Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Okura Macau

Avenida Marginal Flor de Lotus, Cotai, Makao

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 2410recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (2410)
Razvrstati po:
Wing Y. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 29. svibnja 2016.
Happy stay
5,7
Pretty good hotel, Chinese Dim Sum and Japanese Restaurant are good. The only drawback is difficult to get a taxi.
Prijavi ovu recenziju
Nuttharee W. Parovi Thailand, 26. svibnja 2016.
Great for a couple
4,7
Nice & Clean good location
Prijavi ovu recenziju
Thomas N. Parovi Philippines, 20. svibnja 2016.
great place kind staff 👍👍👍
6,7
its a bday treat for me...im so amazed with view from our room..i enjoyed it so much that were planning of coming back with the kids..thank you Hotel Okura you made my bday so memorable😍💕
Prijavi ovu recenziju
Wai M. Grupe Hong Kong, 2. svibnja 2016.
Relax hotel
5,7
Overall is very good, but the pillow too soft to sleep.
Prijavi ovu recenziju
Chaocho Y. Poslovni putnici Taiwan, 28. travnja 2016.
Convenient location
6,3
Has free shuttles from airport and to other hotels. Clean rooms.
Prijavi ovu recenziju
Che T. Parovi Hong Kong, 24. travnja 2016.
Fantastic Stay
6,7
Received the most welcome when we arrived. Staff on the club were extremely helpful and all putting on the best smile. Very accommodating to our request and offered lots of local attractions tips. As a frequent traveller to Macau, I would say this hotel is the best so far, compare to all the luxury hotels in Macau I have ever stayed.
Prijavi ovu recenziju
Hiu Y. Parovi Hong Kong, 24. travnja 2016.
Good!
5,3
Good!
Prijavi ovu recenziju
Wendy C. Solo putnici Australia, 22. travnja 2016.
Good
6
No comment
Prijavi ovu recenziju
Jeffrey C. Poslovni putnici Hong Kong, 22. travnja 2016.
a bit disappointed
4,3
quite wear and tear
Prijavi ovu recenziju
Peter L. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 10. travnja 2016.
Good for everything but Galaxy has...
6,3
Room is bit bigger for ~price but Galaxy has free 1 time all fridge soft drinks...: p
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Hotel Okura Macau MakaoHotel Okura Macau Makao - BazenHotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotelaHotel Okura Macau Makao - BazenHotel Okura Macau Makao - SadržajiHotel Okura Macau Makao - Rekreacijski sadržajiHotel Okura Macau Makao - BazenHotel Okura Macau Makao - BazenHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - ApartmanHotel Okura Macau Makao - ApartmanHotel Okura Macau Makao - ApartmanHotel Okura Macau Makao - KupaonicaHotel Okura Macau Makao - Pub/salonHotel Okura Macau Makao - RestoranHotel Okura Macau Makao - RestoranHotel Okura Macau Makao - Kozmetički salonHotel Okura Macau Makao - BazenHotel Okura Macau Makao - Dvorana za fitnessHotel Okura Macau Makao - PredvorjeHotel Okura Macau Makao - PredvorjeHotel Okura Macau Makao - RecepcijaHotel Okura Macau Makao - Interijer hotelaHotel Okura Macau Makao - Luksuzni salonHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - TlocrtiHotel Okura Macau Makao - TrgovineHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07