ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Okura Macau

Avenida Marginal Flor de Lotus, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Okura Macau Makao - Pub/salon Hotel Okura Macau Makao - Gostinjska soba Hotel Okura Macau Makao - Gostinjska soba Hotel Okura Macau Makao - Gostinjska soba Hotel Okura Macau Makao - Gostinjska soba Hotel Okura Macau Makao - Gostinjska soba Hotel Okura Macau Makao - Gostinjska soba Hotel Okura Macau Makao - Kozmetički salon Hotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotela Hotel Okura Macau Makao - Bazen Hotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotela Hotel Okura Macau Makao - Dvorana za fitness Hotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotela Hotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotela Hotel Okura Macau Makao - Predvorje Hotel Okura Macau Makao - Restoran
Hotel Okura Macau Makao - Apartman Hotel Okura Macau Makao - Apartman Hotel Okura Macau Makao - Apartman Hotel Okura Macau Makao - Predvorje Hotel Okura Macau Makao - Luksuzni salon Hotel Okura Macau Makao - Restoran
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 488
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 1923recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (1923)
Razvrstati po:
Chaocho Y. Poslovni putnici Taiwan, 26. ožujka 2015.
Comfortable room

Room is comfortable, good location, staffs are friendly
8,7
Ming S. Parovi Hong Kong, 24. ožujka 2015.
Best of the best

quick check in , great location , lovely place
10
Hock K. Poslovni putnici Singapore, 20. ožujka 2015.
Lack of Finest Japanese touch

Location and nothing else
7
With the price I paid at weekday, you can get a better quality service hotel in nearby
Ka Y. Poslovni putnici Hong Kong, 5. ožujka 2015.
Good Hotel

Clean, japanese style, big room
10
Tsz H. Grupe Hong Kong, 3. ožujka 2015.
Excellent service

Concierge, housekeeping, operator
9
This is my second time for staying in okura, excellent service from your concierge Amy and the operator, but I am sorry I forget the name, but most of your operator team provide a very best service!
Cheung K. Solo putnici Hong Kong, 2. ožujka 2015.
Good
8
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Alex L. Grupe Hong Kong, 28. veljače 2015.
Clean Convenient and Good

Rooms are clean, free shuttle, excellent service, good room service available
8
excellent experience
Alex L. Grupe Hong Kong, 28. veljače 2015.
Casino hotel

location, service, clean
8
Convenient casino hotel in Japanese style with clean rooms and good service
Shifan L. Obitelji sa odraslom djecom China, 27. veljače 2015.
Very comfortable stay

highly recommend
10
good services
Chen X. Solo putnici China, 21. veljače 2015.
Nice garden and good location

clean, good location and nice garden
7,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Okura Macau MakaoHotel Okura Macau Makao - Pub/salonHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Kozmetički salonHotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotelaHotel Okura Macau Makao - BazenHotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotelaHotel Okura Macau Makao - Dvorana za fitnessHotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotelaHotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotelaHotel Okura Macau Makao - PredvorjeHotel Okura Macau Makao - RestoranHotel Okura Macau Makao - ApartmanHotel Okura Macau Makao - ApartmanHotel Okura Macau Makao - ApartmanHotel Okura Macau Makao - PredvorjeHotel Okura Macau Makao - Luksuzni salonHotel Okura Macau Makao - Restoran


AS-AGWEB-3A06