Solo putnici Singapore, 19. ožujka 2015.
Good Location

Location, Friendly, Responsible.
9
The location of the hotel is very good. 5min walk to shop, restaurant and clubs. The staff is very friendly, I would to thank Miss RaRa for making sure all my things are not forgotten before going home. Without her reminder i think i will loss my passport. Thank you so much to all the staff.
Prijavi ovu recenziju
Kok M. Parovi Malaysia, 18. ožujka 2015.
Good location

Can walk around the town with bare foot :)
8,3
I feel good:)
Prijavi ovu recenziju
Syahira A. Parovi Singapore, 17. ožujka 2015.
Nice room but.

Location, room and staffs.
7
Nice room but too many small cockroaches. They should do something about their pest control.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Neo Kuta Jelantik BaliHotel Neo Kuta Jelantik Bali - ApartmanHotel Neo Kuta Jelantik Bali - KupaonicaHotel Neo Kuta Jelantik Bali - ApartmanHotel Neo Kuta Jelantik Bali - Gostinjska sobaHotel Neo Kuta Jelantik Bali - PredvorjeHotel Neo Kuta Jelantik Bali - SadržajiHotel Neo Kuta Jelantik Bali - Gostinjska sobaHotel Neo Kuta Jelantik Bali - Gostinjska sobaHotel Neo Kuta Jelantik Bali - Gostinjska sobaHotel Neo Kuta Jelantik Bali - RestoranHotel Neo Kuta Jelantik Bali - Gostinjska sobaHotel Neo Kuta Jelantik Bali - KupaonicaHotel Neo Kuta Jelantik Bali - Gostinjska sobaHotel Neo Kuta Jelantik Bali - SadržajiHotel Neo Kuta Jelantik Bali - Gostinjska sobaHotel Neo Kuta Jelantik Bali - Gostinjska sobaHotel Neo Kuta Jelantik Bali - SadržajiHotel Neo Kuta Jelantik Bali - SadržajiHotel Neo Kuta Jelantik Bali - Gostinjska sobaHotel Neo Kuta Jelantik Bali - SadržajiHotel Neo Kuta Jelantik Bali - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04