Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Okura Macau

Avenida Marginal Flor de Lotus, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Okura Macau Makao - Pub/salon Hotel Okura Macau Makao - Gostinjska soba Hotel Okura Macau Makao - Gostinjska soba Hotel Okura Macau Makao - Gostinjska soba Hotel Okura Macau Makao - Gostinjska soba Hotel Okura Macau Makao - Gostinjska soba Hotel Okura Macau Makao - Gostinjska soba Hotel Okura Macau Makao - Kozmetički salon Hotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotela Hotel Okura Macau Makao - Bazen Hotel Okura Macau Makao - Rekreacijski sadržaji Hotel Okura Macau Makao - Dvorana za fitness Hotel Okura Macau Makao - Sadržaji Hotel Okura Macau Makao - Restoran Hotel Okura Macau Makao - Rekreacijski sadržaji Hotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotela
Hotel Okura Macau Makao - Predvorje Hotel Okura Macau Makao - Restoran Hotel Okura Macau Makao - Apartman Hotel Okura Macau Makao - Apartman Hotel Okura Macau Makao - Apartman Hotel Okura Macau Makao - Predvorje Hotel Okura Macau Makao - Luksuzni salon Hotel Okura Macau Makao - Gostinjska soba Hotel Okura Macau Makao - Kupaonica Hotel Okura Macau Makao - Luksuzni salon Hotel Okura Macau Makao - Gostinjska soba Hotel Okura Macau Makao - Luksuzni salon
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 488
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 2099recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (2099)
Razvrstati po:
Mei M. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 27. srpnja 2015.
Ms

Room is comfortable
8,3
Long quene for waiting check in
Tsz C. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 25. srpnja 2015.
excellent stay

room, staff and location
8,7
Great
Ralph S. Grupe China, 23. srpnja 2015.
The overall service is good

The facility is new and rich. The service is good.
7,3
Falgat L. Obitelji sa malom djecom France, 22. srpnja 2015.
Need to improve check in timing & thier toilets!!

Room big enough good literies massage room
8,7
Ok, but compare with others Okura, need to improve some points, no laggage boys outside, everybody needs to take thier belongs when you arrive. Need to review thier toilets system , cleaning more well and completely. Their staffs were polite and attention. I think that they didn't have enough staffs on duty during the check in time, wait too long to have our room after check in. For all over, they try to do tge best to satifec the clients. Good pool indoor & out door. Good service for the sport.
Chiu C. Parovi China, 19. srpnja 2015.
Over rated hotel

TidY
6,7
Over rated or I over expected
Maria L. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 18. srpnja 2015.
Good Hotel for Vacation

Have mall inside, nice swimming pool, good entertainment
6,7
Over all my 5 years old kid enjoy his vacation on Okura Hotel
Noelle C. Parovi Portugal, 11. srpnja 2015.
Big resort

Big clean convenient
8
It's a big resort with all facilities. Water pool area is big and nice. Restaurants are very good.
Wing S. Parovi Hong Kong, 6. srpnja 2015.
NICE TRIP

NICE BEACH,NICE POOL,NICE PLACE
5,7
I think the hotel decoration is good,however the room is not clean enough. the beach and pool are really pretty ,but the water is not clean enough our check in time was super delayed because of many travellers,it is not reasonable for that,we need to wait for 2 hours for the hotel tidy up!
Yu S. Parovi China, 4. srpnja 2015.
anniversary visit

staffs there are very attentive and courteous. Room has great view to graden and pool. Lots of complimentary facilities to enjoy, makes the whole stay worthwhile
9,7
Elegant design& hospitality service
Ryan K. Obitelji sa malom djecom China, 29. lipnja 2015.
Nice for Kids

Convenient, clean, good price
9,3
I was there with my families, I booked 2 rooms which are connecting rooms. The swimming pools are amazing, very good for kids and have lots of fun there. there are 2 phases of swimming. the river one is funny which can play with kids and elderly together.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Okura Macau MakaoHotel Okura Macau Makao - Pub/salonHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Kozmetički salonHotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotelaHotel Okura Macau Makao - BazenHotel Okura Macau Makao - Rekreacijski sadržajiHotel Okura Macau Makao - Dvorana za fitnessHotel Okura Macau Makao - SadržajiHotel Okura Macau Makao - RestoranHotel Okura Macau Makao - Rekreacijski sadržajiHotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotelaHotel Okura Macau Makao - PredvorjeHotel Okura Macau Makao - RestoranHotel Okura Macau Makao - ApartmanHotel Okura Macau Makao - ApartmanHotel Okura Macau Makao - ApartmanHotel Okura Macau Makao - PredvorjeHotel Okura Macau Makao - Luksuzni salonHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - KupaonicaHotel Okura Macau Makao - Luksuzni salonHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Luksuzni salonHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Posao CentarHotel Okura Macau Makao - BazenHotel Okura Macau Makao - Tlocrti


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01