ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Okura Macau

Avenida Marginal Flor de Lotus, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Okura Macau Makao - Plaža Hotel Okura Macau Makao - Recepcija Hotel Okura Macau Makao - Pub/salon Hotel Okura Macau Makao - Restoran Hotel Okura Macau Makao - Predvorje Hotel Okura Macau Makao - Gostinjska soba Hotel Okura Macau Makao - Gostinjska soba Hotel Okura Macau Makao - Gostinjska soba Hotel Okura Macau Makao - Gostinjska soba Hotel Okura Macau Makao - Gostinjska soba Hotel Okura Macau Makao - Gostinjska soba Hotel Okura Macau Makao - Kozmetički salon Hotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotela Hotel Okura Macau Makao - Bazen Hotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotela Hotel Okura Macau Makao - Dvorana za fitness
Hotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotela Hotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotela Hotel Okura Macau Makao - Predvorje Hotel Okura Macau Makao - Restoran
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 488
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 1816recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
9,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (1816)
Razvrstati po:
Gan S. Grupe Malaysia, 26. studenog 2014.
Satisfied

Room facilities
10
Chaocho Y. Poslovni putnici Taiwan, 30. listopada 2014.
Very comfortable hotel

Convenient location, friendly and professional staff, clean room
2,7
Yau C. Parovi Hong Kong, 26. listopada 2014.
Nice hotel

Staff performance, cleanliness and location
8,3
The stay was nice. the room is very comfortable and clean. Staff are all very welcoming and helpful. Only it is a bit expensive even it is a 5 star hotel.
Lee T. Parovi Hong Kong, 20. listopada 2014.
Awesome Stay

Nice, Clean, Fun
6
Good and Nice Staff, with all the equipment and facilities provided. Including the Hot tub for Hot bath
Ka M. Grupe Hong Kong, 13. listopada 2014.
NIL

Late checkout, Clean, Quite
9,3
Flora L. Solo putnici Hong Kong, 10. listopada 2014.
Shared complex of Galazy Macau is great!

Man-made beach was an awesome relaxation spot!
7
Saran A. Obitelji sa malom djecom Thailand, 7. listopada 2014.
Casino Jepanese style

Casino Jepanese style
9,7
Hotel is awesome with cleaned and well maintain,with casino and big beach and wave good for family
Ching Y. Parovi Hong Kong, 30. rujna 2014.
Very nice

Very nice
9,7
Yvonne Y. Parovi Hong Kong, 30. rujna 2014.
Cooper

location of this hotel is superb. this is the 2nd time we stayed here and we liked it overall.
8,3
We are non-smokers and when we requested non-smoking floor, we really expect it to be a smoke free environment. However, we saw Mainlanders smoking in the corridors at the 19/F (where we stayed this time) on our first nite of stay, and were suffocated by heavy cigarette smoke in the same corridor the following nite (we only stayed 2 nites this time). We had made reports to the front desk staff. In fact, the same happened last time when we stayed at the hotel - a Mainlander man was actually smoking IN THE LIFT!! I know it's tough but the hotel ought to step up a bit more to deter people from ruining the otherwise perfect hotel in the area.
Yin F. Solo putnici China, 30. rujna 2014.
Nice Room

Room, Chinese Restaurant, Swimming Pool
8,7
Fantastic...

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Okura Macau MakaoHotel Okura Macau Makao - PlažaHotel Okura Macau Makao - RecepcijaHotel Okura Macau Makao - Pub/salonHotel Okura Macau Makao - RestoranHotel Okura Macau Makao - PredvorjeHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Kozmetički salonHotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotelaHotel Okura Macau Makao - BazenHotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotelaHotel Okura Macau Makao - Dvorana za fitnessHotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotelaHotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotelaHotel Okura Macau Makao - PredvorjeHotel Okura Macau Makao - Restoran


AS-AGWEB-3B03